Yüksek Fatura

Yüksek Fatura

Son dakika yüksek fatura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek fatura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek fatura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Fatura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek fatura gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.038 yüksek fatura haberi bulunmuştur. Tüm yüksek fatura haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Basit önlemler ile yüzde 50 tasarruf sağlanıyor
Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Basit önlemler ile yüzde 50 tasarruf sağlanıyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
12.01.2024 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı. Öte yandan
12.10.2023 Ekonomi
Evli çiftleri ilgilendiren 'borçlanma' kararı! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor
Evli çiftleri ilgilendiren 'borçlanma' kararı! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor Evli tüm çiftleri çok yakından ilgilendiriyor. Çalışmayan tarafa eşin maddi anlamda çok az destek sağlaması, eşini mağdur edecek kadar az harçlık vermesi, aşırı derecede borçlanması ekonomik şiddet sayılıyor. Bu sebeplerle açılan boşanma davalarının sayısı ise hiç az değil. Mağdur eşin ekonomik şiddete uğraması, haklı nedenle boşanma sebebi sayılıyor. Uzman isim konuyla ilgili önemli bilgiler vererek tazminat konusuna da dikkat çekti.
2.02.2023 Gündem
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik, doğal gaz ve su giderlerini kapsıyor. Faturalara ödenen tutar düşüyor. Yaz aylarının gelmesi ile pek çok kişi tatil planı yapmaya başladı. Tatil dönüşü fatura şoku yaşamammak için bazı önlemler almak gerekiyor. Yapılacak basit değişiklikler faturaya ödenecek miktarın düşmesini sağlıyor. Öte yandan tatil sürecine ayrılan bütçeyi de düşürmek mümkün. Alışveriş planı yapmak, tatile çıkılacak günlere yakın mutfak alışverişne dikkat etmek ve gereksiz alışveriş yapmamak tasarruf açısından önemli. İşte tatile çıkmadan bilinmesi gerekenler...
10.06.2022 Ekonomi
Elektrik faturasını aylık 578 lira arttırıyor! Tek tek hesaplandı
Elektrik faturasını aylık 578 lira arttırıyor! Tek tek hesaplandı Elektrik faturasını arttırıyor. Elektrik faturasına aylık 578 liralık yük bindiriyor. Havaların ısınmasıyla birlikte klima ve vantilatör kullanımı başladı. Serinlemek için bu cihazları kullanan vatandaşlar ise yüksek fatura sebebiyle sıkıntı çekebiliyor. Uzmanlar tarafından klima ve vantilatörün faturaya bindireceği yük hesaplandı. Buna göre, 8 bin BTU kapasiteli bir klima, 12 saat açık kaldığında ayda 266 kilovatsaat yani 578 liralık enerji harcıyor. Cihaz kapasitesi 18 bin BTU’ya çıkarsa, sadece klima kaynaklı aylık fatura 1.425 lirayı buluyor. Dar ve küçük alanlarda serinleme amaçlı tercih edilen vantilatör ortalama 50-100 watt arasında elektrik tüketir. Günde 12 saat çalışan bir vantilatörün aylık faturaya yansıması güncel tarifeyle 25-30 lira arasında. Vantilatör enerji tüketimi, satın alma maliyeti ve bakım masrafı açısından en ekonomik soğutma cihazı.
3.06.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarını düşürecek formül! Bakanlık harekete geçti ve bir hafta içinde açıklanacak...
Elektrik faturalarını düşürecek formül! Bakanlık harekete geçti ve bir hafta içinde açıklanacak... Elektrik faturalarını düşürecek çalışma başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Enerji Bakanlığı tarafından bir çalışma yapılıyor. Elektrik faturalarının düşürülmesi için formül arayışı başladı. Enerji Bakanlığı tarafından ticari işletmelerin elektrik yükünü azaltmak için bir çalışma yürütülüyor. Enerji Bakanlığı’nın çalışmasının 1 hafta ya da 10 gün içinde açıklanması bekleniyor. Konutlar için tarife sınırının yükseltilmesi, esnaf için yeni tarife modelinin getirilmesi, konutlarda ikinci kademe için uygulanan yüzde 127’lik zammın bir kısmının geri alınması ve dağıtım bedellerinde indirim gibi başlıklar üzerinde duruluyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'elektrik faturalarında yeni düzenleme olacak mı' sorusuna canlı yayında yanıt verdi.
