Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Edirne'de de hissedildi.
27.02.2024 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar'da hedef 100 bin varil
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar'da hedef 100 bin varil Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Melih Han Bilgin, "Şu anda Gabar projesinde toplam üretimimiz 25 bin varile ulaşmış durumdadır. Yıl sonu itibari ile hedefimiz bunu 35 bin varillere ve önümüzde ki yıl sonunda da 100 bin varil seviyesine taşımak için çalışmalarımızı gayretimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.
17.10.2023 Ekonomi
200 dairesi var dediler! Gerçek ortaya çıktı, yüzde 800 zam yaptı site karıştı
200 dairesi var dediler! Gerçek ortaya çıktı, yüzde 800 zam yaptı site karıştı Ankara’da Tümerkent Sitesi’nde 5 yıl ve üzeri kiracılarına kira tespit davası açarak 14 bin lira kira bedeli isteyen ev sahibine iki kiracısı fahiş zam olduğu iddiasıyla itiraz etti ve olay yargıya taşındı. Kiracıların avukatı bu durumun Ticaret Bakanlığının fahiş zam yapan ev sahiplerine para ve hapis cezası verileceğine yönelik yaptığı açıklamaya aykırı olduğunu, ev sahibinin avukatı ise rayiç bedeli bilirkişi raporları ile hesapladıklarını, 5 yıl ve üzeri kiracı oldukları için hakkaniyet indirimi uygulayarak 14 bin lira istediklerini söyledi. Ayrıca Tümerkent Sitesi’nde toplam 167 daire olduğu, Celal T’nin ise 200 dairesi olmadığı, kendisi ve ailesi üzerine 32 dairesinin olduğu öğrenildi.
30.09.2023 Yaşam
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var Sahte ilanlarla ev kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılar, yüzlerce kişiyi mağdur ediyor. Avukat Abdulsamet Çeker, “Sadece ilandaki uygunluğa kanarak görmeden bir kaparo bedeli ödenmemesi gerekiyor” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Deprem bölgesinde zamanla yarış! 16 saat sonra peş peşe gelen mucizeler
Deprem bölgesinde zamanla yarış! 16 saat sonra peş peşe gelen mucizeler Merkez üstü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ili vuran 7.7 büyüklüğündeki deprem, özelikle Hatay merkezde büyük yıkıma neden oldu. Tüm kentte birçok bina yıkılırken, enkaz altında onlarca insan kaldı. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, merkezde bir enkazda mahsur kalan üniversite öğrencisi Kader isimli genç, ailesinin çabasıyla bulunduğu yerden 16 saat sonra sağ olarak çıkartıldı. Diyarbakır’da yıkılan 9 katlı Sami Apartmanı'ndan 16 saat sonra bir kadın kurtarıldı. Deprem sırasında koltuğun arasında yaşam üçgeni oluşturan ve ekiplere ses veren İHA muhabiri Murat Başal’ın teyzesi Saime Başal ekiplerce kurtarıldı. Erzurum’dan bölgeye giden ekipler, Hatay ve Malatya'da 9 kişiyi enkazdan sağ olarak kurtardı.
6.02.2023 Gündem
Gaziantep kazası nasıl oldu, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Gaziantep Nizip kazası görüntüleri
Gaziantep kazası nasıl oldu, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Gaziantep Nizip kazası görüntüleri Gaziantep- Nizip Otoyolu'nda meydana gelen kaza Türkiye’ye bomba gibi düştü. 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 31 kişinin de yaralandığı kazanın detayları ise merak konusu oldu. Peki, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu, Nizip kazasında ölenler kim? Gaziantep kazası nasıl oldu?
22.08.2022 Yaşam
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı Mardin ve Gaziantep'te 35 kişinin hayatını kaybettiği kazalar Türkiye'yi yasa boğdu. Mardin'in Derik ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 20 kişinin cenazesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle defnedildi. Kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in ise 1 hafta önce Tekirdağ Şarköy'den Mardin'in Derik ilçesine tayin olduğu öğrenildi. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever ise olay bölgesinde kazayı yapan TIR şoförünün ifadesini ilk kez canlı yayınında aktardı. Öte yandan kaza sonrası gözaltına alınan iki TIR şoförü tutuklandı.
