Yönetim

Yönetim

Son dakika yönetim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yönetim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yönetim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yönetim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yönetim gelişmeleri de dahil olmak üzere 65.843 yönetim haberi bulunmuştur. Tüm yönetim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastık
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastıkSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı açılış törenine katıldı.
22.10.2024Gündem
KADEM ‘6. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi’nde “Yapay Zekâ ve Kadın” ilişkisini tartışacak
KADEM ‘6. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi’nde “Yapay Zekâ ve Kadın” ilişkisini tartışacak8-9 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek zirvede, yapay zekâ aracılığıyla kadınlar için daha adil bir dünya inşa etmenin yolları masaya yatırılacak. Kadın ve Demokrasi Vakfı KADEM tarafından “Yapay Zekâ ve Kadın” temasıyla düzenlenecek 6. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Dünyadan uzman isimlerin konuk olacağı zirveye ilişkin detayları, KADEM Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu paylaştı.
22.10.2024Gündem
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruz
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruzİstanbul’da düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı. SAHA EXPO 2024 açılışında, SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Genel Müdürü Sayın Haluk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
22.10.2024Ekonomi
Çukurova Üniversitesi’nin kanatsız melekleri, omurilik felci hastalarının umudu oldu
Çukurova Üniversitesi’nin kanatsız melekleri, omurilik felci hastalarının umudu olduÇukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Esin Al, öğrencileriyle birlikte çıktığı yolda yüzlerce kilo kapak toplayarak, omurilik felci hastaların umudu oldu.
22.10.2024Adana
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödülün sahibi oldu
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödülün sahibi oldu2024 World Luxury Awards sonuçları açıklandı. NG Hotels, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Afyon ve NG Phaselis Bay otelleri ile toplamda 12 ödül kazanarak lüks konaklama ve hizmet sektöründeki başarılarına yenilerini ekledi.
21.10.2024Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
FETÖ içinden itiraflar gelmeye devam ediyor... Fethullah Gülen'in yeğeni 'ilk defa söylüyorum' diyerek anlattı
FETÖ içinden itiraflar gelmeye devam ediyor... Fethullah Gülen'in yeğeni 'ilk defa söylüyorum' diyerek anlattıFETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öz yeğeni olan Ebuseleme Gülen, Youtube kanalı üzerinden video paylaşımlarına devam ediyor. Ebuseleme Gülen, her videosunda örgüt içinde yaşananları ifşa ediyor. Son paylaştığı videoda da yine örgüt ile ilgili kritik noktalara değindi. Amcası Gülen ile ilgili görüşlerini “ilk defa söylüyorum” diyerek paylaştı.
21.10.2024Gündem
İstanbul Barosu'nun yeni başkanı İbrahim Özden Kaboğlu oldu
İstanbul Barosu'nun yeni başkanı İbrahim Özden Kaboğlu olduİstanbul Barosu'nda 11 adayın yarıştığı 126. Genel Kurulu'nda yeni başkan resmi olmayan sonuçlara göre 7 bin 197 oy alan Değişim için Avukatlar Grubu'nun adayı Av. İbrahim Özden Kaboğlu oldu. Teşekkür konuşması yapan Kaboğlu, “Sonuçlar İstanbul Barosunun kazandığını gösteriyor. İstanbul Barosunun kazanması hukukun kazanması anlamına geliyor" dedi.
20.10.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştı
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla Türkiye'deki İnsansız Hava Aracı (İHA) sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,5 artarak 68 bin 647'ye, pilot sayısının ise yüzde 6,6 artarak 1 milyon 536 bin 993'e ulaştığını bildirdi.
20.10.2024Gündem
Yurt genelinde 2,8 milyon araç denetlendi
Yurt genelinde 2,8 milyon araç denetlendiTrafik kural ihlallerinin ve kazaların önlenmesi hedefine yönelik denetimler aralıksız devam ediyor.
20.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedir
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedirİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz terörle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, siber zorbalarla, huzurumuza ve güvenliğimize kasteden kim varsa hepsiyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçluların ensesindedir. Bundan da taviz verilmeyecektir” dedi.
19.10.2024Gündem
Dünya genelinde su krizi büyüyor: Küresel su döngüsü, tarihte ilk kez dengesini kaybetti
Dünya genelinde su krizi büyüyor: Küresel su döngüsü, tarihte ilk kez dengesini kaybetti ​​​​​​​The Hill gazetesinin haberine göre, Hollanda hükümetine bağlı olan ve Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından desteklenen "Uluslararası Küresel Su Ekonomisi Komisyonu" tarafından küresel su döngüsü ile ilgili rapor yayımlandı. Raporda, dünyanın su döngüsünün “insanlık tarihinde ilk kez” dengesini yitirmiş durumda olduğuna işaret edilerek, bu dengesizlik "on yıllardır süren kolektif kötü yönetim ve suyun değerinin bilinmemesine" bağlandı.
