Yurt Dışı Çıkış Harcı

Yurt Dışı Çıkış Harcı

Son dakika yurt dışı çıkış harcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yurt dışı çıkış harcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yurt dışı çıkış harcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurt Dışı Çıkış Harcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurt dışı çıkış harcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 yurt dışı çıkış harcı haberi bulunmuştur. Tüm yurt dışı çıkış harcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Nebati'den dikkat çeken enflasyon açıklaması!
Bakan Nebati'den dikkat çeken enflasyon açıklaması! Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Future & Trends Summit’ zirvesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Dün dünyanın en zor döneminde 2022 yılı bütçe gerçekleşmelerini rakam rakam ifade ettik. Rakamları konuşalım. Yoruma bak; 'yurt dışına çıkış harcını kaldıracağım.' Çık rakamları konuş, hani rakamlar gerçeği söylüyordu. 2022’de Türkiye’nin başarısı karşısında şöyle bir şapkanı çıkar, Recep Tayyip Erdoğan haklı çıktı de, gerçekleri kabul et" dedi.
17.01.2023 Ekonomi
Yurt dışı harç pulu ne kadar? Yurt dışı harç puluna zam gelecek mi? Yurt dışı harç pulu ödeme nasıl yapılır?
Yurt dışı harç pulu ne kadar? Yurt dışı harç puluna zam gelecek mi? Yurt dışı harç pulu ödeme nasıl yapılır? TBMM çalışmalarına başlıyor. Meclis yoğun gündemle toplanacak. Gündemde Ekonomiye ilişkin 'torba' kanun var. Gözler Meclis’te görüşülecek torba yasaya çevrilirken bazı düzenlemeler Meclis’e sunulacak. Torba yasada yurt dışına çıkış harcı ile ilgili düzenlemede yer alacak. Peki, Yurt dışı harç pulu ne kadar? Yurt dışı harç puluna zam gelecek mi? Yurt dışı harç pulu nedir, ödeme nasıl yapılır? İşte detaylar…
3.10.2022 Ekonomi
Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu? Yurt dışı çıkış harcı nedir? İşte Yurt dışı çıkış harcı 2022!
Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu? Yurt dışı çıkış harcı nedir? İşte Yurt dışı çıkış harcı 2022! Yurt dışına seyahat edenleri ilgilendiriyor! Yurt dışı çıkış harcı arttı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışı çıkış harcı yükseltildi. Peki, Yurt dışı çıkış harcı nedir? 2022 Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu? Yurt dışı çıkış harcı ne kadar süre geçerli? İşte Yurt dışı çıkış harcı 2022!
18.03.2022 Ekonomi
Yurt dışına çıkış harcına zam geldi!
Yurt dışına çıkış harcına zam geldi! Yurt dışına çıkış harcına son dakika zam kararı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 2021 yılında 50 lira olarak satılan yurt dışına çıkış harcı yeniden değerlenme oranıyla 150 lira oldu.
17.03.2022 Ekonomi
Vergiler dijital ortamda ödenebilecek
Vergiler dijital ortamda ödenebilecek Vergi uygulamalarının dijital ortamda yapılmasını sağlayan düzenlemede kapsam genişledi. 5 milyon TL cirolu işletmeler vergiye dair defter ve belgelerini elektronik ortamda tutacak. Serbest meslek erbapları için de düzenleme var. Yurt dışı çıkış harcı artık elektronik ve mobil uygulamalar yoluyla ödenecek.
20.10.2019 Ekonomi
Doğu Karadeniz'den 743 milyon dolarlık ihracat
Doğu Karadeniz'den 743 milyon dolarlık ihracat Doğu Karadeniz'den bu yılın 7 aylık döneminde 743 milyon 393 bin 318 dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
1.08.2019 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Süre uzatımı, yapılandırma, yeni prim...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Süre uzatımı, yapılandırma, yeni prim... Hem vatandaşı hem iş dünyasını ilgilendiren Torba Yasa, Meclis’ten geçti. Varlık Barışı 6 ay daha uzatıldı, zordaki firmalara yapılandırma geldi. Yurt dışı çıkış harcı 50 TL'ye çıkarıldı. Klonlanan telefonlar 4 ay içinde kapanacak, gurbetçiye yeni prim oranı uygulanacak.
19.07.2019 Ekonomi
Milyonları ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi
Milyonları ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi Ekonomi alanında düzenlemeler içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kanun, Varlık Barışı süresini yıl sonuna kadar uzatıyor. Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını, 31 Aralık 2019'a kadar Türkiye'deki banka veya aracı kuruma bildiren gerçek ve tüzel kişiler, bunları serbestçe tasarruf edebilecek
17.07.2019 Gündem
Meclis'e sunuldu! Varlık barışı süresi uzatılıyor, cep telefonları ile ilgili de...
