Yıkım

Yıkım

Son dakika YIKIM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YIKIM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YIKIM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıkım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıkım gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.267 yıkım haberi bulunmuştur. Tüm yıkım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildi
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildiKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındı
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındıKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Gaziantep'teki depremzede besiciler devlet desteğiyle üretime devam ediyor
Gaziantep'teki depremzede besiciler devlet desteğiyle üretime devam ediyorKahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım ve kayıpların olduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hayvanları telef olan besiciler, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kendilerine verilen küçükbaş ve büyükbaş hayvan desteğiyle üretime devam ediyor.
17.07.2024Gaziantep
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmedi
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmediAntalya'da cinsel ilişki karşılığında iş yerinin yıkım kararını kaldırmaya yönelik Suriye uyruklu Faten E. adlı kadınla pazarlık görüntüleri ortaya çıkan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın savunması ortaya çıktı.
16.07.2024Gündem
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyorÇevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam etmektedir. Bugüne kadar 76 bin konutun teslimi gerçekleşmiş ve inşallah bundan sonraki süreçte her ay 25-30 bin konutun teslimini planlıyoruz” dedi.
13.07.2024Ekonomi
Lüks villalara kaçak kat yapılmış: 350 metrekarelik kullanım alanını kaçak yapılarla 580 metrekare çıktı
Lüks villalara kaçak kat yapılmış: 350 metrekarelik kullanım alanını kaçak yapılarla 580 metrekare çıktıBüyükçekmece’de bulunan ultra lüks Toskana villasında kaçak kat ve oturma alanı yapan inşaat mühendisi, KDM Kentsel Dönüşüm Merkezi ve Öz Anadolu Yapı Denetim sahibi İsmet Ertekin’in villası için yıkım kararı verildi. Yaklaşık 230 metrekare kaçak alan inşa edilmiş villanın son hali havadan çekilen görüntülere yansıdı.
28.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Suriye kardeş halkımız, ilişki olmamasına sebep yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Suriye kardeş halkımız, ilişki olmamasına sebep yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın 'girişimlere açığız' ifadelerini değerlendiren Erdoğan, "Diplomatik ilişkilerin kurulmaması için hiçbir sebep yok. Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz, hedefimiz asla olamaz çünkü kardeş topluluktur Suriye halkı. Ailece görüşmelerine kadar sayın Esed ile görüşmeler yaptık. Yarın olmaz diye bir şey yok, yine olur. " dedi
28.06.2024Gündem
Bakanlık harekete geçti! Ayvalık'ta yıkım başladı
Bakanlık harekete geçti! Ayvalık'ta yıkım başladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından vatandaşın sahillere erişiminin önündeki engelleri kaldırmak için başlatılan “Denizler Halkındır Projesi” kapsamında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kaçak yapıların yıkımına başlandı. Vatandaşlardan gelen şikâyetlerin ardından işletme sahibinin, mevzuata aykırı bir şekilde tonoz sistemi, çit, parmaklık ve tel örgü yaptırdığı tespit edildi. Bu kapsamda alandaki izinsiz yapının yıkımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı denetiminde, Ayvalık Kaymakamlığı koordinasyonunda ve Ayvalık Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
16.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Şartlar ne olursa olsun Erdoğan'ın yanındayız
MHP lideri Bahçeli: Şartlar ne olursa olsun Erdoğan'ın yanındayızMHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da şartlar ne olursa sonuna kadar yanında ve arkasında olacağımızı, kesinlikle yalnız bırakmayacağımızı herkes çok iyi bilmelidir." dedi.
12.06.2024Gündem
BMGK'da bir ilk! Ateşkes tasarısı onaylandı
BMGK'da bir ilk! Ateşkes tasarısı onaylandı Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, ABD’nin sunduğu Gazze Şeridi'nde kalıcı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması için Hamas’a çağrıda bulunan karar tasarısını 14 lehte ve 1 çekimser oyla kabul etti.