21.08.2022 Gündem
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak Sebze-meyve fiyatlarındaki fahiş artış devam ediyor. Havaların ısınması ile fiyatların düşeceği beklentisi oluşmuştu. Ancak fiyatların yeniden artacağı açıklandı. Mersin’de geçen ay yaşanan zirai don, etkisini bu günlerde göstermeye başladı. Zirai don, hem Mersin’in hem Türkiye’nin sebze-meyve deposu merkez Akdeniz ilçesinde hemen hemen tüm sebze ve meyveyi vurdu. Üretimde çok ciddi oranda verim düşüklüğü yaşanırken, başta domates, biber, patlıcan, salatalık, şeftali, nektarin, erik ve badem olmak üzere sebze ve meyvenin tüketiciye ulaşması neredeyse hayal oldu. Üreticiler, ürün azlığının fiyatları yükselteceği uyarısında bulundular.
20.04.2022 Ekonomi
Muharrem Sarıkaya kimdir, tokat olayı ne? Tokat olayı sonrası görevden alınan Muharrem Sarıkaya döndü mü?
Muharrem Sarıkaya kimdir, tokat olayı ne? Tokat olayı sonrası görevden alınan Muharrem Sarıkaya döndü mü? Canlı yayın sırasında gazeteciye tokat attığı için büyük tepki çeken Muharrem Sarıkaya, iki ay aradan sonra yeniden Habertürk'te yazmaya başladı. Peki, Muharrem Sarıkaya kimdi, nereli, kaç yaşında?
14.02.2022 Gündem
Kerziban Keskin cinayeti nasıl oldu? Fulya ile Umudun Olsun’da itiraf etti! Emlak zengini kadın Antalya Serik’te cinayete kurban gitti!
Kerziban Keskin cinayeti nasıl oldu? Fulya ile Umudun Olsun’da itiraf etti! Emlak zengini kadın Antalya Serik’te cinayete kurban gitti! Antalya’da emlak zengini kadının cinayete kurban gittiğinin itiraf edilmesinin ardından başlatılan ceset arama çalışmalarına ara verildi. Çalışmalarda kadavra köpeğinden de faydalandı. İşte Kerziban Keskin cinayeti ile ilgili merak edilenler…
21.01.2022 Gündem
Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa etti
Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa etti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu’nun hakkında disiplin soruşturması açıp Onur Kurulu’na sevk ettiği Muharrem Sarıkaya istifa etti.
27.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Ahmet Demir'e destek
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Ahmet Demir'e destek Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayında tokat attığı İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir'i telefonla arayarak, saldırıya tepki gösterdi.
20.12.2021 Gündem
Muharrem Sarıkaya istifa etti
Muharrem Sarıkaya istifa etti Son dakika haberi... İHA muhabiri Ahmet Demir'i canlı yayında darp eden gazeteci Muharrem Sarıkaya, istifa etti.
20.12.2021 Gündem
Muharrem Sarıkaya'dan muhabire tokatlı saldırı
Muharrem Sarıkaya'dan muhabire tokatlı saldırı Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Sarıkaya'nın bu çirkin saldırısı tepkilere yol açtı.
20.12.2021 Vatan TV
Muhabire tokat atmıştı! Muharrem Sarıkaya özür diledi
Muhabire tokat atmıştı! Muharrem Sarıkaya özür diledi Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Sarıkaya'nın bu çirkin saldırısı tepkilere yol açtı. Olayın ardından Muharrem Sarıkaya, sosyal medya hesabından özür açıklaması yaparken, Fatma Şahin ise Sarıkaya'nın tepkisinin çok yanlış olduğunu ve kendisine düşüncelerini ilettiğini belirtti.
