Gazete Vatan Logo
Magazin Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!

Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.

Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!

YouTube kanalında paylaştığı makyaj videolarıyla ismini geniş kitlelere duyuran Danla Bilic, 'tatlıcı' lakaplı Berat Demir'le ayrıldıktan sonra Poyraz Teoman'la bir aşka yelken açmıştı. Ancak aradığı mutluluğu bulamayan Bilic, sonrasında gönlünü Yusuf Engin'e kaptırmıştı.

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile ocak ayında yollarını ayırma kararı alan Bilic, attığı tweetle herkesi şaşırtmıştı.

"EXTEN NEXT OLUR MU?"

Takipçilerine "Exten next olur mu deniyorum sizin için" diye seslenen ünlü isim, Engin ile barıştığını duyurmuştu. Ancak ilişkilerine ikinci bir şans daha veren ikilinin mutluluğu uzun sürmemişti. Bebek'te görüntülenen Danla Bilic, aşk sorularına "Çoktan bitti" cevabını vererek, ayrılık haberini duyurmuştu.

ÜNLÜ OYUNCUYLA EL ELE KONSERE GİTTİ

Danla Bilic, son olarak Kubilay Aka ile gündeme geldi. Danla Bilic, oyuncu ile bir konserde samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi. Çift, çıkışta gazetecilerin sorularına yanıt vermeden araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Haberin Devamı

MİRAY DANER İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Kubilay Aka, daha önce 'Vatanım Sensin' dizisinden rol arkadaşı Miray Daner ile aşk yaşamış, güzel oyuncuyu aldattığı yönündeki haberlerin gölgesinde ilişkileri son bulmuştu.

MİLYONLUK CİPİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; YouTube'da paylaştığı videolarla şöhreti yakalayan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla gündemde olan Danla Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Bilic, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı ihmal etmedi.