Yurt Dışı Yasağı

Yurt Dışı Yasağı

Son dakika yurt dışı yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yurt dışı yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yurt dışı yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurt Dışı Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurt dışı yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 yurt dışı yasağı haberi bulunmuştur. Tüm yurt dışı yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 kişi daha tutuklandı
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 kişi daha tutuklandı Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasına ilişkin soruşturmada 2 kişi, daha tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı, 8'e yükseldi.
3.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. gözaltına alındı. Türkiye'deki müdürü C.D. bilirkişi raporunun tamamlanmaması nedeniyle savcılık tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.02.2024 Gündem
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
Somali cumhurbaşkanının oğlunun ifadesi de ortaya çıktı
Somali cumhurbaşkanının oğlunun ifadesi de ortaya çıktı Fatih'te Yunus Emre Göçer'in kullandığı motosiklete arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 yıla kadar hapsi istenen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un mahkemede verdiği ifadesi ortaya çıktı. Mohamud'un ifadesinde, "Motosiklet bir anda durup döndüğü için bende bu durumu beklemediğimden çarpmayı engelleyemedim" dediği öğrenildi.
12.01.2024 Gündem
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi!
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.
13.12.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
Eylül Öztürk'ten açıklama geldi! ‘Şampiyonlar Ligi’ masasında Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yan yanaydı
Eylül Öztürk'ten açıklama geldi! ‘Şampiyonlar Ligi’ masasında Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yan yanaydı Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler bir bir soruşturmaya dahil edildi ve haklarında yurt dışı yasağı istenmişti. Fotoğrafta yer alan fenomen Eylül Öztürk yeni bir açıklama yaptı. Öztürk, "Ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" paylaşımı yaparak hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı Dolandırıcılar farklı farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Bu kez sosyal medya kullanıcılarının hayatını kabusa çeviren olayın arkasında bir aile var. Bu kişiler önce bir Instagram hesabı açtılar, sonra da kredi verme vaadi ile farklı şehirlerdeki insanları ağlarına düşürdüler. DM üzerinden gönderilen linke tıklayan mağdurların kimlik ve iletişim bilgilerini alan fırsatçıların, kullandığı yöntemin detayları şoke etti.
4.05.2023 Yaşam
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde arkadaşıyla "kalem şakası" yaparken yoğun bakım servisindeki oksijen vanalarını kapatarak bir hastanın ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Fatih K., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.04.2023 Yaşam
Yaşlı adam kalbinden bıçaklanmıştı, bakın sebebi ne çıktı
Yaşlı adam kalbinden bıçaklanmıştı, bakın sebebi ne çıktı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evinde kaçak alkol satan 60 yaşındaki adamın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin tutuklanan 2 sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunma yapan sanık Emirhan Ö.K., "Abdülbaki elindeki bıçağı İlhan'a sallayarak, 'Abi bize alkol ver, parasını sonra getireceğiz' dedi. İlhan da, 'Git daha önce aldıklarının parasını getir' diyerek küfür etti, bıçağı bize doğru savurdu. Kendimizi korumak amacıyla camın önünde gördüğüm bıçağı alarak ben de savurdum" dedi. Maktulün kardeşi sanıklardan şikayetçi olmazken, mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan birinin tahliyesine karar verdi.
7.04.2023 Gündem
'Bataklık' davası sanıklarının mal varlığındaki tedbirin kaldırılması talebine ret
'Bataklık' davası sanıklarının mal varlığındaki tedbirin kaldırılması talebine ret Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu ve suç gelirlerine yönelik 'Bataklık' soruşturması kapsamında, örgüt lideri oldukları iddia edilen Nejat Daş ile Çetin Gören dahil 73 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, bazı sanıkların mal varlıkları üzerindeki tedbir ile yurt dışı yasağı adli kontrol tedbirlerinin kaldırılması talebini reddederek, duruşmayı erteledi.
13.01.2023 Gündem
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı  Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir'in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 4'ü adli kontrolle olmak üzere 16 kişi ise serbest bırakıldı.
1.11.2022 Gündem
Şarkıcı Gülşen'in karakola imza şartı kaldırıldı! Yurt dışı yasağı...
