Bilic

Bilic

Son dakika bilic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilic gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.415 bilic haberi bulunmuştur. Tüm bilic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
Danla Bilic yaptırdığı estetikleri sıraladı
Danla Bilic yaptırdığı estetikleri sıraladı YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan Danla Bilic sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Danla Bilic son olarak ise yaptırıdğı estetikleri tek tek sıraladı.
8.01.2024 Magazin
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı Süper Lig'de Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Çalımbay'ın ayrılığı sonrası siyah-beyazlı takımdaki 8 hoca adayı belli oldu.
22.12.2023 Beşiktaş
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese'
Danla Bilic ile Çakal’ın paylaşımı güldürdü! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic (Neslihan Damla Aktepe), oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. İkilinin aşkı doludizgin devam ederken yapıkları paylaşımlar da olay oluyor.
19.12.2023 Magazin
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der'
Danla Bilic ile sevgilisi Çakal'ın yorumları güldürdü! 'İnsan bir güzelim der' En son Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile sevgili olduklarını duyurmuştu. İkili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yaptıkları yorumlarla gündeme geldi ve güldürdü.
21.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar
Danla Bilic ve Çakal aşka geldi! Sosyal medyadan paylaştılar Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
15.10.2023 Magazin
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı
Danla Bilic ve Çakal görüntülendi! Ünlü rapçinin yanıtı Danla'yı şaşırttı Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi Çakal ile paylaşımı aşk yaşadıkları dedikodularını beraberinde getirmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran Danla Bilic ve rapçi Emirhan Çakal, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.
8.10.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Ali Koç Slaven Bilic'in prensini Fenerbahçe'ye getiriyor! Bedavaya teklif ettiler
Ali Koç Slaven Bilic'in prensini Fenerbahçe'ye getiriyor! Bedavaya teklif ettiler Ryan Kent transferini bitiren, Edin Dzeko için son detayları görüşen Fenerbahçe yönetimine menajerler aracılığıyla ilginç bir teklif yapıldı. Tottenham'la 1 yıllık sözleşmesi devam etmesine rağmen 34 yaşındaki Hırvat yıldızı bedavaya Sarı Lacivertli kulübe getirmeyi düşünen menajerlerin Ali Koç'tan yanıt beklediği bildirilirken, bu transferin en çok Ryan Kent'i yakından etkileyeceği kaydedildi.
21.06.2023 Fenerbahçe
Danla Bilic'in yeni tarzı bakın kime benzetildi!
Danla Bilic'in yeni tarzı bakın kime benzetildi! Danla Bilic yeni formatı ile YouTube kanalında videolar paylaşmaya devam ediyor. Ünlü isim bu defa yeni imajıyla dikkat çekti. Dün akşam özel bir davate katılan Danla Bilic'in kırmızı saçları çok beğenildi. Ünlü fenomenin yeni tarzı Gülşen'e benzetildi.
14.06.2023 Magazin
Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha
Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha 10 numara arayışlarına devam eden Beşiktaş, daha önce Masuaku'yla birlikte West Ham forması giyen Arjantinli orta saha Manuel Lanzini ile görüşmelere başladı.
12.06.2023 Beşiktaş
Galatasaray'da Muslera dönemi sona mı eriyor? Yeni kaleci bile belli oldu
Galatasaray'da Muslera dönemi sona mı eriyor? Yeni kaleci bile belli oldu Sezon sonunda Okan Kocuk'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu. İlk olarak 2014-15 sezonunda Slaven Bilic'le A takıma çıkan ve tam 10 maçta Beşiktaş'ın kalesini koruyan tecrübeli futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Okan Buruk, oyuncunun kulübüyle olan sözleşme probleminin çözülmesini beklerken, Sarı Kırmızılı yönetimin gelişmeleri anbean takip ettiği belirtildi.
30.05.2023 Galatasaray
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt Berrak Tüzünataç, Danla Bilic’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu; "Gerçekten hiç fiziksel tacize uğradın mı? Benimle bu gece olursan, işi kaparsın gibi teklifler aldın mı?” sorularına yanıt verdi.
23.05.2023 Magazin
Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı
Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan masaya oturduğu iki hocayı duyurdu.
12.04.2023 Trabzonspor
Murat Dalkılıç'tan aldatma yorumu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş'
Murat Dalkılıç'tan aldatma yorumu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş' Fenomen Danla Bilic kanalında ünlü isimlerle yemek yapıp, magazin gündemini değerlendiriyor. Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu sosyal medyanın diline düştü.
10.04.2023 Magazin
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu Ünlü YouTuber Danla Bilic takıntılı hayranı hakkında şikâyetçi oldu. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkemeden karar çıktı.
1.04.2023 Magazin
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor Bir dönem Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan Edin Terzic'in başarısı Almanya'da ayakta alkışlanıyor.
5.03.2023 Almanya
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması!
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya fenomenleri Ala Tokel ve Danla Biliç ile önceki akşam Etiler’deki bir mekanda buluştu. Ünlü isimler deprem için bir araya geldiğini söyledi.
22.02.2023 Magazin
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Magazin
Bilic, Montella'nın prensini kaptı! Adana Demirspor'da ayrılık
Bilic, Montella'nın prensini kaptı! Adana Demirspor'da ayrılık Adana Demirspor'da forma giyen tecrübeli forvet Britt Assombalonga, Slaven Bilic'in çalıştırdığı Watford'la anlaşmaya vardı.
29.01.2023 Adana DemirSpor
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin
Fenerbahçe'ye 15 milyon euro! 'Jorge Jesus yapmıyor ama biz onu gerçek mevkiisinde oynatacağız'
Fenerbahçe'ye 15 milyon euro! 'Jorge Jesus yapmıyor ama biz onu gerçek mevkiisinde oynatacağız' Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'nın elinde kendisini sağ bekte bulan ve oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken yıldız oyuncunun Borussia Dortmund'un transfer listesine girmesi Sarı Lacivertli cephede heyecan yarattı. Zamanında Beşiktaş'ı çalıştıran Bilic'in yardımcılığını yapan Edin Terzic'in genç milliyi çok istediği öğrenilirken, Hırvat çalıştırıcının 'Biz onu gerçek mevkiisinde oynatacağız' hevesi Alman yöneticileri harekete geçirdi.
17.01.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bilic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.