Yılbaşı Partisi

Yılbaşı Partisi

Son dakika yılbaşı partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılbaşı partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılbaşı partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 yılbaşı partisi haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 28 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 15. bölümde neler oldu?
29.12.2022 Magazin
Paris Hilton sanal partiden 700 bin dolar kazandı!
Paris Hilton sanal partiden 700 bin dolar kazandı! Dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, yeni sanal gerçeklik evreni Metaverse’te yılbaşı partisi verdi. Paris World'deki kutlamaya, Maldivler'de balayı yaparken dijital versiyonuyla katılan Hilton, 700 bin dolar elde etti.
11.01.2022 Magazin
Uludağ’da yeni yılın ilk hafta sonunda pistler doldu
Uludağ’da yeni yılın ilk hafta sonunda pistler doldu Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da yeni yılın ilk hafta sonunda yoğunluk yaşanıyor. Uludağ'daki kayak pistleri hem otellerde konaklayan hem de günübirlik tatilcilerle doldu.
2.01.2022 Yaşam
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek Muğla'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 16 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak. Bugün başlayacak kutlamalar öncesinde ilçede tüm hazırlıklar tamamlandı. Meydan ve sokakların süslenmesinin yanı sıra otel ve restoranlar yılbaşına özel 'gala yemekli' eğlence programları hazırladı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Şu an da yılbaşı programlarını soran birçok müşterimiz mevcut. Yılbaşı yaklaştıkça talebin artacağı ve kalabalıklaşacağını bekliyoruz" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Üniversitelilerin yılbaşı partisi ölümle bitti
Üniversitelilerin yılbaşı partisi ölümle bitti Yılbaşı akşamı kutlama yapmak için üniversiteli arkadaşlarıyla evinde parti yapan Deniz Büçkün, arkadaşı E.Ö.’nün verdiği uyuşturucu hapı alkolle içince fenalaşarak hayatını kaybetti. Arkadaşları, yeni yılın ilk saatlerinde Büçkün’ün bir anda yere yığıldığını söyledi. Uyuşturucuyu satan torbacı tutuklandı, E.Ö. adli kontrolle serbest.
5.01.2021 Yaşam
Bugün Sen Çal Kapımı var mı? Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman, 2 Ocak bu akşam var mı?
Bugün Sen Çal Kapımı var mı? Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman, 2 Ocak bu akşam var mı? Sen Çal Kapımı akşam var mı? sorusu yılbaşı haftası nedeniyle birçok dizinin yayınlanması sonrası dizinin hayranları tarafından soruluyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünün bugün var olup olamadığı araştırılan konular arasına başı çekiyor. Peki, 2 Ocak bu akşam Sen Çal Kapımı var mı, yeni bölüm ne zaman?
2.01.2021 Gündem
Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu...
Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu... Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. 81 ile genelge gönderildi ve kapalı olacak. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre yılbaşında il ve ilçe merkezlerinde simgesel özellikte olan, toplanma ve kutlama alanı olarak bilinen cadde, bulvar veya meydanlara yabancı turist girişleri sınırlandırılacak. Sınırlama 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’den 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 10.00’a kadar sürecek.
30.12.2020 Gündem
Resmen duyuruldu! Toplu halde bulunmak yasaklandı
Resmen duyuruldu! Toplu halde bulunmak yasaklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında park, mesire yeri ve sahillerde toplu halde bir araya gelmek ve yeme içme faaliyetinde bulunmak yasaklandı.
28.12.2020 Gündem
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı! Ek tedbirler gelecek mi?
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı! Ek tedbirler gelecek mi? Tüm Türkiye oradan gelecek haberlere kilitlendi. Ek tedbirler gelecek mi? Bugün kritik gün, dakikalar kaldı ve belli olacak. Yılbaşı öncesi herkes sokağa çıkma kısıtlamasının genişletilip genişletilmeyeceğini merak ediyordu. Yılbaşında sokağa çıkma kısıtlamasının 4 güne çıkarılmasına karar verildi. Vatandaşlar şimdi de ek tedbirler alınıp alınmayacağını araştırıyor. Bugün 2020'nin son Kabine Toplantısı yapıldı ve sona erdi. Kabine Toplantısı'nda ana gündem koronavirüs ve aşılama çalışmalarıydı. Peki ek tedbirler gelecek mi? Kabinede alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.
28.12.2020 Siyaset
Yılbaşı genelgesi! Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı ek genelgesi
Yılbaşı genelgesi! Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı ek genelgesi İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede, sosyal medyaya yansıyacak aykırılıkların siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edileceği belirtildi. Ayrıca, apart ve villa tarzı yerlerde parti ve kutlama hazırlıklarının organize edildiği ve hazırlık yapıldığı haberlerine de değinildi. İçiişleri Bakanlığı'nın ek genelgesinde yılbaşı akşamında kontrolsüz şekilde bir araya gelinmesine neden olacak yılbaşı partilerinin yapılmamasının "tercih" değil "zorunluluk" olduğu belirtildi. Peki, Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? İşte İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi!