9.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife... Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. Yeni yıl ile birlikte uygulanmaya başlayan kademeli tarife sonrası vatandaşlar yüksek gelen faturalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Az tüketen abonelerin yeni zamlardan daha az etkilenmesi için uygulanmaya başlayan kademeli tarifede alt limit sınırının düşük tutulması nedeniyle pek çok tüketici üst limitten ödeme yapmak zorunda kaldı. Vatandaşlardan gelen şikayetler sonucunda kademeli tarifede limit 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldı. Yeni kademe ile birlikte hane faturalarında yüzde11 civarında düşmesi bekleniyor. Ancak kademeli tarife nedeni ile sadece hanelere değil aynı zamanda işletmelere de yüklü elektrik faturaları geldi. Kiradan fazla elektrik faturası ödeyen esnaftan kademeli tarifede değişiklik yapılmasına dair talep geldi. Özellikle küçük esnaf fatura yükü altında kaldı. Yeni yıl ile birlikte başlayan kademeli tarife uygulamasında tartışmalar bitmiyor. Hükümet tarafından uygulamada görülen eksikliklerin giderileceğine yönelik açıklamalar geliyor. Limitlerin yükseltilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Elektrik faturaları ile ilgili yeni adımlar atılacağı duyuruldu. Öte yandan ihtiyaç sahibi vatandaşa fatura desteği veriliyor. Peki, elektrik fatura desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte 2022 elektrik yardımı başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar...
8.02.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalar değişiyor, vergi muafiyeti ve indirim...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalar değişiyor, vergi muafiyeti ve indirim... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Faturalar değişiyor. Bir açıklama daha geldi. Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor. Son aylarda artan elektrik faturalarına yönelik vergi muafiyeti gelebilir. Bazı esnaflara kiraları kadar elektrik faturası geldiğini söyleyen Sabah Gazetesi Yazarı Dilek Güngör, "Yüzde 18'lik KDV'yi yüzde 8'e düşürülürse bu faturalarda ciddi bir indirim anlamına gelir." ifadelerini kullandı. Dilek Güngör bakanlığın bu kararı yakın zamanda açıklamasını beklediğini de belirtti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, elektrik tarifelerinde düzenleme yapılacağını belirterek, "Aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz'' demişti. Yeni düzenlemeyle ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.
4.02.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Uygulama değişti, EPDK duyurdu! Kademeli tarifede...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Uygulama değişti, EPDK duyurdu! Kademeli tarifede... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. EPDK duyurdu. Lisanssız elektrik üretim tesisleriyle ilgili EPDK kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre; üreticinin serbest tüketici olup olmaması ve mahsuplaşmanın saatlik veya aylık olarak yapılması arasında herhangi bir ayrım yapılmaksızın üreticilere ödenecek ihtiyaç fazlası elektrik enerjisi bedeli için kademeli tarife esas alınarak uygulama yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, elektrik tarifelerinde düzenleme yapılacağını belirterek, "Aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz'' demişti. Yeni düzenlemeyle ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Kararla 210 kilovatsaatin üzerindeki faturalar 42 lira düşecek.
3.02.2022 Ekonomi
1 KW elektrik kaç TL? Kademeli tarife hesabına göre 210 KW elektrik ne kadar 2022?
1 KW elektrik kaç TL? Kademeli tarife hesabına göre 210 KW elektrik ne kadar 2022? 210 KW elektrik kaç TL 2022, 1 KW elektrik ne kadar? Elektriğe yapılan zamların ardından faturalar kesildi. Yüksek rakamların geldiğini gören vatandaşlar elektrik zamlarının geri alınmasını talep etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada elektrik faturalarında yeniden düzenlemeye gidildiğini belirterek, en düşük tüketim sınırının 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldığını duyurdu. Peki, 1 KW elektrik kaç TL, 210 KW elektrik ne kadar 2022?
