Yumurta Fiyatı

Yumurta Fiyatı

Son dakika yumurta fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yumurta fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yumurta fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yumurta Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yumurta fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 yumurta fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm yumurta fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi?
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi? Dünyada yumurta fiyatları geçen yıl yüzde 50’ye varan artış kaydetti. Uzmanlar bazı ülkelerde görülen tarihin en kötü kuş gribi salgınının ve artan yem fiyatlarının etkisinin 2023’te de sürebileceğini belirtiyor. Türkiye’de ise şimdilik kuş gribi ve yem fiyatları bir tehlike olarak görülmese de sektör temsilcileri gözlerinin yeni yılda mısır ve buğdaya gelecek olası zamlarda olduğunu ifade ediyor. Sektörün diğer bir sorunu da bilinçsiz yatırımlar ve plansızlık olarak öne çıkıyor.
3.01.2023 Ekonomi
Yumurta fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Soruşturma devam ediyor
Yumurta fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Soruşturma devam ediyor Yumurta fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle yumurta fiyatlarını da kapsayan soruşturmayla ilgili bilgi verdi. Küle, "Belli başlı fiyatı beraber belirleme arz kısıt oluşturma hassas bilgi ve pazar paylaşımı üzerine çok ciddi birkaç husus kartel iddiaları var soruşturma heyetinin. 2 aşamalı oldu çünkü taraf sayısı çok. 2'ye böldük. Aynı soruşturma 2 dosyada devam ediyor. İlk soruşturmada 17 taraf var. İkinci soruşturmada da 25 taraf var." dedi.
24.06.2022 Ekonomi
Yumurta fiyatı ne kadar oldu? Yumurta fiyatları arttı mı? Yumurta zam soruşturması!
Yumurta fiyatı ne kadar oldu? Yumurta fiyatları arttı mı? Yumurta zam soruşturması! Temel gıda ürünlerinde KDV indiriminin yapılmasının ardından, marketlerde fiyatlar raflara yansımaya başladı. Ancak, KDV indiriminin yumurta fiyatlarına yansımaması bir süredir tartışılıyordu. Ticaret Bakanlığı yumurta fiyatları ile ilgili hereket geçti. Bakanlık, yumurta fiyatlarında artışa gidildiği iddialarına yönelik soruşturma için müfettişlerini görevlendirdi. Peki, Yumurta fiyatı ne kadar oldu? Yumurta fiyatları arttı mı? İşte detaylar…
19.02.2022 Ekonomi
İndirim haberleri art arda geldi!  Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve...
İndirim haberleri art arda geldi! Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve... Fahiş fiyatlar nedeni ile uzun süredir gündemde olan zincir marketlerden bu kez indirim haberleri geliyor. Döviz kurunda görülen düşüşün ardından vatandaşlar özellikle gıda ürünlerindeki zamların geri çekilmesini bekliyordu. Migros, Şok ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri indirim haberlerini peş peşe duyurdu. Birçok ürünün fiyatı düşürüldü. Liste fiyatları açıklandı. Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve daha çok sayıda üründe indirim yapıldı. Ayçiçek yağının litresi 109 liraya, sütün litresi ise 6.90 liraya düşürüldü. Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatı ise 59 liraya çekildi. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamada girdi fiyatlarının düşmesi beklenmeden yüzde 30'a varan indirim yapıldığı duyuruldu.
27.12.2021 Ekonomi
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı Gıda fiyatlarına gelen fahiş zamlar yumurtaya da yansıdı. Yıl boyunca fiyat artışı görülen yumurtaya yüzde 66 zam yapıldı. Kasım ayında fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan yumurta, en ucuz protein kaynağı olarak özellikle dar gelirli vatandaşın sofrasından eksik olmuyordu. Ancak yapılan zamlar alım gücü düşen vatandaşın yumurta tüketimini de etkiledi.
14.12.2021 Ekonomi
Yumurta fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Yumurta fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Yumurta fiyatlarına ramazan ayında zam yapılacağı konuşuluyordu. Açıklama yapıldı. Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (YUM-BİR) Başkanı İbrahim Afyon, besleyiciliği nedeniyle sahurda tüketilen ve talebi artan yumurtaya zammın söz konusu olmadığını bildirdi.
21.04.2021 Ekonomi
Yumurtada üretim düştü, fiyatlar arttı
Yumurtada üretim düştü, fiyatlar arttı Koronavirüs salgınının etkileriyle yumurtada üretimin düşmesi, buna karşılık iç talebin artması fiyatlarda artışa yol açtı. Hatay’da bölgenin en büyük tavuk ve yumurta üretim tesisi işletmecisi Necmettin Çalışkan, koronavirüsle birlikte yumurta ihracatının da düştüğünü söyledi.
22.01.2021 Ekonomi
Yumurta fiyatı uçtu! Tavuktan daha pahalı...
Yumurta fiyatı uçtu! Tavuktan daha pahalı... Yumurta fiyatı resmen uçtu. Türkiye’nin yumurta borsasının belirlendiği Afyonkarahisar’da yumurta fiyatlarındaki önlemez yükseliş devam ediyor. Kolisi 24-25 TL’den satılan yumurta kilogram fiyatı 13-15 TL arasında satılan tavuğun fiyatını ise açık ara solladı. Yetkililer fiyatlardaki yükselişin en büyün nedeninin ise tavuk sayısının azalması olduğu belirttiler.
