Yeşil Kart

Yeşil Kart

Son dakika Yeşil kart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeşil kart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeşil kart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşil Kart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşil kart gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 yeşil kart haberi bulunmuştur. Tüm yeşil kart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? ABD Yeşil Kart (2024 DV Lottery)
Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? ABD Yeşil Kart (2024 DV Lottery) Greencard ne zaman açıklanacak, ABD Green Card sonuçları ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonuçları için sorgulamalar devam ediyor. 2024 DV Lottery Yeşil Kart başvuruları 7 Kasım 2023 tarihinde sona erdi. Sonuçlar, başvuru değerlendirmelerinin tamamlanmasının ardından dvprogram.state.gov üzerinden ilan edilecek. Peki, Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı? ABD Yeşil Kart (2024 DV Lottery) sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.03.2024 Gündem
(Green Card sonuçları 2023 sorgulama ekranı) DV 2023-2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor 2023, TSİ Green Card sonuçları 2023 saat kaçta açıklanacak?
(Green Card sonuçları 2023 sorgulama ekranı) DV 2023-2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor 2023, TSİ Green Card sonuçları 2023 saat kaçta açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hızlandı. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından verilen Yeşil Kart ile ABD'de yaşama ve çalışma imkanı elde etmek isteyenler başvurularını yapıyor. Bu yıl başvurular 8 Kasım’da sona erdi. ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu tarafından açıklanan sonuç tarihine göre Mayıs'ın ilk haftasında gerçekleştirilen kura çekilişiyle sonuçlar belli olacak. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor 2023, DV 2023-2024 Green Card sonuçları 2023 saat kaçta açıklanacak? İşte Green Card sonuçları 2023 sorgulama ekranı…
5.05.2023 Gündem
Green Card (DV Lottery 2024) ne zaman açıklanıyor? Green Card başvuru sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında açıklanacak? (Green Card sonuçları 2023 sorgulama)
Green Card (DV Lottery 2024) ne zaman açıklanıyor? Green Card başvuru sonuçları hangi tarihte, ayın kaçında açıklanacak? (Green Card sonuçları 2023 sorgulama) Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, DV2023 başvuru sonuçları ayın kaçında belli olacak? Green Card DV2023 sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Green Card başvuruları 8 Ekim 2022 tarihinde sona erdi, sürecin tamamlanmasıyla geri sayıma başladı. Mayıs ayı içerisinde açıklanacak olan sonuçlarla birçok vatandaş ABD'de yaşama ve çalışma hakkı elde edecek. Peki, Green Card DV2023 sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları ayın kaçında açıklanıyor?
2.05.2023 Dünya
Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuru nereden yapılır? Green Card fotoğraf ölçüsü ne?
Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuru nereden yapılır? Green Card fotoğraf ölçüsü ne? Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma izni imlanı sunan Green Cart için başvurular devam ediyor. Green Card başvurusunda bulunanlar veya başvurusunu henüz tamamlamayanlar genel süreç ve prosedürler le ilgili detayları da sıklıkla araştırıyor. Peki, Green Card başvuruları ne zaman bitiyor? Green Card başvuru nereden yapılır? Green Card fotoğraf ölçüsü ne? İşte detaylar…
6.11.2022 Dünya
Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Green card başvuru tarihi, şartları ve başvurusunun nasıl yapılacağı merak ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak ikamet etme hakkı ve çalışma hakkı tanıyan Green Card başvuruları için az bir süre kaldı. Yeşil Kart olarak da bilinen Green card başvuru tarihleri ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından açıklandı. Peki, Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
4.10.2022 Gündem
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat Green Card başvuruları için geri sayım başladı. Tarihler açıklandı ve bu yıl pasaport şartının kaldırıldığı duyuruldu. Çekilişe katılmak isteyenlere ‘dolandırıcılara’ para kaptıramayın uyarısında bulunan uzmanlar, doğru başvurunun inceliklerini anlattı. Daha önce Green Card’lı olup deneyimlerini aktaranlar ise sürecin zor yönleri ile ilgili bilgi verdi. İşte haberin detayları...
6.10.2022 Gündem
Green Card nedir, Green Card başvuru 2022 ne zaman? (dvprogram.state.gov)Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, 2022 başvuru tarihi ne?
