Tren Kazası

Tren Kazası

Son dakika tren kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tren kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tren kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tren Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tren kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 tren kazası haberi bulunmuştur. Tüm tren kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi heyecan yarattı: Tamamen farklı koşullarda gerçekleşecek
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi heyecan yarattı: Tamamen farklı koşullarda gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in Vilnius zirvesinde yapacağı görüşme komşuda heyecana neden oldu. Yunan basını görüşmeden beklentilerini 3 maddede özetledi.
30.06.2023 Dünya
Hindistan’daki tren kazası felaketinde 260 kişi hayatını kaybetti! Yaralılar dehşet anlarını anlattı: Dışarı çıktığımda etrafa dağılmış uzuvlar gördüm
Hindistan’daki tren kazası felaketinde 260 kişi hayatını kaybetti! Yaralılar dehşet anlarını anlattı: Dışarı çıktığımda etrafa dağılmış uzuvlar gördüm Hindistan’ın Odisha eyaletinde dün 2 yolcu treni ve 1 yük treninin çarpışması sonucu meydana gelen tren kazasında 260’dan fazla kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce yaralı olduğu açıklandı.
3.06.2023 Dünya
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var Hindistan’daki Bahanaga İstasyonu'nda iki trenin çarpışmasıyla en az 120 kişinin hayatını kaybettiği, 850'den fazla kişinin yaralandığı öğrenildi.
2.06.2023 Dünya
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
Yunanistan'da skandal! Tren kazası sonrası konuştu, 57 kişinin ölümüyle ilgili bomba sözler
Yunanistan'da skandal! Tren kazası sonrası konuştu, 57 kişinin ölümüyle ilgili bomba sözler Komşu Yunanistan'da meydana gelen ve 57 kişinin ölümüne yol açan tren kazasıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tren kazasına yönelik tepkiler devam ederken kaza mağdurunu temsil eden avukat Giorgos Bartzokis'in sözleri ülkenin gündemine adeta bomba gibi düştü.
13.03.2023 Dünya
Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı ile telefonda görüştü
Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı ile telefonda görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.03.2023 Gündem
Yunanistan tren kazası nerede ve nasıl oldu? Yunanistan tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazasının nedeni ne? Yunanistan Ulaştırma Bakanı istifa etti mi?
Yunanistan tren kazası nerede ve nasıl oldu? Yunanistan tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazasının nedeni ne? Yunanistan Ulaştırma Bakanı istifa etti mi? Yunanistan'da dün meydana gelen ülkede yaşanmış en ölümcül tren kazasının detayları sorgulanıyor. Kurtarma ekiplerinin çalışmaları gece boyu sürdü. Öte yandan Selanik ve Atina sokakları da karıştı. Olay yerine giden Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bundan sonra tek bir şeyin garantisini verebilirim. Bu trajedinin nedenlerini bulacağız ve böyle bir şeyin bir daha yaşanmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi. Peki, Yunan Ulaştırma Bakanı istifa etti mi? Tren kazasında kaç kişi öldü? Yunanistan tren kazası nerede ve nasıl oldu, tren kazasının nedeni ne?
2.03.2023 Dünya
Yunanistan'da trenlerin birbirine girdiği kaza anı kamerada
Yunanistan'da trenlerin birbirine girdiği kaza anı kamerada Yunanistan, tarihinin en ölümcül tren kazasıyla çalkalanıyor. Can kaybının 43'e yükseldiği kazanın kamera kayıtları ortaya çıktı.
2.03.2023 Vatan TV
Yunanistan'daki tren kazası görüntüleri ortaya çıktı! O anlar kamerada
Yunanistan'daki tren kazası görüntüleri ortaya çıktı! O anlar kamerada Yunanistan, tarihinin en ölümcül tren kazasıyla çalkalanıyor. Can kaybının 43'e yükseldiği kazanın kamera kayıtları ortaya çıktı.
2.03.2023 Dünya
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı
Yunanistan'da facia! Başbakan Miçotakis acı gerçeği açıkladı Yunanistan’ın Larisa kentinde dün ülke tarihindeki en büyük tren kazası meydana geldi. 352 kişinin bulunduğu yolcu treni ile yük treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 43 kişi hayatını kaybederken, Başbakan Miçotakis kazanın nedenini açıkladı.
2.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’da meydana gelen tren kazası nedeniyle Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e geçmiş olsun mesajı gönderdi.
1.03.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile telefonda görüştü.