19.10.2024Gündem
Uzay ve havacılık programlarına bütçeden 5 milyar lira ayrıldı
Uzay ve havacılık programlarına bütçeden 5 milyar lira ayrıldıHayata geçirdiği projelerle adını uzay ve havacılık alanında önde gelen ülkeler listesine yazdıran Türkiye, gelecek yıl bütçesinden ayrılan 5 milyar 52 milyon lirayı uzay vatandaki çalışmalarını sürdürmek için kullanacak.
19.10.2024Ekonomi
Deniz salyangozundan 14,4 milyon dolar gelir sağlandı
Deniz salyangozundan 14,4 milyon dolar gelir sağlandıTürkiye'den 9 ayda gerçekleştirilen deniz salyangozu ihracatı 14 milyon 428 bin 478 dolara ulaştı.
19.10.2024Ekonomi
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'deBazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
18.10.2024Gündem
Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap!
Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap!TFF eski Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleri, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, geçmiş dönemi kapsayan açıklamalarına tepki gösterdi.
18.10.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
TVF'de Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkan seçildi
TVF'de Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkan seçildiTürkiye Voleybol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkan seçildi.
18.10.2024Voleybol
Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar vefatının üçüncü yılı...
Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar vefatının üçüncü yılı...Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar, vefatının üçüncü yılında anılıyor. Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı ile 13 binden fazla öğrenciye burs verildi. Temellerini attığı Baykar'ın SİHA ve TİHA ihracatı başarısı, Selçuk ve Haluk Bayraktar'a vergi şampiyonluğu getirdi.
18.10.2024Ekonomi
Düzenleyici ve denetleyici kurumlara 2025 yılı için 68,4 milyar liralık bütçe
Düzenleyici ve denetleyici kurumlara 2025 yılı için 68,4 milyar liralık bütçeDüzenleyici ve denetleyici kurumların 2025 yılı bütçesinden alacağı pay 68 milyar 362 milyon 485 bin lira olarak belirlendi.
18.10.2024Ekonomi
Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz oldu
Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz olduEnerji sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi bulunan ve son 15 yıldır Aydem Enerji grup şirketleri bünyesinde üst düzey sorumluluklar üstlenen Serdar Marangoz, Aydem Enerji CEO’su olarak atandı.
Memurları yakından ilgilendiren gelişme! Fazla mesai ücretleri belli oldu
Memurları yakından ilgilendiren gelişme! Fazla mesai ücretleri belli olduDevlet memurlarının saat başına fazla mesai ücretleri, yeni yılda 10 lira 10 kuruştan 12 lira 80 kuruşa çıkacak.
17.10.2024Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahip
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahipCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, yatırımı, istihdamı, üretimi, ihracatı destekleyen, sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahiptir" dedi.
17.10.2024Ekonomi
Bakan Şimşek: Küresel ticarette yüzde 3'ten fazla büyüme beklenmiyor
Bakan Şimşek: Küresel ticarette yüzde 3'ten fazla büyüme beklenmiyorTürkiye ve Arap Dünyası Ekonomi Zirvesi (TAF), 15’inci kez ‘Yatırım, Ticaret ve Teknolojide Global Koridor’ temasıyla bugün gerçekleşti. Panelde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Küreselde parasal politikalar biraz gevşeyecek belki ama bunun hızı ve koordinasyonunda önemli bir etkisi olacak. 'Parasal politikaların gevşemesi bir mali konsolidasyonla sonuçlanacak mı?' sorusu da bizim açımızdan zorlayıcı bir soru. Ama bildiğimiz bir şey varsa önümüzdeki yıllarda küresel ticaret aynı kısıtlı seviyesine devam edecek ve yüzde 3'ten fazla bir büyüme beklenmiyor” dedi.
17.10.2024Ekonomi
İlaç takibine yapay zeka destekli "e-Denetim" geliyor
İlaç takibine yapay zeka destekli "e-Denetim" geliyorSağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), ilaçlar, tıbbi cihazlar, özel tıbbi amaçlı gıdalar, biyosidal ve kozmetik ürünlerin takibine ilişkin yapay zeka destekli elektronik denetim (e-Denetim) sistemini hayata geçirecek.
17.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yönetim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yönetim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.