Sarar

Sarar

Son dakika sarar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarar gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 sarar haberi bulunmuştur. Tüm sarar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seramik Kaplama Nedir, Ne İşe Yarar? Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır?
Seramik Kaplama Nedir, Ne İşe Yarar? Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır? Herkes araçlarına özen gösterir ve ilk günkü gibi kalmalarını isterler. Araçlarını korumak için birçok tedbir alır ve çeşitli uygulamalar yaptırır. Bunlardan biri de son derece fazla yapılan seramik kaplamalardır. Hem araçlarda uygulama olduğu belli olmayan hem de son derece koruyucu olan seramik kaplamalar son derece başarılıdır. Elbette bu uygulamaların yapıldığı yer de oldukça önemlidir. Alanında başarılı kişiler tarafından yapılan uygulamalar başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Seramik uygulamalar başarılı şekilde yapılırsa oldukça ciddi araca katkı sağlar.
3.06.2023 Gündem
Sergio Oliveira: Umarız yaralarınızı sarar ve daha güçlü geri dönersiniz
Sergio Oliveira: Umarız yaralarınızı sarar ve daha güçlü geri dönersiniz Galatasaraylı futbolcu Sergio Oliveira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla depremden etkilenen Gaziantep FK’ya destekte bulundu. Oliveira, "Dualarımız sizinle. Umarız yaralarınızı sarar ve daha güçlü geri dönersiniz" dedi.
14.02.2023 Galatasaray
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
Çanakkale Kara Savaşları'nın 107nci yıl dönümünde şehitler anıldı
Çanakkale Kara Savaşları'nın 107nci yıl dönümünde şehitler anıldı Çanakkale Kara Savaşları 107nci yıl dönümünde Şehitler Abidesi'nde düzenlenen törende şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler anıldı. Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çanakkale tek vücut olmuş Türk milletinin birlikte atan kalbi, beraber yürüdüğü yol, her şeyini feda etmeye hazır olarak kenetlendiği inanmışlıktır" dedi.
24.04.2022 Gündem
Günlük aktiviteler omuz çıkığına neden olabilir
Günlük aktiviteler omuz çıkığına neden olabilir Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Jotyar Ali, tekrarlayan omuz çıkığı tanı ve tedavisi hakkında bilgiler verdi. Op. Dr. Ali, “ Omuz eklemi humerus başı (kol kemiği) ve glenoid (kürek kemiğinin eklem kısmı) arasındaki eklemdir. Bu eklemi omuz bağları ve eklem kapsülü sarar. Omuz çıkığı bu eklemin bütünlüğünün bozulmasına denir. Omuz eklemi en geniş hareket aralığına izin veren eklemlerden biridir. Buna bağlı olarak çıkma sıklığı en yüksek olan eklemdir. Omuz çıkığı genellikle büyük travmalar sonucu oluşuyorken, bazı hastalarda günlük aktiviteler sırasında da gelişebilir. Omuz çıkıklarının çoğu öne doğru çıkıklardır ki bu çıkıklar kolun açık pozisyondayken dışa doğru dönmeye neden olan travmalara bağlı gelişmektedir” dedi.
5.11.2021 Sağlık
Emine Erdoğan: Geleneksel sanatların ruhunu anlamadan ticarileştirmeyelim
Emine Erdoğan: Geleneksel sanatların ruhunu anlamadan ticarileştirmeyelim Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Dokuma Atlası Sergisi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Geleneksel sanatları günümüze adapte edebilirsek yaşamalarını sağlayabiliriz ama bunu yaparken, geleneksel sanatların ruhunu anlamadan onları ticarileştirmeyelim" dedi.
22.06.2021 Gündem
Marmara Denizi ne zaman düzelecek? Türkiye için büyük tehlike
Marmara Denizi ne zaman düzelecek? Türkiye için büyük tehlike TBMM Çevre Komisyonu’nda konuşan Çevre Bakan Yardımcısı Birpınar, “Besin zinciri kırılmadıysa Marmara düzelir” dedi. Ancak Akdeniz’deki tehlikeye dikkat çeken Birpınar “Eğer artı 0,5 derece daha Akdeniz suyu ısınırsa, tropikal iklime girebilir, turizm ölebilir” uyarısı yaptı.
