Fatih Ürek

Fatih Ürek

Son dakika fatih ürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih ürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih ürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Ürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih ürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 fatih ürek haberi bulunmuştur. Tüm fatih ürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam bir mekanda vereceği konserde sahnedeki koltuğu beğenmedi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu gönderen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Magazin
Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki villasını satıyor!
Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki villasını satıyor! Sahne tarzı, şarkıları zaman zaman gündeme gelen Fatih Ürek şimdi de Bodrum'daki üç katlı lüks villasını satışa çıkarmasıyla gündeme geldi. Yazlığını satışa çıkardığını söyleyen Ürek'in villası için istediği rakam şaşırttı.
3.10.2023 Magazin
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum
Tanyeli: İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum Bir dönemin adından söz ettiren dansçısı Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa?' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Magazin
Bir dönem dansıyla şimdi de değişimiyle gündemde! Tanyeli tam 39 kilo verdi
Bir dönem dansıyla şimdi de değişimiyle gündemde! Tanyeli tam 39 kilo verdi Pandemi döneminde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren, bir zamanların en ünlü oryantali Tanyeli, verdiği kilolarla gündeme geldi. Yeni yaşına tam 39 kilo vererek giren Tanyeli'yi, şarkıcı Fatih Ürek ve diğer yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü ismin değişimi, kısa sürede gündem olmayı başardı.
6.01.2023 Magazin
Yılbaşı Gazinosu 2023
Yılbaşı Gazinosu 2023 Kanal D, yeni yıla ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel’ ile merhaba diyecek. Saat 20.00’de başlayacak ‘Yılbaşı Gazinosu’ konseptli programa Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ev sahipliği yapacak. Hepsi birbirinden ünlü konukların performansları ve dans şovları, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.
31.12.2022 Magazin
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Fatih Ürek sitem etti: Demek beni tanımıyorsun
Fatih Ürek sitem etti: Demek beni tanımıyorsun Bir dönemin aranan isimlerinden Fatih Ürek, geçtiğimiz günlerde bir davete katıldı. Etkinliğe giriş yapan Fatih Ürek, kendisini tanımayan karşılama görevlisine sitem etti.
17.11.2022 Magazin
Fatih Ürek kaza yaptı! 'Ne olduğunu ben de anlamadım'
Fatih Ürek kaza yaptı! 'Ne olduğunu ben de anlamadım' Şimdilerde Bodrum'da olan Fatih Ürek (56), önceki gece Gölköy mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazayı yara almadan atlatan ünlü şarkıcı ve sunucu, yaşananları basın mensuplarına anlattı. Taksiyle evine dönen Ürek'in otomobili çekici ile kaza yerinden alınarak otoparka çekildi.
2.07.2022 Magazin
"Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri" sahiplerini buldu! Demirören Medya’ya ödül yağmuru…
"Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri" sahiplerini buldu! Demirören Medya’ya ödül yağmuru… Moon Life Dergisi’nin düzenlediği “Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri” 10. kez sahiplerini buldu. Cahide Palazzo’da gerçekleştirilen törende yıldızlar geçidi yaşandı. Cemiyet, iş, sanat spor ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturan ödül törenini, Pınar Altuğ, Fatih Ürek ve Emel Yıldırım sundu.
25.05.2022 Televizyon
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım
Ali Sunal: Videoyu görünce o anları hatırladım, biraz duygulandım Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek'le beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Bebek'te objektifkere takılan yakın arkadaşlar Doğa Rutkay ve Ali Sunal, merhum sanatçının duygulandıran videosu hakkında konuştu.
26.03.2022 Magazin
Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı!
Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı! Merhum sanatçı ve Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek ile beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler yıllar sonra sosyal medyada viral oldu.
21.03.2022 Magazin
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evleniyor! Doğum gününde evlilik teklifi...
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evleniyor! Doğum gününde evlilik teklifi... Selin Ciğerci 2019 yılında hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırmıştı. 2022 senesinin ilk haftalarında barışan Ciğerci ve Çıra cephesinde yeni gelişme yaşandı. Gökhan Çıra doğum günü partisinde sahneye çıkıp Selin Ciğerci'ye tekrar evlilik teklifi etti. Ciğerci'nin yanıtı ise 'Evet' oldu.
16.02.2022 Magazin
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar!
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar! Sanatçı Coşkun Sabah dolandırıldı! Arkadaşıyla birlikte geçen yıl 15 bin tavuğun yer aldığı çiftlik kuran yumurta üretimine başlayan Coşkun Sabah dolandırıldığını iddia etti. Ortağıyla yollarını ayıran Coşkun Sabah, “Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.” dedi.
30.01.2022 Magazin
Fatih Ürek: Evliyken böyle bir şey yaptıysa terbiyesizlik!
Fatih Ürek: Evliyken böyle bir şey yaptıysa terbiyesizlik! 'Nalan' filminin galasına katılan Fatih Ürek, Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in aşk yaşadığı iddiasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
8.01.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Demet Akalın'dan sonra format değişikliğine giden ve her hafta bir kişinin sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni kalıcı sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta programının sunucusu yarışmada en yüksek reytinge ulaşan Turgay Başyayla oldu.
9.12.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu!
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu için araştırmalar başladı. Gelinim Mutfakta’yı geçen hafta Nursel Ergin'in üstlenmişti. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte gelinim Mutfakta'nın sunucusu…
15.11.2021 Televizyon
Demet Akalın Gelinim Mutfakta’dan ayrıldı mı, neden? Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim olacak?
Demet Akalın Gelinim Mutfakta’dan ayrıldı mı, neden? Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim olacak? Demet Akalın Gelinim Mutfakta’dan ayrıldı mı? Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta macerası kısa sürdü. Fatih Ürek, Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta ekibini bıktırdığını ve programdan ayrıldığını dile getirdi. Peki, Demet Akalın Gelinim Mutfakta’dan neden ayrıldı?
8.10.2021 Gündem
Fatih Ürek'ten çocuk itirafı!
Fatih Ürek'ten çocuk itirafı! Şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, Hakan Bilgin'in YouTube kanalında yayınladığı 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk oldu. Ürek, çocuk itirafıyla şaşırttı.
7.02.2021 Magazin
İlk Instagram dizisi
İlk Instagram dizisi Türkiye’nin ilk Instagram IG TV dizisi ‘Altınkod 5.2.0’, dünyadan ve Türkiye’den sanatçılardan oluşan oyuncu kadrosuyla yarın yayınlanacak.
23.08.2020 Televizyon
Fatih Ürek: Temmuz ayını bekleyeceğim
Fatih Ürek: Temmuz ayını bekleyeceğim Şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
17.06.2020 Magazin
Gelinim Mutfakta 523. bölüm fragmanı yayınlandı!
Gelinim Mutfakta 523. bölüm fragmanı yayınlandı! Gelinim Mutfakta'nın bu bölümünde de gelinler kılıktan kılığa giriyor ve izleyenlere keyifli anlar yaşatıyorlar.
12.05.2020 Televizyon
Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu
Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu Gelinim Mutfakta gün birincisi haftanın ilk bölümünde ilk çeyrek altını kazanan kişi oldu. Yeni yarışmacıların da katıldığı bölümde Elif’e çiçek gönderen sürpriz isim ortaya çıkıyor.
11.05.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Ürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih ürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.