1.02.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Ucuz fiyat fırsatı
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Ucuz fiyat fırsatı Elektrik faturası ve doğal gaz faturası fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kış aylarıyla birlikte elektrik faturası ve doğal faturası maliyetleri yükseldi. Vatandaşları Elektrik faturası nasıl düşürülür? Doğal gaz nasıl az yakar? gibi soruların cevabını merak ediyor. Elektrik faturası ve doğal gaz faturasının düşürmenin ise bir çok yolu var. Ama son teknoloji ürünler kullanmak, evdeki cihazları akıllılarıyla değiştirmek uzun vadede yatırımınızı çıkarmanızı sağlıyor. Akıllı ampuller, prizler, kombiler, termostatlar, beyaz eşyalar ve sensörlerle faturaları düşürmek mümkün. Hayatımıza giren bu cihazlar hem kolaylık sağlıyor hem de tasarrufu artırıyor. Öncesinde lüks sayılan akıllı ev sistemleri, maliyetlerin düşmesi ve bu cihazlara ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte birçok eve girmeye başladı. İşte elektrik faturası ve doğal gaz faturası fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.01.2022 Ekonomi
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak?
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) duyurdu! Elektronik haberleşme sektörüne yönetmelik yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre, internet hızından, aboneliğe, kampanya ve tarifelerin duyurulmasından, taahhütname süresine kadar pek çok konuda değişiklik yapıldı. Peki, İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Kampanya ve tarifelerde üyelik nasıl olacak? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Ev alacak, araba kiralayacak, abonelik hizmetinden yararlanacak, taksitli alışveriş yapacak milyonları kapsıyor! Yeni dönem
Ev alacak, araba kiralayacak, abonelik hizmetinden yararlanacak, taksitli alışveriş yapacak milyonları kapsıyor! Yeni dönem Taksitli alışverişten abonelik hizmetine, konut alımından devre tatil satışına kadar Tüketici aleyhine olan birçok başlık için teklif hazırlanıyor. Taslak üzerindeki çalışmalar başladı. Edinilen bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı, bu alandaki eksik ve hatalı uygulamaları saptadı. Tüketiciden gelen şikâyetler ve dava konusu olan alanlarda yapılması planlanan yasal değişiklikler, AK Parti kurmaylarıyla masaya yatırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan 'Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' ile; elektronik haberleşme abonelikleri e-imza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı bilgileri ile e-Devlet kapısı üzerinden başlatılabilecek.
18.01.2022 Ekonomi
Telefon faturalarıyla ilgili flaş hamle! Bakanlık harekete geçti, cayma bedeli ve internet hızı
Telefon faturalarıyla ilgili flaş hamle! Bakanlık harekete geçti, cayma bedeli ve internet hızı Son dakika haberi... Telefon faturalarında yeni dönem başlıyor, Bakanlık düğmeye bastı. Herkes şikayetçiydi, artık değişiyor. Cayma bedeli, internet hızı ve yüksek fatura için harekete geçildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, özellikle son dönemde vatandaşlardan GSM operatörlerine yönelik gelen yoğun şikayetleri masaya yatırdı. Şikayetlerin çözümü noktasında bir dizi yaptırım gelirken, operatörler bazı uygulamalarından vazgeçmek zorunda kalacak.
6.01.2022 Gündem
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Aboneler dikkat, faturalarda...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Aboneler dikkat, faturalarda... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar verildi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Sizin de başınıza gelebilir. Bir aboneye doğal gaz faturası 2 ay gelmedi. Bunun üzerine sayaç değiştirildi ve vatandaşın yaşadığı sorun çözüldü. Ancak bunun ardından 817 liralık fatura çıkarıldı. Sayacın yanlış okuma yapması sebebiyle yüksek fatura geldiği için şikayette bulunan kişiye güzel haber geldi. KDK'nın değerlendirmesi sonucu fatura tutarı 96 liraya düşürüldü.
10.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturası ile ilgili flaş karar! 817 lira...
Doğal gaz faturası ile ilgili flaş karar! 817 lira... Doğal gaz faturası ile ilgili flaş karar. Herkesi yakından ilgilendiriyor. 817 liralık fatura çıkarıldı... Doğal gaz faturası 2 ay gelmedi. Bunun üzerine sayaç değiştirildi ve vatandaşın yaşadığı sorun çözüldü. Ancak bunun ardından 817 liralık fatura çıkarıldı. Sayacın yanlış okuma yapması sebebiyle yüksek fatura geldiği için şikayette bulunan kişiye güzel haber geldi. KDK'nın değerlendirmesi sonucu fatura tutarı 96 liraya düşürüldü.
