"Son dakikada gelen gol bizleri üzdü"
"Son dakikada gelen gol bizleri üzdü" Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, son dakikada gelen gole üzüldüklerini kaydetti. Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Antalyaspor, sahasında ağırladığı Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu.
6.10.2018 Antalyaspor
'Bülent güldürmek için ne yapacağını şaşırıyor'
'Bülent güldürmek için ne yapacağını şaşırıyor' Oyuncu Ceyda Düvenci ‘Kendini Şımart’ adlı söyleşide sevenleriyle buluştu.
6.03.2017 Magazin
Nevşin Mengü Arınç'ın açıklamaları sonrası şaşırdı
Nevşin Mengü Arınç'ın açıklamaları sonrası şaşırdı Bülent Arınç, Melih Gökçek'in istifa çağrıları üzerine açıklama yaptı. Arınç'ın açıklaması sonrası Nevşin Mengü şaşkınlığını gizleyemedi.
9.12.2016 Haber
Bülent Ersoy hüngür hüngür ağladı
Bülent Ersoy hüngür hüngür ağladı Show Tv'nin canlı olarak ekrana gelen moda programı Bu Tarz Benim'de Barış ve Nazlı'nın tartışmasına dayanamayan Bülent Ersoy ağladı.
26.02.2015 Sinema-Dizi
Bülent Ersoy'un Metin Şentürk'ü otel odasında kızlarla basması
Bülent Ersoy'un Metin Şentürk'ü otel odasında kızlarla basması Bülent Ersoy'dan güldüren Metin Şentürk anısı - Bu Tarz Benim Bülent Ersoy'un Metin Şentürk'ü otel odasında kızlarla basması Mahsun Kırmızıgül ve Metin Şentürk
25.02.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi
Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme gecesinde Show TV'de Bülent Ersoy depremi vardı. Bu Tarz Benim spikerini bile fırçaladı.
2.02.2015 Sinema-Dizi
Bülent Ersoy Sibel Arna'yı tanımadı
Bülent Ersoy Sibel Arna'yı tanımadı Bu Tarz Benim'in eleme gecesine konuk jüri olarak katılan Bülent Ersoy, jüri üyesi olan Hürriyet köşe yazarı Sibel Arna'yı tanımadı.
25.01.2015 Sinema-Dizi
Arınç konuşunca, Davutoğlu gözyaşlarını engel olamadı!
Arınç konuşunca, Davutoğlu gözyaşlarını engel olamadı! Arınç konuşunca, Davutoğlu gözyaşlarını engel olamadı!
7.11.2014 Haber
Bülent Kayabaş o sahneleri anlattı, stüdyo gülmekten yıkıldı!
Bülent Kayabaş o sahneleri anlattı, stüdyo gülmekten yıkıldı! CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programının dün geceki konukları Şevket Çoruh, Emre Kınay, Bülent Kayabaş ve Funda Mentaloğlu'ydu Programda Kayabaş o sahnenin çekimlerini anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı esti. İşte o anlar...
21.01.2022 Magazin
Arınç: Ben Cumhurbaşkanı olsaydım...
Arınç: Ben Cumhurbaşkanı olsaydım... Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve uçağı gibi, son günlerin tartışma konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Tuğba Ekinci'nin canlı performansı olay oldu!
Tuğba Ekinci'nin canlı performansı olay oldu! Bülent Ersoy'un Show TV'deki programına katılan Tuğba Ekinci, 'playback' yapmayınca olanlar oldu.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri