Ypgpkk

Ypgpkk

Son dakika YPG/PKK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YPG/PKK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YPG/PKK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ypgpkk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ypgpkk gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.179 ypgpkk haberi bulunmuştur. Tüm ypgpkk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Bakan Akar, TSK'da görevli öğretmenlerle bir araya geldi
Bakan Akar, TSK'da görevli öğretmenlerle bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan öğretmenleri kabul etti.
24.11.2022 Siyaset
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Suriye'nin kuzeyinden atılan roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanın olmadığı bildirildi.
22.11.2022 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti. Milli Eğitim Bakanı Özer, ilçede tüm okulların bir hafta süreyle tatil edildiğini açıkladı.
21.11.2022 Gündem
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sınır olan Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden eylem talimatı alıp, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan YPG/PKK'lı terörist ile yardım eden 3 kişi, operasyonla yakalandı.
8.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık DEAŞ’la mücadele amacıyla kurulan Birleşik Ortak Görev Gücü’ne bağlı ABD askerleri önceki gün PKK/YPG’li teröristlerle ortak tatbikat ve eğitim gerçekleştirdi. Tatbikatın fotoğrafları görev gücünün resmi Twitter hesabından “Birlikte daha güçlüyüz” mesajıyla yayınlandı.
9.09.2022 Gündem
Terör örgütü YPG/PKK’nın El Bab’daki saldırısında can kaybı 15’e yükseldi
Terör örgütü YPG/PKK’nın El Bab’daki saldırısında can kaybı 15’e yükseldi Terör ögütü YPG/PKK’nın Halep'in doğusundaki El Bab ilçesinde sivilleri hedef aldığı saldırıda can kaybı 15'e yükseldi.
19.08.2022 Gündem
El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022? El Bab saldırısı
El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022? El Bab saldırısı Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyindeki El Bab ilçesinde gerçekleştirdiği saldırıda 9 sivil hayatını kaybetti, 28 kişi de yaralandı. Peki, El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022?
19.08.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Taahhüt ettiklerini yerine getirmediler
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Taahhüt ettiklerini yerine getirmediler Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 13. Büyükelçiler Konferansı’nın kapanışı dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "İsveç ve Finlandiya’dan henüz bu belgede ve daha açıklamalarıyla taahhüt ettiklerini yerine getirmediklerini görüyoruz, bu yönde atılan bir adım görmedik. İlk toplantı 26 Ağustos'ta planlanıyor." ifadelerini kullandı.
11.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Crow'u kabul etti
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Crow'u kabul etti Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Jason Crow ve beraberindeki heyeti kabul etti.    
2.08.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bütün arabalar iptal edilmeli ve artık herkes TOGG'u kullanmalı. Kendim de TOGG'u kullanacağım" dedi.
26.07.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu Suriye meselesiyle ilgili konuşarak, "Elimiz kolumuz bağlı kalamayız. Bugüne kadar yaptığımız harekatlarda kimseden icazet almadık doğrusu. Almayız da" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
PKK/YPG destekçisi milletvekili, İsveç Dışişleri Bakanı hakkında suç duyurusu!
PKK/YPG destekçisi milletvekili, İsveç Dışişleri Bakanı hakkında suç duyurusu! Terör örgütü YPG/PKK destekçisi bağımsız milletvekili Amineh Kakabaveh, İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde hakkında Finlandiya ve Türkiye ile imzaladığı ortak memorandum nedeniyle Anayasa Komisyonu’na suç duyurusunda bulundu.
4.07.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsveç ve Finlandiya ile ilgili yaptığı açıklamada "Esas veto şimdi başlıyor" dedi. Olası Suriye operasyonu ile ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, Özellikle Rusya ve ABD'nin Türkiye'ye bir şey söyleme hakkı yok. Önce sözlerini tutsunlar." dedi.
4.07.2022 Gündem
İsveç devlet televizyonu SVT'den skandal yayın
İsveç devlet televizyonu SVT'den skandal yayın Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki NATO üyeliğine dair müzakereler devam ederken, İsveç devlet televizyonu YPG/PKK elebaşlarından Mazlum Abdi kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile röportaj yaptı.
23.06.2022 Gündem
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca...
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca... Suriye’de sınır boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma ve Tel Rıfat ile Menbic’i terörden temizleme amaçlı harekat için sevkiyat başladı. Mühimmat ve lojistik destek malzemeleri taşıyan çok sayıda TIR Suriye tarafına geçti. Tel Rıfat’ta az sayıdaki Rusya güçleri ile YPG/PKK ile birlikte hareket eden Suriye rejim güçleri bu bölgeden çekildi. ABD tarafından YPG/PKK’ya verilen güdümlü tanksavar füzeleri ile ağır silahların ise Menbic’e taşındığı belirtildi.
11.06.2022 Gündem
Türkiye'ye karşı kirli ittifak! Eski düşmanlar iş birliği yapıyor
Türkiye'ye karşı kirli ittifak! Eski düşmanlar iş birliği yapıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın girebiliriz" söylemi ile Suriye'nin kuzeyine operasyon sinyali vermesinin ardından operasyonun yapılacağı tahmin edilen bölgelerde hareketlilik devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekatı, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü ve destekçilerince kurulmaya çalışılan "terör koridoruna" set çekti. Bu gelişmelerin ardından Türkiye'ye karşı ABD ile İran'ın ittifak yapabileceği ifade edildi.
4.06.2022 Gündem
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) önceki günkü toplantısında da gündeme gelen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Suriye’nin kuzeyinde olası bir operasyon başlatması durumunda, operasyon bölgesinin Türkiye’ye verilen sözlere rağmen terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin faaliyetlerini sürdürüp iyice yuvalandığı Tel Rıfat ile Menbiç bölgeleri olması bekleniyor.
28.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli"
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, NATO’ya üye olmak isteyen İsveç ve Finlandiya’ya atıfta bulunarak, NATO’ya üye olmak isteyen ülkelerin Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine destek vermesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Çavuşoğlu, ABD ve Türkiye arasındaki F-16 görüşmelerinin olumlu geçtiğini ifade etti.Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sullivan "İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği konusunda süreci kolaylaştırmak için Türkiye ile görüştüklerini ve "Türkiye'nin güvenlik kaygılarının karşılanabileceğini" ifade etti.
18.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ypgpkk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ypgpkk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.