25.12.2020 Ekonomi
Gezen tavuk üçkâğıdı
Gezen tavuk üçkâğıdı Yumurtada ‘gezen tavuk’ aldatmacası üreticiyi perişan etti. Üreticinin kalitesiz diyerek fabrikalara 10 kuruşa sattığı yumurtaları alan üçkâğıtçılar, gezen tavuk yumurtası diyerek halka 1 TL’den yediriyor.
28.07.2019 Yaşam
Açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı
Açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı TÜRK-İŞ'in açıkladığı açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, bir kişinin geçim maliyeti 85 lira artarak bin 847 liraya ulaştı.
27.01.2017 Ekonomi
Yumurta fiyatı bu yüzden artmış
Yumurta fiyatı bu yüzden artmış Yumurta sektörünün kasım ayında gerçekleştirdiği ihracat, pek çok ülkede baş gösteren kuş gribinin etkisiyle, önemli ölçüde artış gösterdi.
21.12.2016 Ekonomi
Yumurta fiyatlarındaki artış "geçici"
Yumurta fiyatlarındaki artış "geçici" Yumurtada üretici fiyatları, 14 Kasım-12 Aralık tarihleri arasındaki süreçte yüzde 74 artarak, ortalama 23 kuruştan 40 kuruşa yükselirken, sektör temsilcileri bu artışın geçici olduğunu, fiyatların kısa sürede eski seviyesine ineceğini belirtiyor.
20.12.2016 Ekonomi
Rusya'da haftalık enflasyon arttı
Rusya'da haftalık enflasyon arttı Rusya İstatistik Kurumu (Rosstat), Rusya'da enflasyonun 18-24 Ekim tarihleri arasında yüzde 0,1'den yüzde 0,2'ye yükseldiğini ve sene başından itibaren tüketici fiyatlarının yüzde 4,6 oranında arttığını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Türk-İş: Yoksulluk sınırı 4.512 lira
Türk-İş: Yoksulluk sınırı 4.512 lira Türk-İş'in araştırmasına göre, aralık ayında 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 4 bin 512 lira oldu...
28.12.2015 Ekonomi
Türk-İş, açlık sınırını açıkladı
Türk-İş, açlık sınırını açıkladı 4 kişilik ailenin açlık sınırı bin 361,29 TL, yoksulluk sınırı 4 bin 434,16 TL!
28.09.2015 Ekonomi
Pideye ‘gizli’ zam geldi!
Pideye ‘gizli’ zam geldi! Ramazan pidesine yaklaşık yüzde 17 oranında ‘örtülü’ zam yapıldı. 2014 yılında 300 gramlık pidenin fiyatı 1.5 liraydı. Bu yıl 250 gramı aynı fiyata satılacak.
12.06.2015 Ekonomi
Piliç eti ve yumurtaya zam geldi
Piliç eti ve yumurtaya zam geldi Piliç eti ve yumurta fiyatları, ramazan ayı öncesi tırmanışa geçti...
12.06.2015 Ekonomi
Ramazan zammı
Ramazan zammı Ramazan ayında gıda maddelerine yine zam yağdı...
30.06.2014 Ekonomi
Açlık sınırı 860 lira!
Açlık sınırı 860 lira! Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), ekim ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırını 860 lira, yoksulluk sınırını ise 2 bin 802 lira olarak hesapladı...
1.11.2010 Ekonomi
Açlık sınırı 745 TL
Açlık sınırı 745 TL Türk-İş, dört kişilik bir ailenin açlık sınırını 745 TL ve yoksulluk sınırını da 2...
26.03.2009 Ekonomi
Yoksulluk sınırının 2 bin 395 TL
Yoksulluk sınırının 2 bin 395 TL TÜRK-İŞ, asgari ücretin 527 TL olduğu Türkiye’de, Ocak ayı itibariyle dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırının 2 bin 395, açlık sınırının 735 TL olduğunu belirledi...
27.01.2009 Ekonomi
Açlık sınırı 742 YTL
Açlık sınırı 742 YTL Türk-İş, dört kişilik bir ailenin aylık asgari gıda harcamasını ifade eden “açlık sınırı”nın Ekim ayında 742 YTL’ye, diğer gereksinimlerle birlikte bir aylık geçim için gerekli asgari harcama tutarı olan “yoksulluk sınırı”nın da 2 bin 417 YTL’ye ulaştığını bildirdi...
27.10.2008 Ekonomi
Ramazan zamsız başladı!
Ramazan zamsız başladı! Her yıl Ramazan öncesi gıda ürünlerinde yaşanan spekülatif artışlar bu yıl olmadı. Aksine, et, yağ ve bakliyat fiyatları düştü
16.05.2018 Ramazan
Ramazan öncesi gizli zam!
Ramazan öncesi gizli zam! İstanbul’da en ucuz pide 1.5 YTL olacak
21.08.2008 Ekonomi
İşte açlık ve yoksulluk rakamları
İşte açlık ve yoksulluk rakamları Türk-İş araştırmasına göre, dört kişilik bir ailenin “açlık sınırı” olarak kabul edilen asgari aylık mutfak harcaması Temmuz ayında yüzde 1...
28.07.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yumurta Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yumurta fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.