Yılan Dansı

Yılan Dansı

Son dakika yılan dansı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılan dansı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılan dansı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılan Dansı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılan dansı gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 yılan dansı haberi bulunmuştur. Tüm yılan dansı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti!
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti! Dünyaevine adım atacak çift, herkesi şoke etti. Düğün salonunda davetlierin önünde gelinin yaptığına damat bile inanamadı. Gelin, arkadaşıyla girdiğini iddiayı kazanmak için bakın nikah masasında ne yaptı? İşte haberin detayları...
3.12.2022 Dünya
Türkiye'de görüntülendi! Köylüler telefona sarıldı, tam iki metre boyunda...
Türkiye'de görüntülendi! Köylüler telefona sarıldı, tam iki metre boyunda... Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde vatandaşlar, boyları 2 metreyi bulan yılanların dansını görüntüledi. Yılanlar, bir süre dans ettikten sonra arazide gözden kayboldu.
7.08.2022 Yaşam
Yılan dansını bu kez denizde yaptı!
Yılan dansını bu kez denizde yaptı! Bodrum'da tatil yapan Fatih Ürek, denizde yılan dansı yaptığı anları sosyal medya üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu.
11.07.2019 Magazin
Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti!
Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti! Ünlü DJ Kerimcan Durmaz, 24'üncü yaş gününü yakın dostlarına verdiği yemekle kutladı.
2.11.2018 Magazin
Fatih Ürek’e hücum ettiler!
Fatih Ürek’e hücum ettiler! Fatih Ürek Ankara Jolly Joker’de 1000 hayranlarıyla buluştu. Tıklım tıklım dolu mekânda Ürek’in muhteşem performansı ve sahne şovu büyük beğeni topladı.
2.10.2017 Kültür Sanat
Diva’ya yılan dansı
Diva’ya yılan dansı Bülent Ersoy önceki akşam Günay’da sahne aldı
25.03.2017 Magazin
‘Yılan dansı’nın patentini alacak
‘Yılan dansı’nın patentini alacak “Penaltı ve Gol” adını verdiği yeni single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Fatih Ürek, bayramda 3 farklı şehirde, 4 konser verecek...
3.07.2016 Magazin
40 bin TL'ye yılan dansı!
40 bin TL'ye yılan dansı! Fatih Ürek, 23 Nisan'da Gürcistan'da...
15.04.2016 Magazin
Yılan dansını yaptı
Yılan dansını yaptı Fatih Ürek önceki gece Ataköy Marinada bulunan Nossa Costa’da sahne aldı...
31.01.2016 Magazin
Bu kez tesettüre girdi!
Bu kez tesettüre girdi! 19 Mayıs Samsun da Karadenizin en büyük outlet alışveriş merkezi lovelet outlet alış veriş merkezinde düzenlenen gelinlik defilesinde gelinlik tasırımcısı Kadriye Gemici'nin çalı süpürgesinden tasarladığı Lovelet adlı gelinlik büyük ilgi gördü...
20.05.2015 Magazin
Öyle bir şeye benzettiler ki...
Öyle bir şeye benzettiler ki... Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, programında giydiği kıyafetle alay konusu oldu...
21.10.2013 Magazin
Oylum Talu'dan yılan dansı!
Oylum Talu'dan yılan dansı! Görenleri hayrete düşürdü
12.11.2012 Televizyon
Hesabı görünce “Keriz miyim?” deyip çıldırdı!
Hesabı görünce “Keriz miyim?” deyip çıldırdı! Ayşegül Tecimer, Bodrum’da Fatih Ürek’i dinlemek için gittiği barda 5 bin 500 YTL hesap gelince olay çıkardı, parayı ödemeden bardan ayrıldı
15.08.2008 Magazin
Yılanların dansı görüntülendi
Yılanların dansı görüntülendi Artvin’in Yusufeli ilçesinde havaların ısınması ile birlikte ortaya çıkan yılanların dansı cep telefonu kameralarına yansıdı.
28.04.2024 Vatan TV
Dünyanın en zehirlisi! Çiftçiler şok oldu, birbirlerine sarılmış halde...
Dünyanın en zehirlisi! Çiftçiler şok oldu, birbirlerine sarılmış halde... Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde dünyanın en zehirli yılanı olarak bilinen 2 engereğin boş arazide birbirlerine sarılı haldeki 'çiftleşme dansı' görüntülendi.
12.05.2021 Yaşam
Bilge Nihan ‘Zehri Yılan’ ile döndü
Bilge Nihan ‘Zehri Yılan’ ile döndü Geçen yaz pop müzik listelerinin üst sıralarında yer alan ‘Net’ şarkısını Bahadır Tatlıöz ile birlikte söyleyen Bilge Nihan’ın yeni single’ı Sony Müzik etiketiyle yayınladı. ‘Zehri Yılan’ ismini taşıyan single dijital müzik platformlarından en çok dinlenenler arasında yerini şimdiden aldı. Bilge Nihan ile yeni albümünü ve müzik hayatını konuştuk.
3.11.2017 Magazin
Adnan Oktar mest oldu!
Adnan Oktar mest oldu! A9 TV'de program yapan Adnan Oktar kediciğin dansıyla mest oldu.
3.08.2017 Televizyon
Yerli Beckham’lar evlilik yolunda...
Yerli Beckham’lar evlilik yolunda... Bir futbol yıldızı ve güzelliğiyle ünlü bir oyuncu. Hayatlarını ne kadar gizlemeye çalışsalar da kameralar önünde yaşıyorlar; tüm objektifler bu “rüya çift”in üzerinde... Gelin, üç yıllık ilişkinin ardından nişanlanan çifti daha yakından tanıyalım...
29.12.2012 Arşiv
Para taktırmayan üniversiteli dansözler
Para taktırmayan üniversiteli dansözler Son günlerin çok konuşulan eğlence mekanı Al Jamal’dayız...
20.02.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yılan Dansı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılan dansı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.