Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

Son dakika Eylül Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eylül Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eylül Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylül Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylül öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 656 eylül öztürk haberi bulunmuştur. Tüm eylül öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi!
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.
13.12.2023 Magazin
‘Eşime baktın’ tartışmasında kalbinden bıçaklanıp öldürüldü! Kan donduran olay
‘Eşime baktın’ tartışmasında kalbinden bıçaklanıp öldürüldü! Kan donduran olay Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sunay Sorgun (29), yanındaki eşine baktıklarını öne sürdüğü 2 kişiyle çıkan tartışmada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
12.12.2023 Gündem
Eylül Öztürk aylık gelirini paylaştı! Tabloda dikkat çeken 'ş' detayı
Eylül Öztürk aylık gelirini paylaştı! Tabloda dikkat çeken 'ş' detayı Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler fenomenlere ve kazançlarına çevrilmişti. Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti de mercek altına alınan fenomenlerden oldu. Hakkında soruşturma açılmasının ardından aylık gelirini paylaşan Öztürk'ün yayınladığı tablodaki detay, photoshop iddialarını da beraberinde getirdi.
12.12.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
'Şampiyonlar Ligi' masasından Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı!  'Utanç duyuyorum'
'Şampiyonlar Ligi' masasından Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı! 'Utanç duyuyorum' Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' masası olarak paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler Dilan - Engin Polat soruşturmasına dahil edilerek mal varlıklarına el konuldu. Masada yer alan ve bir dönem Dilan Polat ile olan yakın arkadaşlığı gündeme gelen Eylül Öztürk fenomenler masasının en çok konuşulan ismi oldu. Özellikle Amerika'da aldığı evleri çok konuşulan Öztürk kendisini savundu ve aylık gelirini açıkladı. İşte Eylül Öztürk'ün son açıklamalarının detayları...
11.12.2023 Gündem
Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama! “Uzunca bir süre devam edeceği yönünde…”
Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama! “Uzunca bir süre devam edeceği yönünde…” Fenomen soruşturması devam ediyor. Haklarında soruşturma başlatılan mal varlıklarına el konulan fenomen Eylül Öztürk, sessizliğini bozdu. Çalışanların mağdur olduğunu belirten fenomen, maddi ve manevi olarak zor durumda olduklarını ifade etti.
2.12.2023 Magazin
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
'Fenomenler masası' takibe takıldı! Sosyal medya ünlülerini korku sardı
'Fenomenler masası' takibe takıldı! Sosyal medya ünlülerini korku sardı Güzellik merkeziyle başlayan şatafatlı hayatı cezaevinde son bulan Dilan Polat’ın 4 yıl önce ‘Şampiyonlar Ligi’ başlığıyla paylaştığı fotoğraftaki 15 isme açılan soruşturma ‘örgüt kurma ve yönetme ile kara para aklama’ suçlarından yürütülüyor. Fotoğraftaki 15 sosyal medya fenomeninin ortak noktası ise sahipleri oldukları güzellik merkezleri...
30.11.2023 Gündem
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
Eylül Öztürk'ten açıklama geldi! ‘Şampiyonlar Ligi’ masasında Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yan yanaydı
Eylül Öztürk'ten açıklama geldi! ‘Şampiyonlar Ligi’ masasında Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yan yanaydı Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler bir bir soruşturmaya dahil edildi ve haklarında yurt dışı yasağı istenmişti. Fotoğrafta yer alan fenomen Eylül Öztürk yeni bir açıklama yaptı. Öztürk, "Ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" paylaşımı yaparak hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları…
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları… Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasıyla fenomenleri de korku saldı. Lüks yaşantılarıyla göz çarpan fenomenler paylaşımlarını değiştirdi. Soruşturma korkusu yaşayan fenomenlerin bazısı köyde soba yaktı, bazısı köy sofrasında yerde yemek yedi. İşte fenomenlerin Polat ailesi tutuklandıktan sonra değişen sosyal medya paylaşımları…
22.11.2023 Gündem
Eylül Öztürk hakkında olay iddia! Daha önce hiç gündeme gelmemişti, ortaya çıktı
Eylül Öztürk hakkında olay iddia! Daha önce hiç gündeme gelmemişti, ortaya çıktı Dilan Polat, Engin Polat çiftiyle bir dönem samimiyeti dikkat çeken sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ün kısa sürede akıl almaz zenginliği magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Eylül Öztürk'ün hayatı ile ilgili şaşırtan ayrıntılar ortaya çıkarken fenomen isimden ilk açıklama geldi.