10.07.2021 Ekonomi
Teksaslılardan soğuk intikam! Elektrik dağıtım şirketine 1 milyar dolarlık dava
Teksaslılardan soğuk intikam! Elektrik dağıtım şirketine 1 milyar dolarlık dava ABD’nin Teksas eyaletinde yaşanan kar fırtınası sırasında günlerce elektriksiz kalmasına rağmen gelen 9 bin 340 dolarlık (yaklaşık 67 bin 140 TL) elektrik faturasına itiraz eden Lisa Khoury ve birçok Teksaslı, elektrik dağıtım şirkretine ‘fahiş fiyat’ uyguladığı gerekçesiyle 1 milyar dolarlık toplu dava açmaya hazırlanıyor.
26.02.2021 Dünya
Elektrik faturası cep yaktı! Yüzde 50...
Elektrik faturası cep yaktı! Yüzde 50... Elektrik faturası birçok insanın cebini yaktı. Pandemi ve havaların soğumasıyla birlikte elektrik tüketimi hat safhaya ulaştı. Vatandaşlar kara kara elektrik faturasından tasarruf etme yöntemlerini aramaya başladı. Evinizde gerçekleştireceğiniz küçük değişikliklerle elektrik faturasından yüzde 50 yakın tasarruf etmek mümkün. İşte elektrik faturasından yüzde 50 tasarruf etme yöntemleri...
10.12.2020 Ekonomi
EPDK’nın uyarısı üzerine İGDAŞ faturaları yeniden düzenleyecek
EPDK’nın uyarısı üzerine İGDAŞ faturaları yeniden düzenleyecek Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK), 30 günden fazla doğalgaz faturası düzenlenemeyeceği uyarısı üzerine İGDAŞ, abonelere gönderdiği 30 günden fazla süreyi kapsayan faturaları yeniden düzenleyecek.
10.05.2020 Ekonomi
İGDAŞ'a soruşturma! Aboneler EPDK'ya şikayet yağdırdı, faturadaki çok çarpıcı detay...
İGDAŞ'a soruşturma! Aboneler EPDK'ya şikayet yağdırdı, faturadaki çok çarpıcı detay... İstanbul'da doğal gaz faturaları hakkındaki şikayetlerin ardından 'mevzuata aykırı sürelerde faturalandırma' yapılması gerekçesiyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) 'ye soruşturma başlattı. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, “Pandemi ya da sokağa çıkma yasağı bahaneleri ileri sürerlerse bu geçerli değil. EPDK bununla ilgili de bir düzenleme yaptı. Bir önceki yılın aynı döneme ait tüketiminin ortalamasını tahakkuk ettirebilirlerdi" dedi. Vatandaşlar da gelen faturalardan şikayet etti.
6.05.2020 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş gelişme! EPDK, İGDAŞ'a soruşturma açtı
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş gelişme! EPDK, İGDAŞ'a soruşturma açtı EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: İstanbul’da ikamet eden doğal gaz abonelerinden yoğun şekilde gelen yüksek fatura şikayetlerini tek tek inceledi ve ilgili dağıtım şirketi İGDAŞ’ın mevzuata aykırı sürelerde abonelerine fatura düzenlediğini tespit etti. Gelen şikayetlere baktığımızda mevzuata aykırı sürelerde fatura düzenlendiğini tespit ettik. bu durum haliyle vatandaşlarımızın faturasını oldukça yükseltmiş. Derhal soruşturma açtık. Gerekeni yapacağız.”
6.05.2020 Ekonomi
İstanbullular doğal gaz faturalarına isyan etti
İstanbullular doğal gaz faturalarına isyan etti İstanbullular doğal gaz faturalarının havaların ısınmasına rağmen yüksek gelmesine tepki gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İGDAŞ'ın gönderdiği faturalar şok etkisi yarattı.
3.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Fatura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek fatura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.