Şarkıcı Gülşen'in karakola imza şartı kaldırıldı! Yurt dışı yasağı... Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen Gülşen Çolakoğlu'nun en yakın karakola imza verme şeklindeki adli kontrolü kaldırılırken, yurt dışına çıkış yasağının devamına karar verildi.
21.10.2022 Magazin
Kadir Şeker'in dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi
Kadir Şeker'in dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi Konya’da, sevgilisini döven kişiyi engellemek isterken ölümüne sebep olduğu Özgür Duran'ın aile avukatları tarafından Kadir Şeker'in tahliyesine yönelik itiraz talebi Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafınca reddedilmesi üzerine her iki tarafın avukatları Yargıtay'a başvurdu.
6.09.2022 Siyaset
Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi
Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve kararı Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, yeniden yargılandığı davada cezasının 10 yıl 10 aya düşürülüp, tutukluluk halinin devamına hükmedilmesine avukatları itirazda bulundu. İtiraz 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilirken, Şeker hakkında tahliye kararı verildi.
7.07.2022 Gündem
Sahte profesör yakayı ele verdi! 55 kişiyi dolandırmış
Sahte profesör yakayı ele verdi! 55 kişiyi dolandırmış Bursa'da sahte diploma ile açtığı konuşma bozukluğu merkezine gelen 33 kişinin parasını dolandırdığı iddiasıyla hakkında 55 yıl hapis cezası istenen Emre Nuri Korkut'un (42), son duruşmada "Kimseye profesör olduğumu söylemedim, ayrıca bu iş için de profesörlük gerektirmez. Herkesin de parasını ödedim, pişmanım" dedi.
1.04.2022 Yaşam
Gülistan Doku'nun erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı! Dün çok kötü bir şey çıktı...
Gülistan Doku'nun erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı! Dün çok kötü bir şey çıktı... Tunceli’de 5 Ocak 2020'den bu yana haber alınamayan, Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) Antalya'nın Alanya ilçesinde gözaltına alınan ve daha sonra adli kontroller serbest bırakılan erkek arkadaşı Zeinal A.'nın (26) savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Sorgusunda ilk önce avukat istemeyen ama daha sonra sorgu uzayınca talep ettiği avukat eşliğinde ifade veren Zeinal A., Gülistan'ın kaybolmadan önce 4 Ocak'ta gece geç saatte kendisine 'korkuyorum' diye mesaj attığını, hangi amaçla attığını bilmediğini söyledi.
18.03.2022 Gündem
Van merkezli 5 ilde FETÖ'ye operasyon; 4 tutuklama
Van merkezli 5 ilde FETÖ'ye operasyon; 4 tutuklama Van merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
11.02.2022 Gündem
FETÖ elebaşının 'nöbetçi imam' uygulaması gerekçeli kararda
FETÖ elebaşının 'nöbetçi imam' uygulaması gerekçeli kararda FETÖ/PDY'nin, 'mahrem hizmetler' yapılanmasında yer alan mahrem imam Ö.K.'ye 'siyasal ve askeri casusluk'tan verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasının gerekçesinde, örgütün 'nöbetçi imam' uygulaması yer aldı. Kararda; örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), emniyet, yargı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), mülkiye ve bazı özel kurumlardan sorumlu 'mahrem imam'ların doğrudan örgüt elebaşı Fetullah Gülen tarafından atandığı ve sırayla Pensilvanya'daki malikanesinde 'nöbetçi' olarak hizmet verdikleri belirtildi.
30.11.2021 Gündem
Ünlü rapçi Murda'nın yargılandığı davada flaş gelişme
Ünlü rapçi Murda'nın yargılandığı davada flaş gelişme Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla "Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 'Murda' lakaplı şarkıcı Önder Doğan hakkındaki davada, savunmasını yaptığı ve yurt dışı yasağının kaldırıldığı ortaya çıktı.
25.11.2021 Gündem
Gülen'in yeğenine 'cinsel istismar' davasında tahliye
Gülen'in yeğenine 'cinsel istismar' davasında tahliye Erzurum'da 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen, yurt dışı yasağı ve haftada bir imza atma şartıyla tahliye edildi.
2.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yurt Dışı Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurt dışı yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.