21.11.2023 Gündem
Eylül Öztürk'ten anlamlı hareket!
Eylül Öztürk'ten anlamlı hareket! İş temposundan fırsat buldukça üniversitelerde öğrencilerle bir araya gelen sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, geçtiğimiz günlerde Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Teknolojileri Kulübü (KİMTEK) 'Bahar Şenliği'ne katıldı.
28.05.2023 Magazin
Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çiftinin boşanacakları konuşuluyordu! Aşk tazelediler
Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çiftinin boşanacakları konuşuluyordu! Aşk tazelediler Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, iş insanı eşi Barış Kenan Özkan ile ayrılık kararı aldığı dedikodularına sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafı ile son noktayı koydu.
20.04.2023 Magazin
Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti boşanıyor mu? İlk açıklama geldi
Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti boşanıyor mu? İlk açıklama geldi Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çiftinin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Eylül Öztürk, 2015 yılında Kenan Özkan ile nikah masasına oturmuş ve çiftin iki çocuğu dünyaya gelmişti. Bir süredir evliliklerinde sorunlar yaşayan ünlü çiftin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Eylül Öztürk, haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
18.04.2023 Magazin
Eylül Öztürk'ten takdir toplayan hareket!
Eylül Öztürk'ten takdir toplayan hareket! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri yardımlarda bulunan ünlülerden biri olan Eylül Öztürk evinin kapılarını Hataylı depremzede aile için açtı.
22.02.2023 Magazin
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi, 16 Temmuz Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için araştırmalar hızlandı. İşte TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu…
16.07.2022 Televizyon
2021 yılı Türkiye'de acısıyla tatlısıyla böyle geçti! Koronavirüs vakaları, orman yangınları, Haluk Levent, Mete Gazoz ve Tosuncuk damga vurdu...
2021 yılı Türkiye'de acısıyla tatlısıyla böyle geçti! Koronavirüs vakaları, orman yangınları, Haluk Levent, Mete Gazoz ve Tosuncuk damga vurdu... Koca bir yıl daha sona eriyor, Türkiye 2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor. Koronavirüs pandemisi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gündemindeki yerini korudu. Orman yangınları ve seller yurdumuzu en çok üzen olayların başında gelirken bir çok değerli isim de aramızdan ayrıldı...
31.12.2021 Yaşam
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Eylül Öztürk'e şok! 'Kocan seni aldatıyor' mesajı...
Eylül Öztürk'e şok! 'Kocan seni aldatıyor' mesajı... 15 gün önce doğum yapan Eylül Öztürk, telefonuna gelen "Kocan seni aldatıyor" mesajını görünce şoke oldu. Mesaj atan numarayı araştıran sosyal medya fenomeni, gerçeği öğrencince büyük şaşkınlık yaşadı.
19.09.2020 Magazin
Eylül Öztürk ikinci kez anne oluyor
Eylül Öztürk ikinci kez anne oluyor Sosyal medya fenomeni ve sunucu Eylül Öztürk, ikinci bebeğine hamile olduğunu Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla duyurdu.
3.02.2020 Magazin
Seda Akgül: Kadın partnere tövbe ettim!
Seda Akgül: Kadın partnere tövbe ettim! Kanal D'de yayınlanan '4 Kadın Zamanı' programından sürpriz bir şekilde ayrılan Seda Akgül, programdan partnerleri Derya Tuna ve Eylül Öztürk, geçtiğimiz gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
18.10.2018 Magazin
Derya Tuna'dan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı
Derya Tuna'dan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı Derya Tuna, kendi programında yıllar önce İbrahim Tatlıses'in kendisini aldattığını bunu da çiçekçideki kağıttan öğrendiğini anlattı.
9.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eylül Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylül öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.