Yıldırım Demirören

Yıldırım Demirören

Son dakika yıldırım demirören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldırım demirören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldırım demirören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldırım Demirören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldırım demirören gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.617 yıldırım demirören haberi bulunmuştur. Tüm yıldırım demirören haberleri aşağıda listelenmiştir.
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım 70'nci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri jüri toplantısında açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, "Ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ne de Beşiktaş başkanlığına aday olacağım. İşlerimizin yoğunluğu zaman ayırabilmek için imkan vermiyor” dedi.
21.12.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Yıldırım Demirören: Medya markalarımızı aldığımız seviyeden çok üstlere taşıdık
Yıldırım Demirören: Medya markalarımızı aldığımız seviyeden çok üstlere taşıdık Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Demirören Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in basında çıkan iddialara verdiği yanıtı köşesine taşıdı.
18.06.2023 Gündem
Mete Belovacıklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Mete Belovacıklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı'nın hayatını kaybeden annesi Sevim Belovacıklı'nın (87) cenazesi, memleketi Sinop'ta toprağa verildi.
11.06.2023 Gündem
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Azerbaycan Golf Federasyonu (AGF) Başkanı Rauf Khalilov, iki ülke federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla bir iş birliği anlaşması imzaladı.
13.04.2023 Şampiy10
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı! Bakan Özer: Tarihi bir dönemece işaret ediyor
Demirören Medya Lisesi’nde ilk ders zili çaldı! Bakan Özer: Tarihi bir dönemece işaret ediyor Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ilk öğrencileri ve eğitimci kadrosuyla 2022-2023 eğitim-öğretim yılına başladı. Yeni dönem başlangıcını öğrenciler, veliler, akademik kadro ve Demirören Medya yöneticilerinin katıldığı bir törenle gerçekleştiren lisede ilk ders zilini Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay öğrencilerle birlikte çaldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu yıl ilk kez eğitime başlayan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni (MTAL) ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Özer, “Sizlerin sayesinde mesleki eğitimin Türkiye'de algısı çok değişiyor. Artık akademik olarak başarılı öğrenciler meslek liselerini tercih etmeye başladı. Yurt dışına ihracatın yapıldığı lise türüne dönüştü. Hepinizi kutluyorum, başarılar diliyorum” dedi.
12.09.2022 Eğitim
Geleceğin habercileri burada yetişecek
Geleceğin habercileri burada yetişecek Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni eğitim-öğretim yılına hazır. Demirören Medya Center bünyesinde açılan okulda öğrenciler ‘geleneksel’ ve ‘yeni’ medyayı sektörün en başarılı ve tanınmış profesyonellerinden, yerinde öğrenecek. LGS’de bu devlet okulunu seçen öğrencileri neler beklediğini okul müdürü Atila Ertoğan anlattı: “Okulumuzu tercih eden öğrenciler ilk günden medya tecrübesi kazanmaya başlayacak. Demirören Medya Center’ın içinde, Hürriyet, Milliyet, DHA, Kanal D, CNN Türk gibi kuruluşlarla yan yanayız. Öğrencilerimiz sınıftan çıkıp stüdyoya girecek ya da gazeteci abla-abilerinin yanına geçecek.”
3.07.2022 Eğitim
Demirören Medya Lisesi açıldı! Eylül 2022'de eğitim hayatına başlayacak
Demirören Medya Lisesi açıldı! Eylül 2022'de eğitim hayatına başlayacak Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), bugün törenle açıldı. 5 Haziran 2022’de yapılacak Liselere Geçiş Sınavı’yla 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için ilk öğrencilerini kabul edecek olan lisede, Gazetecilik ve Radyo-Televizyon olmak üzere iki bölüm olacak. Törende konuşan Bakan Özer, 'İki tane ilk yaşıyoruz. İşbirliği neticesindeki ilk ve tek medya lisesini açtığımız gibi mesleki eğitim merkezi alanında da medya alanında açıyoruz.' dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" ifadelerine yer verdi.
20.07.2022 Eğitim
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı! Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla gerçekleşen törenle açıldı. Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan okul ilk öğrencilerini, 5 Haziran 2022'deki LGS ile kabul edecek. Öğrenciler, okulda medya sektörünün profesyonel isimlerinden eğitim alma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda açılış töreninde Demirören Dijital Medya Mesleki Eğitim Merkezi'nin de ilk adımı atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile hayata geçirilen Mesleki Eğitim Merkezi'nin kurulması için protokol imzalandı.  Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bugün mesleki eğitim alanında kırılma noktası yaşayan tarihi bir gün olduğuna inanıyorum. Demirören Medya Lisesi'nde 55'inci AR-GE'yi kuruyoruz. Bunun müjdesini vermek istiyorum" dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" diye konuştu.
31.05.2022 Eğitim
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler… TFF, MHK Başkanlığı için Sabri Çelik'in göreve getirildiğini açıkladı. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
18.04.2022 Şampiy10
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Erken teşhis kanserde en önemli nokta. Erken teşhis edildiği sürece kanser yüzde 100 tedavi edilebilen bir hastalık" dedi.
5.04.2022 Sağlık
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım Demirören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldırım demirören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.