Gazete Vatan Logo
Magazin Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!

Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam bir mekanda vereceği konserde sahnedeki koltuğu beğenmedi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu gönderen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.

Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak'ta sahne alarak kendisini dinlemeye gelen seyirciye muhteşem bir gece yaşattı. Ersoy, sahnedeki koltuğu beğenmeyip yeni bir koltuk istedi ve sahnesine öyle devam etti. Fatih Ürek de Diva'ya dans şovları ve şarkılarıyla eşlik etti.

"DOKTORUM GELMİŞ, HOŞ GELMİŞ"

Bazı şarkılarının başında kendisini dinlemeye gelen doktoruna "Doktorum gelmiş, hoş gelmiş" diyerek, doktorunun yanında olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü isim, seyircisinin eşliğinde birlikte sevilen şarkılarını söylemeye devam etti.

Geçtiğimiz ay yine Maslak’ta sahne alan Ersoy fenalaşmış, yardımcılarına, "Arayın doktorum gelsin" diye seslenmişti. Yaklaşık bir saat dinlenen Diva, doktorunun kontrolü sonrası izin vermesinin ardından sahneye çıkmıştı. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerine güzel bir gece geçirten Ersoy'un, bazı şarkıları söylerken zorlandığı da dikkatlerden kaçmamıştı.