Yük Treni

Yük Treni

Son dakika yük treni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yük treni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yük treni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yük Treni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yük treni gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 yük treni haberi bulunmuştur. Tüm yük treni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yük treninde çıkan yangın korkuttu
Yük treninde çıkan yangın korkuttu Adana’nın Pozantı ilçesinde yük treninin balatasında çıkan yangı korkuttu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
3.04.2024 Adana
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak Dünyadaki en önemli büyük projelerden biri olan, Avrupa ile Asya kıtaları arasında kesintisiz demiryolu ulaşımına sağlayan Marmaray, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 10’nuncu yaşını kutluyor.
27.10.2023 Ekonomi
Hafif ticari araca tren çaptı! Yaralı sürücünün yaptığı şoke etti
Hafif ticari araca tren çaptı! Yaralı sürücünün yaptığı şoke etti Elazığ'da tren, hafif ticari araca çarptı. Kazada yaralanan araç sürücü, canının yerine taşıdığı kaçak tütünü saklamanın derdine düştü. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, tarlaya sakladığı tütün ise jandarma tarafından bulunarak el konuldu.
30.07.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Marmaray'ı 10 yılda tam 1 milyar kişi kullandı. Marmaray, 64 ülkeden oluşan 745 milyonluk Avrupa Kıtası nüfusundan daha fazla yolucuyu taşımış durumda. Bu bir yatırım ve işletme başarısıdır" dedi.
25.07.2023 Ekonomi
Trenle oy kullanmaya giden 200 yolcu, arıza nedeniyle yolda kaldı
Trenle oy kullanmaya giden 200 yolcu, arıza nedeniyle yolda kaldı Adana'nın Pozanti ilçesinden yük treninin zarar verdiği yüksek gerilim hattında yaşanan arıza nedeniyle 200 yolculu Erciyes Ekspresi, yolda kaldı. Oy kullanmaya gittiklerini belirten bazı yolcular, sorunun çözümü için bekliyor.
28.05.2023 Gündem
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi Yunanistan'ın Tempi bölgesinde yük treni ile yolcu treninin çarpıştığı feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 57'ye yükseldi.
2.03.2023 Dünya
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı Yunanistan’ın Larisa kentinde dün ülke tarihindeki en büyük tren kazası meydana geldi. 352 kişinin bulunduğu yolcu treni ile yük treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 43 kişi hayatını kaybederken, Başbakan Miçotakis kazanın nedenini açıkladı.
2.03.2023 Dünya
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AFAD ile koordineli olarak afet bölgelerinde hasar gören tren raylarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
Depremde hasar gören demir yolları onarılıyor
Depremde hasar gören demir yolları onarılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden geçen toplam 1275 kilometrelik demir yolu hattında hasar meydana geldi. Ekiplerin çalışmasıyla 1060 kilometrelik hat, onarılarak yeniden ulaşıma açıldı. Kalan bölümde ise çalışmalar sürdürülüyor.
15.02.2023 Gündem
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı Tayland'dan Malezya’ya plastik taşımakta olan seyir halindeki bir yük trenine bombalı saldırı düzenlendi.
3.12.2022 Dünya
Rayların üzerinde duran vince yük treni çarptı
Rayların üzerinde duran vince yük treni çarptı Elazığ'da, yasak bölgeden geçmek isterken rayların üzerinde arızalanıp duran vince, yük treni çarptı. 
14.10.2022 Yaşam
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yolculardan gelen yoğun talep doğrultusunda İstanbul’un ana omurgası Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu. Marmaray’da toplam 747 milyonu aşkın yolcuya hizmet verildiğine dikkat çeken Bakanlık, “2022 yılında Marmaray ile yaklaşık 157 milyon yolcu taşınması hedefleniyor” dedi.
25.08.2022 Ekonomi
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu.
25.08.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 2053 yılı hedefimiz yıllık 440 milyon tona çıkarmak
Bakan Karaismailoğlu: 2053 yılı hedefimiz yıllık 440 milyon tona çıkarmak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “Türkiye, Asya ile Avrupa arasında gerçekleşen taşımacılık açısından stratejik bir noktada. 2053 yılı hedefimiz, demiryolu ile taşınan yük miktarını; yıllık 38 milyon tondan 440 milyon tona çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
5.07.2022 Siyaset
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik...
