Yeşim

Yeşim

Son dakika yeşim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.911 yeşim haberi bulunmuştur. Tüm yeşim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor"
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor" Daha önce sadece bahçelerde görünen ‘Kahverengi Kokarca Böceği’ artık evlerde de görülmeye başlanırken, Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, böceklerin çeşitli mikropların taşıyıcı olduğunu bu nedenle önlem alınması gerektiğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu 2024! Gelinim Mutfakta'da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu
16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu 2024! Gelinim Mutfakta'da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu Gelinim Mutfakta 16 Şubat puan durumu merak ediliyor. 4 gelin, 4 kayınvalidenin mücadelesi devam ediyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin’in tabakları puanladığı Gelinim Mutfakta bugün 1. kim oldu, çeyrek altını hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu
16.02.2024 Magazin
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışması her izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin tabakları değerlendirerek, puan veriyor. Günün en yüksek puanını alan çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en yüksek puanını alan ise altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını aldı? İşte 25 Ocak 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu…
25.01.2024 Magazin
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları...
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları... Yeşim taşı Taş devrinden beri takılarda ve dekorasyon ürünlerinde kullanılan bir doğal taştır. Tarih süresince yeşim taşına kraliyet taşı adı da verilmiştir. 
29.12.2023 Gündem
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları... Yıldız taşı azim taşı olarak da bilinen bir taştır. Laboratuvar ortamında üretilen yıldız taşı genelde kırmızı tonlarda olsa da farklı renklerde üretilmeleri de mümkündür.
23.12.2023 Yaşam
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı?
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı? Gelinim Mutfakta 20 Aralık 2023 puan durumu… Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün Kanal D ekranlarında birbirinden eğlenceli bölümleriyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatıyor. İzleyiciler 20 Aralık puan durumunu ve çeyrek altını kazanan ismin kim olduğunu sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu ve kazandı?
20.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu?
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da bugünün puan durumu araştırılıyor. Her gün verilen puanlar sonucunda bir kişi bilezik alırken, günlük de günün birincisi belli oluyor. Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını kim aldı, hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 16 Kasım 2023…
16.11.2023 Televizyon
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu Eskişehir'de, restorana pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla tutuklanan Ahmet Alkışlar, 'Kadına ve çocuğa karşı kasten öldürmeye teşebbüs', 'Mala zarar verme', 'İş yeri dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 38,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alkışlar, son ifadesinde, "İş yerinde kadını ve çocuğunu görmedim. Bir kadına ve çocuğa ateş edecek kadar cani değilim" dedi.
15.11.2023 Gündem
Yeşim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim'
Yeşim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim' Yeşim Salkım, Sibel Arna’nın YouTube programı ‘Ne Olursan Ol Rahat Ol’da çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
11.11.2023 Magazin
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, "Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, "Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.
5.11.2023 Gündem
Contemporary İstanbul’a yeni partner
Contemporary İstanbul’a yeni partner Türkiye’nin önde gelen sanat etkinliklerinden olan ve bu sene 26 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un yeni partneri e-ticaret platformu Trendyol oldu.
27.09.2023 Vitrin
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı Son dönemde, artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara bir de üniversite öğrencileri eklenince emlak dolandırıcılarının sayısı arttı. Yirmi yaşındaki üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica o dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Llapashtica, sözleşme yaptıktan sonra 20 bin lira depozito ücreti verdi ama anahtarını teslim alamadı. Ev arayışında olan Özlem Yel ise, 'Site üzerinden şu anda da ev arıyorum. Bugün bir dolandırıcılık yaşayacaktım ki, ramak kala döndüm.' dedi.
22.09.2023 Yaşam
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler?
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4 sezon için geri sayım başladı. TRT 1'de Cumartesi akşamları yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan diziye yeni sezonda iki yeni isim katıldı. Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Berk Atan gibi yıldızlar yer aldığı Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlıyor?
31.08.2023 Televizyon
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı Pop Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Rafet El Roman 55 yaşına girdi. Kızları Su ve Şevval El Roman ile oğlu Edvan'ın sürpriz kutlamasıyla yeni yaşını kutlayan Rafet El Roman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman'ın paylaşımına oğlu Edvan ile benzerliği damga vurdu
26.08.2023 Magazin
Yargıtay'da boş bulunan üyelik kadrolarına seçilen isimler belli oldu
Yargıtay'da boş bulunan üyelik kadrolarına seçilen isimler belli oldu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargıtay'da boş bulunan 6 üyelik kadrosuna seçilen isimleri paylaştı.
26.07.2023 Gündem
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebi UKOME toplantısında görüşülecek. Aksu zam talebiyle ilgili, “Mesleğimizi sürdürebilirlik adına ayrıca hizmet kalitemizin artması adına giderlerimiz oranında zam tarifesini İstanbul Büyükşehir Belediye'mizden talep ettik. Ayın 27'sinde yapılacak UKOME toplantısında en az yüzde 100 oranında taksimetre ücret tarifelerine artış talebimiz oldu. Toplu taşımadan çok ucuz kaldık. İstanbul'da bütün vatandaşlar toplu taşımayı bıraktılar. Taksiyle ulaşımı tercih etmeye başladılar" diye konuştu.
12.07.2023 Ekonomi
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti!
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti! Birçok dizide rol alan oyuncu Hakan Eratik, aldığı acı haberle sarsıldı. Eratik'in annesi Seviye Eratik bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Seviye Eratik hayatını kaybetti.
12.07.2023 Magazin
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan Yeşim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.