20.12.2021 Gündem
17 yaşındaki genç kızı taciz eden şahıs tutuklandı
17 yaşındaki genç kızı taciz eden şahıs tutuklandı Antalya’da 17 yaşında bir kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs, polisin yarım saatlik operasyonu sonunda kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
22.11.2020 Yaşam
Denizli'de çökme ihbarına gitti şaşkına döndü
Denizli'de çökme ihbarına gitti şaşkına döndü Denizli'de Bozkurt merkezli 6 büyüklüğündeki depremde "çatı çökmesi" ihbarına giden itfaiye eri, depremde zarar gören evinden eşini ve iki çocuğunu kurtardı. Ayrıca, Denizli’nin Bozkurt ilçesinde merkez üssü Tutluca olan 6 büyüklüğündeki deprem, felaketin yaşandığı ilk gecede, yıllarca aynı yastığa başkoyan Taşkın çiftini ayırdı. Çiftlerden biri evlerini terk etmezken diğeri evin önünde park halinde bulunan otomobilin içinde konakladı.
9.08.2019 Yaşam
Her şey yabancı bir numaradan gelen mesajla başladı!
Her şey yabancı bir numaradan gelen mesajla başladı! Yunanistan’da yaşayan bir kadının, ailesinden baskı gördüğü ve kendine yardım etmesini istediği gerekçesiyle attığı mesaja inanan engelli vatandaş, işin profesyonel bir dolandırıcılık oyunu olduğunu geç fark etti. Türkiye’ye gelip arsasını satarak parasını vatandaşa vereceğini ve kendisiyle dini nikah kıyacağını vaat eden kadın, vatandaşın toplamda 300 bin lirasını aldı.
21.05.2019 Yaşam
Camide 'pes artık' dedirten olay
Camide 'pes artık' dedirten olay Isparta’da namaz kılıyormuş ve cemaatten biriymiş gibi davranıp inşaat halindeki camiden yardım paralarını çalan yaşlı adam, gizli kamera ve namaz sonraları tutulan nöbetler sonucunda kıskıvrak yakalandı ve polise teslim edildi.
20.05.2019 Gündem
Minik Hamza'yı AVM’ye bırakıp giden anne konuştu!
Minik Hamza'yı AVM’ye bırakıp giden anne konuştu! Bursa’da 3 yaşındaki oğlunu bir AVM’ye bırakarak kayıplara karışan anne sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. İhlas Haber Ajansı muhabirinin ulaştığı anne ‘Bir saatliğine iş aramaya gittim’ dedi.
9.01.2019 Yaşam
TIR'ın çarptığı 82 yaşındaki adam feci şekilde can verdi!
TIR'ın çarptığı 82 yaşındaki adam feci şekilde can verdi! Isparta-Burdur Karayolu’ndan yolun karşısına geçmek isterken tırın çarptığı 82 yaşındaki adam olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaza sonrasında tır sürücüsü gözaltına alındı.
3.12.2018 Yaşam
Gökhan İnler: Kötü transfer değildim!
Gökhan İnler: Kötü transfer değildim! Beşiktaşlı futbolcu Gökhan İnler, Leicester City'e transfer olduğu dönemle alakalı, "Benim için tabii ki zor bir dönemdi. Sonuçta orada da şampiyon takımdaydım. O kadar da kötü bir transfer değildim" dedi.
2.06.2017 Beşiktaş
Gökçek'ten Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili flaş iddia
Gökçek'ten Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili flaş iddia Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında, Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili FETÖ'cülerin elinde ses kaydı olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
"Ya bir anlaşma olacak ya da KKTC yoluna devam edecektir”
"Ya bir anlaşma olacak ya da KKTC yoluna devam edecektir” KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün 9-12 Ocak tarihleri arasında Cenevre’de düzenlenecek olan beşli konferans öncesinde net konuştu. Başbakan Özgürgün, “Ya bir anlaşma olacaktır ya da dediğim gibi KKTC yoluna devam edecektir ve bu gücü vardır” dedi.
17.06.2021 Dünya
Darbe Girişimi Komisyonu gazetecileri dinledi
Darbe Girişimi Komisyonu gazetecileri dinledi TBMM FETÖ’nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, Marmaris ziyaretlerinin ikinci gününde gazetecileri dinledi. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminin yaşandığı otelde bulunan İHA Marmaris Muhabiri Vural Efecik de komisyona o gece yaşadıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem