Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Son dakika bülent ersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent ersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent ersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Ersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent ersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.796 bülent ersoy haberi bulunmuştur. Tüm bülent ersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin!
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin! Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a sert tepki geldi. Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül ise Ersoy'un sözlerine sert tepki göstermiş ve "Onun bildiği tek şey ise görgüsüzlük" demişti. Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
28.02.2024 Magazin
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam bir mekanda vereceği konserde sahnedeki koltuğu beğenmedi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu gönderen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Magazin
Bülent Ersoy iddialarına devam etti! ‘Kovulmama rağmen, mevlidine katıldım’
Bülent Ersoy iddialarına devam etti! ‘Kovulmama rağmen, mevlidine katıldım’ Zeki Müren’le ilgili açıklamalarıyla tartışma yaratan Bülent Ersoy, katıldığı programda iddialarına devam etti. Müren’in intihar ettiğini öne süren Ersoy, morgda sanatçıdan helallik istediğini, kovulmasına rağmen mevlidine de katıldığını söyledi.
18.01.2024 Magazin
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi
Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarına Yılmaz Morgül yanıt verdi Bülent Ersoy, 1996 senesinde vefat eden sanatçı Zeki Müren hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı kıskançlık açıklamasının etkisi devam ediyor. Ersoy, Zeki Müren hakkında; "Acımasız ve kıskançtı, bana olan kıskançlığından öldü" yorumunda bulunmuştu. Bülent Ersoy’un bu yorumu büyük tepki çekerken, Yılmaz Morgül konuya dahil oldu ve Bülent Ersoy’un sözlerine yanıt verdi.
17.01.2024 Magazin
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı Bülent Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı programda çarpıcı itiraflarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile üç sene aşk yaşadığını açıklayan Bülent Ersoy şimdi ise biten evliliklerinin nedenini anlattı.
23.12.2023 Magazin
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi!
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi! Bülent Ersoy önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cem Adrian’dan aldığı iki şarkıyı okumak için stüdyoya giren Bülent Ersoy’un tüm ekipmanları dezenfekte ettirdiği iddia edildi.
6.11.2023 Magazin
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi!
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi! Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.
2.10.2023 Magazin
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik hediye! Üç ayda hazırlandı
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik hediye! Üç ayda hazırlandı Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Afyonkarahisar'da sahne aldı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismine, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlanan, üç milyon TL'lik mermer bir çanta hediye edildi.
2.10.2023 Magazin
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir?
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir? Sakin Künar kimdir, Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Merve Güzel, ses sanatçısı Sakin Künar’ın babası olduğunu söylemiş ve sonrasında ikiliye DNA testi yapılmıştı. Müge Anlı sonucu canlı yayında açıkladı.
26.09.2023 Gündem
Bülent Ersoy yeni saçlarıyla şaşırttı
Bülent Ersoy yeni saçlarıyla şaşırttı Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, önceki gün Alaçatı’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Bülent Ersoy, yeni imajıyla dikkat çekti.
1.09.2023 Magazin
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak!
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak! Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak.
23.06.2023 Televizyon
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Kıbrıs’taki otele dava!
Kıbrıs’taki otele dava! Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk, Nuh’un Gemisi Otel’e 918 bin liralık tazminat davası açtı.
14.06.2023 Magazin
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası Pandemi zamanında Kuzey Kıbrıs'a konsere giden ve PCR testleri sahte çıktığı için bir ay otelde tutulan, bir ay da cezaevinde tutuklu kalan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrasının davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy ve menajerine toplam 101 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.
31.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi!
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi! Son günlerde değiştirdiği saç modeli ve ten rengiyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyen Ersoy'un tercih ettiği beyaz sahne kostümü gelinliğe benzetildi.
1.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım!
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bilançosu ağırlaşırken, ünlü isimlerden yardım ve destek mesajları gelmeye devam ediyor.
10.02.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Ersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent ersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.