11.06.2021 Gündem
COVİD-19 ile mücadelede pastiller ek tedbir olabilir mi?
COVİD-19 ile mücadelede pastiller ek tedbir olabilir mi? Son günlerde çok tartışılan konu pastiller maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine ek bir önlem olabilir mi sorusunu Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Arman yanıtladı.
10.05.2021 Sağlık
Çiftler salgın sürecinde ilişkiyi nasıl yönetmeli?
Çiftler salgın sürecinde ilişkiyi nasıl yönetmeli? Koronavirüs ile tanıştığımızdan bu yana hepimizin hayatlarında ciddi değişimler meydana geldi. Günlük rutinlerimiz değişti. Travmatik olan bu sürecin getirdiği değişimden çift ilişkilerimiz de nasibini aldı. Birçok şirket çalışanlarının evden çalışmalarına izin verdi. Evden çalışmak ya da karantina dönemleri, çiftlerin aynı ortamda birbirleriyle daha fazla vakit geçirmelerine imkan tanıdı ki bu da tek başına bir sorun oldu. Peki, çiftler pandemi sürecini başarıyla atlatmak için ne yapmalı? Çiftler salgın sürecinde ilişkiyi nasıl yönetmeli? Uzman Psikolog Çift ve Aile Terapisti İnci Canoğulları anlattı.
1.02.2021 Sağlık
Prostat tedavi edilmediğinde, böbrek yetmezliğine neden olabilir
Prostat tedavi edilmediğinde, böbrek yetmezliğine neden olabilir Üroloji Doktoru Op. Dr. Kenan Korkmaz, yaşam standartlarını ve uyku düzenini bozan, kronik yorgunluk, halsizlik yapabilen, cinsel yaşamı olumsuz etkileyen prostat hastalıklarının, tedavi edilmemesi durumunda, böbrek yetmezliğine neden olabileceğini belirtti.
29.01.2021 Sağlık
Cemalettin Sarar ile eşi Zehra Sarar çiftine saldıranların cezası belli oldu
Cemalettin Sarar ile eşi Zehra Sarar çiftine saldıranların cezası belli oldu Gelen son dakika haberine göre; Eskişehir'de, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar (75) ve eşi Zehra Sarar (65) çiftini bağladıktan sonra dövüp, evdeki kasayı soyan Moldova uyruklu eski hizmetçi Lulia Dragusan (34) ile sevgilisi Alexandr Aricov'a (33) yargılandıkları mahkemece nitelikli yağma, mala zarar verme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından toplam 27’şer yıl hapis cezası verildi.
15.12.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı!
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 6. sezona merhaba diyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ilk bölümünde de aksiyon eksik olmuyor. Peki, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak? EDHO'ya yeni katılan oyuncular kim? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı!
6.10.2020 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak sorusu internette merak edilen konular arasında geliyor. Televizyon dizilerinin birçoğu yeni sezona merhaba dedi. Dizilerin yeni bölümlerin başlamasının ardından dizi takipçilerinin merak ettiği dizilerin başında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geliyor. Soluksuz izlenen sezon finalinin ardından dizi takipçileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunun hangi tarihte başlayacağını merak ediyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? İşte dizi hakkında merak edilenler...
24.09.2020 Gündem
“Yeni sezonda Kanal D’yle yepyeni bir yolculuk bekliyor bizi…”
“Yeni sezonda Kanal D’yle yepyeni bir yolculuk bekliyor bizi…” Kanal D’nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.“Yeni sezonda Kanal D’yle yepyeni bir yolculuk bekliyor bizi…”
8.09.2020 Televizyon
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? EDHO bugün var mı? EDHO yeni sezon başladı mı, soruları dizlerin yeni sezonlarının başlamasıyla yoğunluk kazandı. Geçtiğimiz günlerde Oktay Kaynarca, Santralistanbul'da bir markanın çekimlerinde gazetecilerin sorularını yanıtlamış, bir haftaya kadar çekimlerin başladığını duyurmuştu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor?
