Yumurta Zam

Yumurta Zam

Son dakika yumurta zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yumurta zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yumurta zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yumurta Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yumurta zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 yumurta zam haberi bulunmuştur. Tüm yumurta zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi?
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi? Dünyada yumurta fiyatları geçen yıl yüzde 50’ye varan artış kaydetti. Uzmanlar bazı ülkelerde görülen tarihin en kötü kuş gribi salgınının ve artan yem fiyatlarının etkisinin 2023’te de sürebileceğini belirtiyor. Türkiye’de ise şimdilik kuş gribi ve yem fiyatları bir tehlike olarak görülmese de sektör temsilcileri gözlerinin yeni yılda mısır ve buğdaya gelecek olası zamlarda olduğunu ifade ediyor. Sektörün diğer bir sorunu da bilinçsiz yatırımlar ve plansızlık olarak öne çıkıyor.
3.01.2023 Ekonomi
Yumurta fiyatı ne kadar oldu? Yumurta fiyatları arttı mı? Yumurta zam soruşturması!
Yumurta fiyatı ne kadar oldu? Yumurta fiyatları arttı mı? Yumurta zam soruşturması! Temel gıda ürünlerinde KDV indiriminin yapılmasının ardından, marketlerde fiyatlar raflara yansımaya başladı. Ancak, KDV indiriminin yumurta fiyatlarına yansımaması bir süredir tartışılıyordu. Ticaret Bakanlığı yumurta fiyatları ile ilgili hereket geçti. Bakanlık, yumurta fiyatlarında artışa gidildiği iddialarına yönelik soruşturma için müfettişlerini görevlendirdi. Peki, Yumurta fiyatı ne kadar oldu? Yumurta fiyatları arttı mı? İşte detaylar…
19.02.2022 Ekonomi
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı Gıda fiyatlarına gelen fahiş zamlar yumurtaya da yansıdı. Yıl boyunca fiyat artışı görülen yumurtaya yüzde 66 zam yapıldı. Kasım ayında fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan yumurta, en ucuz protein kaynağı olarak özellikle dar gelirli vatandaşın sofrasından eksik olmuyordu. Ancak yapılan zamlar alım gücü düşen vatandaşın yumurta tüketimini de etkiledi.
14.12.2021 Ekonomi
Yumurta fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Yumurta fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Yumurta fiyatlarına ramazan ayında zam yapılacağı konuşuluyordu. Açıklama yapıldı. Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (YUM-BİR) Başkanı İbrahim Afyon, besleyiciliği nedeniyle sahurda tüketilen ve talebi artan yumurtaya zammın söz konusu olmadığını bildirdi.
21.04.2021 Ekonomi
Gıda fiyatlarındaki artışla ilgili flaş açıklama!
Gıda fiyatlarındaki artışla ilgili flaş açıklama! Temel gıda maddelerinde yaşanan fahiş artış nedeniyle harekete geçildi. Rekabet Kurumu devreye girdi. Fiyatların makul seviyeye çekilmesi için gerekli zemin hazırlandı. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle yaptığı açıklamada, "Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) da haksız fiyat artışı yapanları takibe aldı. Soruşturma tamamlanmak üzere ve vurguncular hak ettikleri cezaya çok yakın. Fiyatların makul rakamlara çekilmesi için gerekli zemin büyük ölçüde oluştu." dedi. Gramj hilesi ile yapılan zamlar ile ilgili ise Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Gramaj hilesi, "aldatıcı ticari uygulama" kapsamına alındı. Gramaj hilesi yapanlara 11 bin ile 114 bin TL arasında ceza verileceği duyuruldu. TESK tarafından yapılan açıklamada da vatandaşlar haksız fiyat artışlarını şikayet etmeleri konusunda uyarıldı.
4.02.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor Yılbaşı öncesi Çin kestanesi tehlikesi ortaya çıktı. Kilosu 80-100 TL arası satılan kestaneler adeta zehir saçıyor. Ekipler birçok ilde harekete geçerek kilolarca sahte kestane ele geçirdi. Öte yandan geçen yıl kilosu 80 lira olan kestanenin fiyatı bu yıl 250 liraya kadar çıkıyor. Sokak tezgâhlarında ise kilo fiyatı 400 lira, tanesi ise 10 TL'yi buluyor.
22.12.2023 Gündem
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Metroda meydana gelen arıza yolcuları isyan ettirdi
Metroda meydana gelen arıza yolcuları isyan ettirdi Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattındaki bir araçta meydana gelen arıza nedeniyle yaklaşık 45 dakika araçlarda kalan vatandaşlar isyan etti. Arızalı aracın çekilmesinin ardından seferler normale döndü.