10.06.2024Dünya
Sahillerdeki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor
Sahillerdeki kaçak yapılar tek tek yıkılıyorMuğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince, sahillerde kaçak yapılarla mücadele kapsamında Bodrum ilçesinde başlatılan yıkım çalışmaları sürerken Datça, Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi ile Marmaris’in Selimiye Mahallesi kıyı şeridinde yapılan denetimlerde kaçak yapılar ve iskeleler tespit edilerek tutanak tutuldu
7.06.2024Gündem
Türkiye'de estetik yaptıran Hollandalı ameliyattan 2 gün sonra öldü, aile dava açtı
Türkiye'de estetik yaptıran Hollandalı ameliyattan 2 gün sonra öldü, aile dava açtıHollanda’dan İstanbul’a Brezilya tipi popo kaldırma ve karın germe operasyonu için gelen Sharida Tamara Celeste Tuinfort, ameliyattan 2 gün sonra hayatını kaybetti. Kızının göz göre göre öldüğünü iddia eden Julie Ann Hari, doktor ve hastane yönetimi hakkında şikâyetçi olduktan sonra bir de 404 bin liralık tazminat davası açtı.
6.06.2024Gündem
Tatil planı olanlar dikkat! Loca fiyatları 40 bin TL
Tatil planı olanlar dikkat! Loca fiyatları 40 bin TLKıyıları parselleyen işletmeler denize kondurdukları localarla vatandaşın hakkını gasp ederken ekosisteme de zarar veriyor. ‘Localar yasaya aykırı’ diyen uzmanlar, cezalarının caydırıcı olmadığını vurguluyor.
5.06.2024Gündem
Arnavutköy'de yıkım gerginliği: Polis müdahale etti
Arnavutköy'de yıkım gerginliği: Polis müdahale ettiArnavutköy'de kaçak yapıların yıkımına engel olmak isteyen mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Zaman zaman trafiği de kapatan mahalleliye polis müdahale etti.
25.05.2024Gündem
Turizm merkezi Bozcaada'da Tiny House yasakları başlıyor
Turizm merkezi Bozcaada'da Tiny House yasakları başlıyorÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde belediye tarafından, kaçak konaklamanın önüne geçmek için adada son dönemde çoğalan 'Tiny House' olarak adlandırılan tekerlekli ahşap evler için mühürleme işlemi yapıldığı açıklandı. Belediye, bu hareketli yapılara su ve elektrik hizmetleri verilmeyeceğini, daha önceden su ve elektrik bağlananların da kesileceğini belirtti.
25.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeliCumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024Gündem
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyor
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyorAntalya'nın Aksu ilçesinin Kumköy sahili'nde bulunan lüks otellere komşu 'bedava tatilin adresi' olarak tanımlanan çardaklar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin 'Sahilleri halka açacağız, kaçak yapılar yıkılacak' açıklamasıyla yeniden gündem oldu. Aksu Belediyesi, kasım ayında çardakları yıkıp, yeni bir proje ile sahilden uzakta tek tip yapı sistemine geçmeyi planlandığı ifade edildi.
22.05.2024Gündem
Rize'deki bungalovlar için düğmeye basıldı! Dere yatağına kaçak yapılanlar var
Rize'deki bungalovlar için düğmeye basıldı! Dere yatağına kaçak yapılanlar varDoğal güzellikleri ile ünlü Doğu Karadeniz'de sayıları giderek artan otellere bir de bungalovlar eklendi. Fakat Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi sınırları içerisinde bulunan bungalovların bazılarının turizm belgesi olmaması veya kaçak olarak yapılmasının tespit edilmesi üzerine yıkımları gerçekleştiriliyor.
17.05.2024Gündem
Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu
Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke olduŞişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024Vatan TV
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydettiŞişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024Magazin
Gaziantep’te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü!
Gaziantep’te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü!Gaziantep’in İslahiye ilçesinde depremde ağır hasar alan bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin darbesiyle bir anda çökerek yerle bir oldu. Binanın çökme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
15.05.2024Gaziantep
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024Magazin
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduTicaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur. İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye söz konusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır." ifadelerine yer verildi.
2.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıkım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıkım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.