8.09.2020 Gündem
Corona virüste umut tablosu! Çok az kaldı
Corona virüste umut tablosu! Çok az kaldı İyileşen hasta sayısının vaka sayısını geçmesiyle normal hayata daha erken dönüş umudu da arttı. Rakamların corona virüsle mücadelenin çok iyi gittiğinin bir göstergesi olduğunu söyleyen Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeleri, son verileri yorumlarken bir yandan da "Aman rehavete kapılmayalım, kurallara uymaya devam edelim." uyarısında bulundu.
27.04.2020 Sağlık
Payitaht Abdülhamid 115. bölüm fragmanı
Payitaht Abdülhamid 115. bölüm fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'den yeni böüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
28.03.2020 Televizyon
Nasıl verimli ders çalışılır?
Nasıl verimli ders çalışılır? İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Ortaokulu Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Selahattin Anatürk, “Nasıl verimli ders çalışılır?” konusunu anlattı...
25.02.2020 Eğitim
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır? Yılbaşı gecesi yaklaşırken yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve dilekler dört bir yanımızı sarar. Bir de yılbaşı gecesi nerede olacağımızın, nerede kutlayacağımızın telaşı başlar.
25.12.2019 Kültür Sanat
İran'ı şoke eden iddia! ABD, İsrail ve Suudi Arabistan...
İran'ı şoke eden iddia! ABD, İsrail ve Suudi Arabistan... Reformistlere yakınlığıyla bilinen İranlıların Sesi (Nida) Partisi Şura Başkanı Muhammed Sadık Harrazi, ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'ın, İran rejimini 2021 yılında yıkmayı planladıklarını ileri sürdü.
22.12.2019 Dünya
8 yaşındaki Aybilge askere gitmek için dilekçe verdi!
8 yaşındaki Aybilge askere gitmek için dilekçe verdi! Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 26 Kasım İlkokulu 2-A sınıfı öğrencisi Aybilge Çardak (8), askere gitmek için dilekçe verdi.
8.11.2019 Yaşam
Sarar soygunu sanıklarına 47’şer yıl hapis istemi
Sarar soygunu sanıklarına 47’şer yıl hapis istemi Eskişehir'de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar (75) ve eşi Zehra Sarar (65) çiftini bağladıktan sonra dövüp, evdeki kasayı soyan Moldova uyruklu eski hizmetçileri Lulia Dragusan (34) ve sevgilisi Alexandr Aricov (33) ile firari 4 sanık hakkındaki iddianame tamamlandı.
17.10.2019 Gündem
Ayva göbekten kurtulmanın püf noktaları!
Ayva göbekten kurtulmanın püf noktaları! Sadece spor yapmanın, inatçı göbeği eritmede yeterli olmadığını ifade eden Profosyonel Yaşam Koçu ve Zayıflama Eğitmeni Sevil Dilgin Kahriman, “Uyanır uyanmaz kahvaltı sofrasına oturmayın, hatta bir iki saat geçirin. Acıkmadan yemek yemezseniz ve tatlıdan uzak durursanız sadece bir ayda en az 7-8 santim incelme görebilirsiniz” dedi.
8.10.2019 Sağlık
Şiş ve kırmızı diş etlerine dikkat
Şiş ve kırmızı diş etlerine dikkat Diş Hekimi Erce Beleçoğlu, diş eti ve diş eti hastalıkları konusunda önemli bilgiler verdi.
21.08.2019 Sağlık
Yaşayan tarih Ayşe nine
Yaşayan tarih Ayşe nine Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Gülağzı Mahallesi'nde yaşayan Ayşe Uçar’ın nüfus cüzdanındaki doğum tarihi 28 Temmuz 1907. Fenerbahçe ile yaşıt Türkiye’nin yaşayan tarihi 113 yaşındaki Ayşe nine, yaşamı boyunca 3 padişah, 27 başbakan ve 12 cumhurbaşkanı gördü.
21.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sarar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.