27.12.2020 Gündem
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 81 ile genelge gönderildi ve...
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 81 ile genelge gönderildi ve... Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı'ndan flaş karar! 81 ile genelge gitti ve yasaklandı. Hiçbir şekilde izin verilmeyecek. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi. Herkesi ilgilendiren genelgede yılbaşıda uygulanacak kısıtlamaların detayları paylaşıldı.
27.12.2020 Gündem
Demet Akalın ve Selin Ciğerci arasındaki dostluk bitti
Demet Akalın ve Selin Ciğerci arasındaki dostluk bitti Şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Selin Ciğerci'yi Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Ciğerci'den de hamle gecikmedi.
31.12.2019 Magazin
Yeni yılı dışarıda karşılamak cep yakıyor
Yeni yılı dışarıda karşılamak cep yakıyor Yeni yıla sayılı saatler kala, hala programını yapmamış olan tüketicilerin alternatif arayışları sürüyor. Evde yeni yıl eğlencesi yaklaşık 400 TL'ye mal olurken, geceyi dışarıdaki bir mekanda geçirmek isteyenlerin birkaç saatliğine ortalama 1000 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor.
31.12.2019 Yaşam
Çocuklar Duymasın yılbaşı özel fragmanı! (64. bölüm)
Çocuklar Duymasın yılbaşı özel fragmanı! (64. bölüm) Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Çocuklar Duymasın'da Taş Fırın Haluk ve Meltem yılbaşı nasıl kutlayacak?
31.12.2018 Televizyon
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları Şehrin farklı noktalarında kurulan tasarım ve yılbaşı pazarlarında, modadan takıya, seramikten oyuncağa kadar birbirinden renkli hediye seçenekleri bulmak mümkün.
22.12.2017 Arşiv
Erken yeni yıl coşkusu
Erken yeni yıl coşkusu Yetişkinlerden çocuklara kadar tüm yaş gruplarına hitap eden Türkiye’nin en büyük sportif yaşam kulübü Coliseum; Ozan Doğulu ve Orkestrası’nın sahne aldığı AcarBlu sponsorluğunda düzenlenen muhteşem bir yeni yıl partisine imza attı.
16.12.2017 Magazin
Alaçatı’nın en yenisi Biblos
Alaçatı’nın en yenisi Biblos Ege’nin gözde tatil beldesi Alaçatı’nın en yenilerinden Biblos Beach Club ve içinde yer alan Meftun adlı restoran kısa zamanda büyük ilgi gören mekanlardan...
14.07.2017 Magazin
Trump basını yine atlattı!
Trump basını yine atlattı! Başkanlık seçimlerini kazanmasından birkaç gün sonra kendisini izlemekle görevli medya mensuplarını atlatarak ailesiyle birlikte akşam yemeğine çıktığı için eleştirilere hedef olan Trump, cumartesi günü gazetecileri bilgilendirmeden golf oynamaya gitti...
17.06.2021 Dünya
13 yaşındaki kıza iki kardeş cinsel istismarda bulundu
13 yaşındaki kıza iki kardeş cinsel istismarda bulundu Bolu’nun Mengen ilçesinde yılbaşı gecesi 13 yaşındaki N.Ö. isimli kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklu yargılanan 2 kardeş toplam 35 yıl hapis cezasına çarptırıldılar.
29.12.2016 Yaşam
Dans gecesi
Dans gecesi Parkwood Entertainment şirketinin de sahibi olan ABD’li şarkıcı ve oyuncu Beyonce, önceki gün şirket çalışanları için sürpriz bir yılbaşı partisi düzenledi...
17.12.2016 Magazin
500 bin dolara Bieber bileti!
500 bin dolara Bieber bileti! ABD'nin Miami kentindeki Fontainebleau Miami Beach oteli, 500 bin dolar karşılığında Justin Bieber'ın sahne alacağı yeni yılbaşı partisi düzenliyor. 500 bin doları ödeyen kişi, 9 arkadaşıyla birlikte otelde 5 gün konaklayabilecek.
7.11.2016 Magazin
Bitmeyen cinsel istismar haberleri!
Bitmeyen cinsel istismar haberleri! Şehir: KONYA Mağdur yaşı: 15 KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde oturan E...
5.01.2016 Yaşam
13 yaşındaki kıza cinsel istismara 2 tutuklama
13 yaşındaki kıza cinsel istismara 2 tutuklama BOLU’nun Mengen İlçesi’nde, yılbaşı akşamı 10 yaşındaki erkek kardeşiyle kaybolan 13 yaşındaki N...
5.01.2016 Yaşam
4 ayda 44 kilo verdi!
4 ayda 44 kilo verdi! Hamdi Alkan, 15 Ağustos'ta mide küçültme ameliyatı oldu 4 ayda 140'dan 96 kiloya düştü...
31.12.2015 Magazin
Yılbaşı partisine ünlü akını!
29.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.