22.12.2023 Gündem
Market fiyatlarına zam yağmuru! Peynir, yumurta, tavuk et... Kolayca şikayet edebilirsiniz
Market fiyatlarına zam yağmuru! Peynir, yumurta, tavuk et... Kolayca şikayet edebilirsiniz Türkiye asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken zincir marketlerde daha asgari ücrete zam yapılmadan ürünlere zam gelmeye başladı. Vatandaş dün aldığı bir ürünü bugün aynı fiyata alamıyor. Öte yandan tüketiciler anormal fiyat artışı gördükleri ürünlerin etiket fiyatlarını, faturalarını varsa eklemek sureti ile Ticaret Bakanlığı’nın Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu’na internet üzerinden kolayca şikayet edebiliyor. Şikayet edilen işletmelere ceza yağıyor.
22.12.2023 Ekonomi
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et...
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et... Maaşlara henüz zam yapılmadan marketler zamları şimdiden raflardaki ürünlere yansıtmaya başladı. Tereyağından kaşar peynirine, yumurtadan ayrana kadar birçok ürünün fiyatı 2 gün önce değiştirildi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu "Yumurtadan ete, bakliyata, kırtasiye ürünlerine kadar yağmur gibi zamlar gelmeye başladı" dedi. Türkiye'de çalışanlar maaşlarına yapılacak zammı merakla beklerken marketler zamlar açıklanmadan fiyatları artırmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ekipleri de gelen şikayetleri değerlendirerek marketlerde denetimlere başladı.
21.12.2023 Ekonomi
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü!
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü! İl Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz’de Samsun hariç tüm illerdeki fındık üretiminin yüzde 15-20 azalmasındaki nedeninin kahverengi kokarca böceği olduğunu söyledi.
29.09.2023 Gündem
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler” dedi.
11.05.2023 Gündem
Bayramda sağlıklı beslenmenin sırrı 'su'da! İşte kan şekerini dengede tutmak için yapılması gerekenler
Bayramda sağlıklı beslenmenin sırrı 'su'da! İşte kan şekerini dengede tutmak için yapılması gerekenler Ramazan sona erdi, bayramla birlikte normal yeme düzenine geçildi. Bu özel günlerde insanlar kimi zaman beslenmede ölçüyü biraz kaçırabiliyor. Metabolizmanın ise yeni yeme sistemine alışması zor oluyor, bu da vücudu zor duruma sokabiliyor. Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Huma Karabulut, bayramda sağlıklı beslenmeye ilişkin önemli tavsiyelerde bulundu.
22.04.2023 Sağlık
Üçlü salgına karşı savaşan en doğal antibiyotik, turşu
Üçlü salgına karşı savaşan en doğal antibiyotik, turşu Konya’da kış aylarında özellikle son zamanlarda artan grip salgınlarından sonra vatandaşlar bağışlıklarını güçlendirmek için turşuya ve turşu suyuna yöneldi. Mandalina, yumurta, kavun, karpuz gibi 65 çeşit turşu üretimi yapan Selman Kozan, “Turşu kış aylarında birçok hastalığa karşı savaşan en doğal antibiyotik gibidir ve turşunun birçok ilaçtan daha etkili olduğu bilinir” dedi.
12.01.2023 Yaşam
Asgari ücret toplantısı sonrası son dakika açıklaması
Asgari ücret toplantısı sonrası son dakika açıklaması TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, dün yapılan asgari ücret toplantısı sonrası açıklama yaptı. TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Kavlak, "Çalışma hayatında elmanın bir yarısı işçi iken diğer yarısı işverendir. Asgari ücretle çalışanların sayısı düşürülmeli. Ücretli çalışanların vergi kayıpları önlenmelidir" dedi.
8.12.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
İlaç fiyatlarına zam! Temmuzda  yüzde 18,66 arttı
İlaç fiyatlarına zam! Temmuzda yüzde 18,66 arttı Temmuz ayında fiyatı en fazla artan ürün yüzde 18,66 ile ilaçlar olurken, en çok yüzde 8,18 ile kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları ucuzladı.
3.08.2022 Ekonomi
Yumurta fiyatlarına yüzde 50 zam! Bir kolisi...
Yumurta fiyatlarına yüzde 50 zam! Bir kolisi... Yumurta fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yazla birlikte tüketim azaldığı için fiyatların gerilediği yumurtaya yüzde 50’nin üzerinde zam geldi.
19.07.2022 Ekonomi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi Otobüs biletlerinde yeni dönem resmen başladı. Firmalar art arda duyurdu. Kurban bayramı öncesi şehirler arası otobüs bileti fiyatına gelen zam nedeni ile firmalar harekete geçti ve taksitli satış süreci başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs ile seyahati tercih edenler taksitli bilet satışı ile ödmelerini iki aya bölerek yapabiliyor. Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'daki otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Otogarlardaki yoğunluk esnafın da yüzünü güldürdü.
5.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yumurta Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yumurta zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.