Danla Bilic Kimdir

Danla Bilic Kimdir

Neslihan Damla Aktepe (5 Ekim 1994, Kütahya, Türkiye), bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsü. Aktepe'nin İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Daha sonra makyaj içerikli bir YouTube kanalı açan Aktepe'nin kanalı kısa sürede büyük ölçüde abone artışı gösterdi. İlerleyen zamanlarda vlog türündeki videolar da yüklemeye başlayan Aktepe, şarkıcılar, mankenler ve diğer İnternet ünlüleri ile ortak yayımlar yaptı ve çeşitli televizyon programlarına da katılım gösterdi. Kariyeri boyunca Aktepe'nin davranışlarının bir kısmı eleştiriye tabi tutuldu ve bazı şahıs ve kurumlar tarafından hakkında hukuki süreç başlatıldı. Ocak 2021 itibarıyla Aktepe, YouTube kanalında 2,9 milyon, Instagram'da ise 5,7 milyon takipçiye sahiptir.

Danla Bilic Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan danla bilic kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 danla bilic kimdir haberi bulunmuştur. Tüm danla bilic kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danla Bilic yaptırdığı estetikleri sıraladı
Danla Bilic yaptırdığı estetikleri sıraladı YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan Danla Bilic sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Danla Bilic son olarak ise yaptırıdğı estetikleri tek tek sıraladı.
8.01.2024 Magazin
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese'
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic (Neslihan Damla Aktepe), oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. İkilinin aşkı doludizgin devam ederken yapıkları paylaşımlar da olay oluyor.
19.12.2023 Magazin
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der'
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile sevgili olduklarını duyurmuştu. İkili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yaptıkları yorumlarla gündeme geldi ve güldürdü.
21.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
15.10.2023 Magazin
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi Çakal ile paylaşımı aşk yaşadıkları dedikodularını beraberinde getirmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran Danla Bilic ve rapçi Emirhan Çakal, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.
8.10.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Danla Bilic'in yeni tarzı bakın kime benzetildi!
Danla Bilic'in yeni tarzı bakın kime benzetildi! Danla Bilic yeni formatı ile YouTube kanalında videolar paylaşmaya devam ediyor. Ünlü isim bu defa yeni imajıyla dikkat çekti. Dün akşam özel bir davate katılan Danla Bilic'in kırmızı saçları çok beğenildi. Ünlü fenomenin yeni tarzı Gülşen'e benzetildi.
14.06.2023 Magazin
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt Berrak Tüzünataç, Danla Bilic’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu; "Gerçekten hiç fiziksel tacize uğradın mı? Benimle bu gece olursan, işi kaparsın gibi teklifler aldın mı?” sorularına yanıt verdi.
23.05.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'tan aldatma yorumu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş'
Murat Dalkılıç'tan aldatma yorumu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş' Fenomen Danla Bilic kanalında ünlü isimlerle yemek yapıp, magazin gündemini değerlendiriyor. Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu sosyal medyanın diline düştü.
10.04.2023 Magazin
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu Ünlü YouTuber Danla Bilic takıntılı hayranı hakkında şikâyetçi oldu. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkemeden karar çıktı.
1.04.2023 Magazin
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması!
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya fenomenleri Ala Tokel ve Danla Biliç ile önceki akşam Etiler’deki bir mekanda buluştu. Ünlü isimler deprem için bir araya geldiğini söyledi.
22.02.2023 Magazin
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Magazin
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu'ndan milyonluk anlaşma!
Afra Saraçoğlu'ndan milyonluk anlaşma! Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, milyonluk reklam filmine imza attı. Reklamdan alacağı parayı duyanlar "Şeytanın bacağını kırdı" yorumları yaptı.
13.12.2022 Magazin
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları!
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları! Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Etkileyici' dizisiyle kamera karşısında geçen oyuncu Mehmet Aykaç, önceki gece kız arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Aykaç, gazetecilerin sorularına yanıt vermeyerek kız arkadaşından uzaklaşırken, gizemli kadın ise "Neden çekiyorsunuz?" diyerek; muhabirlere bağırdı.
14.11.2022 Magazin
Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması!
Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması! Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay'ın Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almış, baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Kubilay Aka'nın itirafı dikkat çekti.
13.11.2022 Magazin
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.
9.11.2022 Magazin
Danla Bilic'ten evlilik sorularına yanıt! 'Daha benim yaşım küçük'
Danla Bilic'ten evlilik sorularına yanıt! 'Daha benim yaşım küçük' Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, evlilik sorularına “Ne evlenmesi arkadaşlar, daha benim yaşım çok küçük” şeklinde yanıt verdi.
16.10.2022 Magazin
Danla Bilic'ten aşk sorusuna yanıt! "Hiç boşta kalmıyorum"
Danla Bilic'ten aşk sorusuna yanıt! "Hiç boşta kalmıyorum" Çektiği makyaj videolarıyla tanınan ve aşk hayatıyla gündeme gelen Danla Bilic, bir süredir oyuncu Kubilay Aka ile birlikte. Geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile el ele görüntülenen Danla Bilic, sosyal medya sayfasından kendisine yöneltilen aşk sorusuna yanıt verdi.
29.09.2022 Magazin
Danla Bilic ve Kubilay Aka birlikte mi?
Danla Bilic ve Kubilay Aka birlikte mi? Makyaj videolarını paylaşarak ünlenen daha sonra yaşadığı aşk hayatıyla gündeme gelen Danla Bilic, önceki akşam şarkıcı Berkay’ın konserine oyuncu Kubilay Aka ile birlikte katıldı. Konserde Kubilay Aka ile samimi bir şekilde eğlenen Danla Bilic, sosyal medya sayfasından kalp emojili bir fotoğraf paylaştı.
25.09.2022 Magazin
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! Ayrıldılar mı?
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! Ayrıldılar mı? YouTube'ta yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisine ikinci bir şansı vermişti. Son zamanlarda paylaşım yapmayan ve birlikte görüntülenmeyen ikiliden Bilic, Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Bilic aşk sorularını yanıtladı.
19.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Danla Bilic Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki danla bilic kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.