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle Avrupa'da başlayan savaş korkusu Litvanya ve Estonya'ya yayılıyor. Kaliningrad gerilimi Litvanya'dan Estonya'ya sıçradı, Rus ordusuna ait bir helikopter iki dakika boyunca sınırı aştı. Putin ise, alev topuna dönen Baltık Denizi'nde savaş gemilerinden füze ateşledi.
22.06.2022 Dünya
Devrilen yük treni nedeniyle mahsur kalan yolcular Kayseri’den aktarma ile gönderildi
Devrilen yük treni nedeniyle mahsur kalan yolcular Kayseri’den aktarma ile gönderildi Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde yük treninin devrilmesi nedeni ile yollarına devam edemeyen yolcular, Kayseri’den yapılan aktarma ile memleketlerine gönderildi.
17.06.2022 Yaşam
Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı: Çok sayıda yaralı var
Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı: Çok sayıda yaralı var İran'dan Van'a gelen yük treni, hemzemin geçitte kamyonete çarptı. Kazada, kamyonet sürücüsünün de aralarında olduğu 4 kişi yaralandı.
21.02.2022 Yaşam
Hemzemin geçitte tren kazası: Ölü ve yaralılar var
Hemzemin geçitte tren kazası: Ölü ve yaralılar var Ankara'nın Polatlı ilçesinde hemzemin geçitten geçmeye çalışan bir otomobile yük treni çarptı. İlk belirlemelere göre, yaklaşık 300 metre sürüklenen araçta bulunan 3 kişiden 1'i hayatını kaybetmiş, 2 kişi ise yaralanmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Şükrü Yılmaz'da hayatını kaybetti.
7.02.2022 Yaşam
Mersin'de yük treni rayların üzerine park eden otomobile çarptı
Mersin'de yük treni rayların üzerine park eden otomobile çarptı Mersin’in Tarsus ilçesinde yük treni, demiryolu üzerine bırakılan otomobile çarptı.
27.01.2022 Yaşam
Trenin çarptığı minibüste 7 kişinin ölümünde şoför asli kusurlu
Trenin çarptığı minibüste 7 kişinin ölümünde şoför asli kusurlu Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Kapıkule-Halkalı seferini yapan yük treninin çarptığı minibüste 7 kişinin öldüğü kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda şoför Bilal Küllü (51) 'asli', TCDD ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yerel idaresi ise tali kusurlu bulundu. Raporda; Küllü'nün ışıklı ve sesli 'dur' talimatına uymadığı, demir yolu aracının yaklaşmadığından emin olduktan sonra geçmesi gerektiği belirtildi. Hemzemin geçitteki bariyer kollarının yolu tam kapatacak uzunlukta olmadığına dikkat çekilen raporda, TCDD'nin de tali kusurlu olduğu vurgulandı.
20.12.2021 Gündem
Hatay'da yük treni hafif ticari araca çarptı: 2 yaralı
Hatay'da yük treni hafif ticari araca çarptı: 2 yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yük treninin hafif ticari araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
15.09.2021 Gündem
Kazada 7 kişi hayatını kaybetti! Minibüs şoförünün ifadesi şoke etti
Kazada 7 kişi hayatını kaybetti! Minibüs şoförünün ifadesi şoke etti Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treninin hemzemin geçitte çarptığı ve 7 kişinin öldüğü servis minibüsünün yaralanan sürücüsü Bilal Küllü (51), tutuklandı. İfadesinde bariyerleri son anda fark ettiğini, trenin minibüse çarptığını da hissetmediğini söyleyen Küllü, "Ya bariyerlere vuracaktım ya da hemzemin geçitten geçecektim. Demekki geçmemek gerekiyormuş" dedi.
6.09.2021 Yaşam
Makinistten internette tepki çeken yorum! Soruşturma başlatıldı!
Makinistten internette tepki çeken yorum! Soruşturma başlatıldı! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD'de görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K.'nın sosyal medyada yaptığı yorum tepkiye neden oldu. M.A.K.'nin, kaza haberinin altına "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunu yaptığı ortaya çıktı. TCDD, konuyla igili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
5.09.2021 Yaşam
Feci kaza! Yük treni hemzemin geçitte minibüse çaptı
Feci kaza! Yük treni hemzemin geçitte minibüse çaptı Feci kaza! Yük treni hemzemin geçitte minibüse çaptı
4.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yük Treni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yük treni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.