Meclis'e sunuldu! Varlık barışı süresi uzatılıyor, cep telefonları ile ilgili de... AK Parti Meclis'e 32 maddelik bir teklif sundu. Teklife göre varlık barışının süresi 6 ay uzatılıyor. Yurt dışına çıkış harcı 50 liraya çıkartılıyor. Klonlanmış telefonlar, 4 ay içerisinde kullanıma kapatılacak.
8.07.2019 Siyaset
Yurt dışına çıkış harcı ne kadardır, kimler öder, nasıl ödenir?
Yurt dışına çıkış harcı ne kadardır, kimler öder, nasıl ödenir? Yurt dışına çıkmak isteyen vatandaşlardan alınan yurt dışına çıkış harcı, uzun yıllardır aynı miktarda tahsil ediliyor. Peki yurt dışına çıkış harcını kimler ödemek zorunda, yurt dışına çıkış harcı nasıl ödenir?
15.01.2019 Uzmana Sor
'O ücret insan haklarına aykırı'
'O ücret insan haklarına aykırı' 15 liralık yurt dışı çıkış harcının Anayasa ve İnsan Hakları Evrensel Bildirgesine aykırı olduğu gerekçesiyle kaldırılması istendiGazeteport'un haberine göre yurt dışına çıkışlarda alınan 15 liralık harç ücretinin ‘’Anayasa ve İnsan Hakları Evrensel Bildirgesine aykırı’’ olduğu savunularak kaldırılması istendi...
29.09.2021 Gündem
Çapkınlık turuna önlem!
Çapkınlık turuna önlem! Artık giriş çıkışlar 15 lira olacak
27.02.2013 Yaşam
Gürcistan’a kimlikle geçiş başladı
Gürcistan’a kimlikle geçiş başladı Türkiye ile Gürcistan arasındaki sınır geçişleri, pasaporta gerek kalmadan kimlikle gerçekleştiriliyor
10.12.2011 Yaşam
15 YTL’lik harç pulu karmaşa yarattı
15 YTL’lik harç pulu karmaşa yarattı Maliye Bakanlığı'nın kararıyla yurt dışı çıkış harcının 15 YTL’ye indirilmesi, Atatürk Havalimanı’nda kaos yarattı
1.04.2007 Ekonomi
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı Cep telefonu almayı düşünen herkes ilgilendiren gelişme! Yılın son aylarında üst segment akıllı telefon turizmi patlama yaptı. Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyenler, IMEI alabilmek için sınırlara akın etti. Konuyla ilgili ise uzmanlardan önemli uyarılar geldi.
27.12.2022 Ekonomi
Beklenen oluyor! Barış ve yapılandırmada 2 yıl süre verilecek
Beklenen oluyor! Barış ve yapılandırmada 2 yıl süre verilecek AK Parti yeni torba yasa teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu. Teklifle varlık barışı 6 ay uzayacak, sıkıntıdaki şirketlerin borçları yeniden yapılandırılacak, Merkez Bankası’na yeni yetkiler gelecek.
9.07.2019 Ekonomi
128 uçakla geldiler
128 uçakla geldiler İranlı turistlerin Kurban Bayramı için ilk rotası Türkiye oldu. 5 günde 128 uçakla Türkiye’ye gelen 25 bin İranlı; Bodrum, Dalaman, Antalya ve İzmir gibi tatil bölgelerine geçiş yaptı.
21.08.2018 Ekonomi
Açıklama geldi: Zam yok
Açıklama geldi: Zam yok Maliye Bakanı Naci Ağbal, yurtdışı çıkış harçlarının artırılması yönünde bir çalışma yürütmediklerini açıkladı.
15.04.2016 Ekonomi
Turkcell Platinum ayrıcalıkları hayata hız ve konfor katıyor
Turkcell Platinum ayrıcalıkları hayata hız ve konfor katıyor Turkcell’in, Platinum müşterileri için geliştirdiği özel ‘Turkcell Platinum Uygulaması’ şu ana kadar 120 bin kişi tarafından indirildi.
19.02.2014 Bilim ve Teknoloji
Dünyayı tam 176 defa dolaştılar!
Dünyayı tam 176 defa dolaştılar! Türkcell'den 9 ilde 228 bin müşteriye 400 bin ziyaret...
14.09.2013 Ekonomi
Unakıtan’ın yurtdışı çıkış harcı uyanıklığı
Unakıtan’ın yurtdışı çıkış harcı uyanıklığı Yurtdışı çıkış harcı 70 YTL’den 15 YTL’ye düşürülüyor. Ancak indirimle tüm istisnalar da kaldırıldığı için Maliye çok daha fazla kazanacak
29.09.2021 Gündem
Yurt dışına 3 günlüğüne çıkan harç ödemeyecek
Yurt dışına 3 günlüğüne çıkan harç ödemeyecek Yurt dışına 72 saatliğine çıkanlardan 70 milyon liralık harç alınmayacak. Kararın turizmde Yunanistan, Dubai, Mısır gibi kısa paket turları canlandırması bekleniyor. Sınır ticareti yapanlar da harç ödemeyecek
29.12.2003 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yurt Dışı Çıkış Harcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurt dışı çıkış harcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.