Yunan Adaları

Yunan Adaları

Son dakika yunan adaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunan adaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunan adaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunan Adaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunan adaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 yunan adaları haberi bulunmuştur. Tüm yunan adaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk turistlere Miçotakis sürprizi! Adaya gelenleri karşıladı
Türk turistlere Miçotakis sürprizi! Adaya gelenleri karşıladı Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, dün Ayvalık’ın karşısındaki Midilli adasını ziyaret etti. Miçotakis, adanın limanına yanaşan “Eşref Jale” gemisinden inen Türk turistleri karşılayarak bir süre sohbet etti.
20.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyenlerden adalara büyük ilgi var. Turizmci Recep Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinde Marmaris ve Fethiye'den Rodos Adası'na 1 haftada 5 binin üzerinde Türk turistin geçiş yaptığını söyledi. Yavuz, “Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Tatilcilerin bayram göçü başladı, 20 milyon kişi şehir değiştirecek
Tatilcilerin bayram göçü başladı, 20 milyon kişi şehir değiştirecek Tatilcilerin bayram hazırlığı tamamlandı. Bu bayramda 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Gündem
Türk vatandaşlarına kapıda vize dönemi başladı! Yunan adalarına vize ücreti ne kadar, hangi belgeler gerekli?
Türk vatandaşlarına kapıda vize dönemi başladı! Yunan adalarına vize ücreti ne kadar, hangi belgeler gerekli? Yunan adaları için Türk vatandaşlarına kapıda vize dönemi başladı. Türk turistler, 10 Yunan adası limanlarında 60 euro ödeyerek alacağı vize ile bu adalarda bir haftaya kadar ikamet edebilecek.
2.04.2024 Ekonomi
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak?
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak? İDO Yunan Adaları ücreti 2024 belli oldu. 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirilecek olan kapıda vize uygulaması öncesinde İDO Yunan Adaları sefer ücretlerini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum Vizesiz Yunan adalarına seyahat için beklenen tarih açıklandı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Yunan adalarına 7 günlük kapı vizesinin detayları
Yunan adalarına 7 günlük kapı vizesinin detayları Yunan adalarına 7 günlük kapı vizesinin detayları belli oldu. Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Peki giriş ücreti ne kadar? Hangi adalara ziyaretler gerçekleşecek? İşte detaylar...
13.12.2023 Ekonomi
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor?
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor? Yunan Adalarına vize muafiyeti başladı mı, vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, 7 günlük vize muafiyeti hangi Yunan adaları için verilecek, Yunan Adaları vize muafiyeti ne zaman başlayacak? Vize muafiyeti nedir, ne demek? Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti başladı mı?
8.12.2023 Gündem
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Demet Özdemir'den tatil fotoğrafları ile ilgili açıklama!
Demet Özdemir'den tatil fotoğrafları ile ilgili açıklama! Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün gerçekleşen bir etkinlikte boy gösterdi. Etkinlik öncesi kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ünlü isim, Yunan Adaları'ndan 1 milyon Euro'ya ev aldığı iddiasına yanıt verirken, sosyal medyada gündem olan tatil fotoğrafları hakkında da konuştu.
14.06.2023 Magazin
Betül Demir: Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak
Betül Demir: Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak Betül Demir, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Yaklaşık iki saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunan şarkıcı, müzik dünyasının usta isimlerinden Sezen Aksu'ya övgüler yağdırdı.
9.06.2023 Magazin
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı!
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı! Demet Özdemir, 400 bin Euro’ya Yunanistan’ın başkenti Atina’da ev aldı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Atina’da alan ünlü oyuncu, şimdilerde evinin dekorasyon işleriyle uğraşıyor.
9.06.2023 Magazin
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan Türkiye sınırında yeni tahrik
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan Türkiye sınırında yeni tahrik Son dönemde Ege ve Akdeniz'deki tansiyonu yükselten Atina'dan skandal bir hamle geldi. Türkiye sınırında incelmelerde bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros gerilimi artıracak açıklamalara imza attı.
30.12.2022 Gündem
Yunan adalarına kaçmaya çalışan 9 FETÖ'cü ile 8 organizatör şüphelisi yakalandı
Yunan adalarına kaçmaya çalışan 9 FETÖ'cü ile 8 organizatör şüphelisi yakalandı MUĞLA'da polis ve Sahil Güvenlik ekiplerince düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla Yunan adalarına kaçmaya çalışan, aralarında meslekten ihraç edilen polis ile öğretmenlerin de bulunduğu FETÖ/PDY üyesi 9 kişi ile 8 organizatör şüphelisi yakalanarak, gözaltına alındı.
3.12.2022 Gündem
Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nından 'Sakız Adası' provokasyonu
Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nından 'Sakız Adası' provokasyonu Bölgedeki gerginliği her fırsatta yükselten Yunanistan bir provokasyona daha imza attı. Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nın yasadışı şekilde silahlandırılan Doğu Ege'deki adalara yaptığı ziyaret sırasında sarf ettiği sözler gündem yarattı.
16.10.2022 Gündem
Miçotakis'in yine şirazesi kaydı! Türkiye'ye skandal suçlama
Miçotakis'in yine şirazesi kaydı! Türkiye'ye skandal suçlama Yunanistan Başbakanı Miçotakis yine Türkiye'yi hedefine koydu. İngiliz basınına konuşan Yunan Başbakan, 'Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görkemli bir Osmanlı vizyonunu takip ettiğini' belirtti ve Ankara'ya mesnetsiz bir suçlamada bulundu.
2.10.2022 Siyaset
Türkiye çağrıda bulunmuştu! Yunanistan'dan küstah yanıt
Türkiye çağrıda bulunmuştu! Yunanistan'dan küstah yanıt Dışişleri Bakanlığı'nın İskeçe Türk Azınlık Milletvekili Hüseyin Zeybek'in tehdit edilmesine ilişkin açıklamasına Atina'dan küstah bir cevap geldi.
16.09.2022 Dünya
Miçotakis haddini yine aştı! Türkiye'ye mesnetsiz suçlama
Miçotakis haddini yine aştı! Türkiye'ye mesnetsiz suçlama Yunanistan Başkanı Kyriakos Miçotakis yaptığı yeni açıklama yine Türkiye'yi hedef aldı. Türkiye'nin Lozan Anlaşması'nı ihlal ettiğini öne süren Yunan Başbakan "Türkiye açık düzenlemeleri baltalayarak egemenlik haklarımıza meydan okuyor" ifadelerini kullandı.
15.09.2022 Dünya
Miçotakis geri adım attı! Önemli açıklamalar: Erdoğan'la görüşmeye hazırım!
Miçotakis geri adım attı! Önemli açıklamalar: Erdoğan'la görüşmeye hazırım! Dün Bozcaada açıklarında açılan Yunan ateşiyle tansiyonun iyice yükseldiği Yunanistan'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis'ten jet hızıyla geri adım geldi. Miçotakis, Prag'da yapılacak toplantıda Erdoğan'la konuşmayı umduğunu söyleyerek Türkiye ile diyaloğa açık olduğunu belirtti.
11.09.2022 Dünya
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz. Yunan adaları silahlanırken biz defalarca yazdık. Soru önergeleri verdik" dedi.
8.09.2022 Siyaset
Atina'nın Türkiye planını Yunan basını manşetten duyurdu!
Atina'nın Türkiye planını Yunan basını manşetten duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'a 'Bir gece ansızın gelebiliriz' diyerek uyarıda bulunan sözleri komşunun gündeminden düşmüyor. Yunan basını Atina'nın Türkiye'ye karşı izleyeceği yolu yazdı.
6.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Adaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunan adaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.