Yolcu Otobüsü

Yolcu Otobüsü

Son dakika yolcu otobüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu otobüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu otobüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Otobüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu otobüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.892 yolcu otobüsü haberi bulunmuştur. Tüm yolcu otobüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırşehir'de yolcu otobüsü yan yattı: 15 yaralı
Kırşehir'de yolcu otobüsü yan yattı: 15 yaralı Kırşehir'in Mucur ilçesinde yolcu otobüsünün yan yatmasıyla meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
17.03.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
9.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Yaralılar var
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Yaralılar var Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkinde şehirler arası yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı. İlk belirlemelere göre kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
2.02.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta cenazeden dönenleri taşıyan Kadıköy Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün, kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde, şarampole devrildiği kazada, 14 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken, 3 katı olan 98,7 kilometre hızla seyrettiğinin belirlendiği açıklandı.
16.01.2024 Gündem
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, iki arkadaş arasında çıkan tartışmada Furkan Yeleken (17) av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.
16.01.2024 Gündem
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı Mersin’in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntüsünü paylaştı. Bakan Yerlikaya "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı Sivas’ın İmranlı ilçesinde durdurulan İran plakalı yolcu otobüsünden 6 kilo ağırlığında 13 parça külçe altın ile 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yoğun sis nedeniyle 2 TIR ile yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu!
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu! Sivas'ta yolcu otobüsünün şarampole devrilip, 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu edildi, diğerlerinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
16.10.2023 Yaşam
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti  Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi.
15.10.2023 Gündem
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yolcu otobüsünün otomobile çarpıp, devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 25 kişi yaralandı.
13.10.2023 Yaşam
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak Otomotiv, beyaz eşya, sanayi ve demir çelik sektörünün her alanında görev yapan yaklaşık 160 bin metal işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde süreç devam ederken, işçilere güzel bir haber geldi. 196 işverene bağlı 400’ün üzerinde işyerini kapsayan ve Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında yapılacak olan 2023-2025 dönemi toplu iş sözleşmesinde ilk toplantı 26 Eylül’de yapılmıştı. Türkiye’nin özel sektördeki en büyük toplu iş sözleşmesi için tarafların bir sonraki toplantılarının 10 Ekim’de yapılması beklenirken MESS, bu süreçte işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, tarihinde ilk kez çalışana avans ödenmesine karar verdi.
7.10.2023 Ekonomi
Yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarptı: 16 yaralı
Yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarptı: 16 yaralı Kayseri'nin İncesu ilçesinde kontrolden çıkan otobüs önce refüje ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada aralarında askerlerin de olduğu 16 yolcu yaralandı.
7.10.2023 Yaşam
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.
30.09.2023 Yaşam
İki kadın yolcu otobüsü birbirine kattı! Koltuk kavgasında saç saça baş başa...
İki kadın yolcu otobüsü birbirine kattı! Koltuk kavgasında saç saça baş başa... Kartal’da seyir halindeki İETT otobüsünde iki kadın yolcunun kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntülerde iki kadının otobüs içindeki kavga ettiği anlar görülüyor.
28.09.2023 Yaşam
Yolcu taşıyan midibüs, direğe çarptı! Feci kazada yaralılar var
Yolcu taşıyan midibüs, direğe çarptı! Feci kazada yaralılar var Adana'da hava limanına yolcu taşıyan midibüsün kontrolden çıkıp, yön levhası direğine çarpması sonucu 5 kişi araçta sıkışarak yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı can pazarı yaşandı! 2 ölü, 20 yaralı
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı can pazarı yaşandı! 2 ölü, 20 yaralı Kayseri-Malatya yolunda, otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Erzurum'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var
Erzurum'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var Erzurum'un Horasan ilçesinde yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 21 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
24.09.2023 Gündem
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Otobüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu otobüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.