1.03.2023 Gündem
Dışişleri'nden Yunanistan'a taziye mesajı
Dışişleri'nden Yunanistan'a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'da meydana gelen, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği tren kazası nedeniyle Yunan halkı ve hükümetine taziye dileğinde bulundu.
1.03.2023 Dünya
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Tayland'da bariyerleri aşmaya çalışan araca tren çarptı: 3 ölü, 1 yaralı
Tayland'da bariyerleri aşmaya çalışan araca tren çarptı: 3 ölü, 1 yaralı Tayland'da hemzemin geçitte kapalı durumda olan bariyerlerin yanından geçmeye çalışan araca, yolcu treninin çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
9.12.2022 Dünya
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar...
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar... Türkiye'ye gelmek üzere Fas'tan havalanan yolcu uçağı İspanya'ya acil iniş yaptı. Barcelona'ya iniş yapan uçaktaki 28 yolcu koşarak kaçmaya çalıştı.
7.12.2022 Dünya
İspanya’da tren kazası: 155 yaralı
İspanya’da tren kazası: 155 yaralı İspanya'nın Katalonya bölgesinde trenin istasyonda başka bir trene arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 155 kişi yaralandı.
7.12.2022 Dünya
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Rayların üzerinde duran vince yük treni çarptı
Rayların üzerinde duran vince yük treni çarptı Elazığ'da, yasak bölgeden geçmek isterken rayların üzerinde arızalanıp duran vince, yük treni çarptı. 
14.10.2022 Yaşam
25 kişinin öldüğü tren kazası soruşturması genişletildi; 9 görevliye daha 15 yıl hapis istemi
25 kişinin öldüğü tren kazası soruşturması genişletildi; 9 görevliye daha 15 yıl hapis istemi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin öldüğü, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, yargılanması süren 4 kişinin haricinde TCDD 1'inci Bolge Müdürlüğünde görev yapan 9 kamu  görevlisi hakkında, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olmak' suçundan 3 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Davada yargılanacak sanık sayısı 13'e yükseldi.
9.09.2022 Gündem
ABD'de 243 yolcunun bulunduğu tren kamyonla çarpışarak raydan çıktı
ABD'de 243 yolcunun bulunduğu tren kamyonla çarpışarak raydan çıktı ABD’de Los Angeles'tan Chicago'ya giden ve içerisinde 243 yolcunun bulunduğu tren, Missouri eyaletinde yer alan Mendon kenti yakınlarında bir kamyonla çarpışarak raydan çıktı.
27.06.2022 Dünya
Bir anlık dalgınlık ölüm getirdi! Gencin yük trenin altında kaldığı korkunç anlar saniye saniye kamerada
Bir anlık dalgınlık ölüm getirdi! Gencin yük trenin altında kaldığı korkunç anlar saniye saniye kamerada Karabük’te hemzemin geçitte yük treninin altında kalan vatandaş hayatını kaybetti. Trenin korna sesine rağmen raylara giren gencin ölüme gittiği o anlar ise kameralara yansıdı.
15.06.2022 Yaşam
Yük treninin altında kalan vatandaş hayatını kaybetti! Ölüme gittiği o anlar kameraya böyle yansıdı
Yük treninin altında kalan vatandaş hayatını kaybetti! Ölüme gittiği o anlar kameraya böyle yansıdı Karabük’te hemzemin geçitte yük treninin altında kalan vatandaş hayatını kaybetti. Trenin korna sesine rağmen raylara giren gencin ölüme gittiği o anlar ise cep telefonuna yansıdı.
15.06.2022 Yaşam
İran güne felaketle uyandı! Tren raydan çıktı.. Çok sayıda ölü ve yaralı var...
İran güne felaketle uyandı! Tren raydan çıktı.. Çok sayıda ölü ve yaralı var... İran’da yolcu treninin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 17 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.
8.06.2022 Dünya
‘Sologami’ Hindistan’a sıçradı! ‘Ben kendimi her halimle seviyorum’
‘Sologami’ Hindistan’a sıçradı! ‘Ben kendimi her halimle seviyorum’ Hindistan’da Kshama Bindu adlı kadının kararı tartışmalara neden oldu. Avrupa’da ‘Sologami’ olarak adlandırılan kişinin kendisiyle evlenme geleneği Asya’ya da sıçradı. "İnsanın kendisiyle evlenmesi, ihtiyacı olduğunda kendinin yanında olacağına söz vermesi demek” diyen Bindu, “Ben kendimi her halimle, en çirkin taraflarımla bile seviyor ve kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.
4.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tren Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tren kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.