Green Card nedir, Green Card başvuru 2022 ne zaman? (dvprogram.state.gov)Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, 2022 başvuru tarihi ne? Green Card başvuruları için tarihler belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde süresiz yaşama ve çalışma imkanı veren, başvuruları online yapılan Green Card sürecine ilişkin yapılan aramalar arttı. Her yıl Amerika'ya az göçmen gönderen ülkelerin vatandaşlarına rastgele seçim yöntemiyle 55,000 göçmen vizesi alma fırsatı sağlamaktadır. Peki, Green Card nedir, Green Card başvuru 2022 ne zaman? Green Card başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, 2022 başvuru tarihi ne?
16.09.2022 Gündem
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor. Hastane faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması. İlave ücret ve katılım payı alınıyor. Vatandaşlar hastanelere gittiklerinde sürpriz faturalar ile karşılaşabiliyorlar. Fahiş faturalar dolayısıyla vatandaşlar ile hastane çalışanları karşı karşıya gelebiliyor. Tartışmalar daha çok özel hastanelerde yaşanıyor. Ayakta tedavilerde katılım payı devlet hastanelerinde 6 TL, devlet üniversiteleri ile ortak kullanılan Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde 7 TL, üniversite hastanelerinde 8 TL, özel hastanelerde 15 TL olarak uygulanıyor. Ayakta tedavide yazılan reçeteler için ilaç tutarının; emeklilerden yüzde 10’u, diğer kişilerden yüzde 20’si oranında katılım payı alınıyor. Ayrıca her bir reçete için 3 kutuya kadar ilaçta 3 TL, 3 kutuya ilave her bir ilaç için 1 TL katılım payı tahsil ediliyor. Peki her hastanede ilave ücret alınır mı? İlave ücret için sınır nedir? İlave ücret ödemekten kurtulmak mümkün mü? İşte sağlıkta ilave ücret ve katılım payı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.08.2022 Memur
Green Card nedir, ne işe yarar? Green Card nasıl alınır, nereden başvurulur?
Green Card nedir, ne işe yarar? Green Card nasıl alınır, nereden başvurulur? Green Card, ABD'de kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı veren resmi bir kimlik belgesidir. ABD'de yaşamak ve kalıcı olarak ABD’de kalmak isteyenler tarafından tercih edilen Green Card, diğer ABD vizelerinden farklı olarak ömür boyu geçerli bir belgedir. Peki, Green Card nedir, ne işe yarar? Green Card nasıl alınır, nereden başvurulur? İşte detaylar…
18.05.2022 Dünya
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne?
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Oyuncu Erdem Baş’ın Green Card başvurusunun kabul edilmesiyle birlikte ABD’ye taşınması magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş’ın “Green Card' çıktı. Bundan sona ABD'de yaşayacağım." açıklamasının ardından pek çok kişi ‘Green Card’ ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Green kart nedir? Green card (yeşil kart) başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Green card sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
8.05.2022 Yaşam
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, dvlottery.state.gov Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir, Türkiye saati ile saat kaçta açıklanıyor?
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, dvlottery.state.gov Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir, Türkiye saati ile saat kaçta açıklanıyor? Green Card sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanıyor? sorularına yanıt aranıyor. Green Card (Yeşil Kart) sonuçları merakla bekleniyordu. Green Card hakkı kazananlar 21 yaş altı çocuklarına ve eşlerine ömür boyu ABD’de yaşama, yerleşme ve çalışma imkanı sağlayabiliyor. Dünya üzerinde 55 bin kişiye sürekli oturma vizesi veren Green Card için başvuranlar arasında çekiliş düzenleniyor. Peki, dvlottery.state.gov Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir, Türkiye saati ile saat kaçta açıklanıyor?
7.05.2022 Gündem
Green Card başvuru tarihleri! Green Card başvurusu ne zaman bitiyor, başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
Green Card başvuru tarihleri! Green Card başvurusu ne zaman bitiyor, başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Green Card başvuru tarihleri ve sonuçlar hakkındaki aramalar yoğunlaştı. ABD’de oturma izni almak isteyen kişilerin başvurduğu Green Card başvurularının son tarihi merak ediliyor. 6 Ekim tarihinde başlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu ne zaman bitiyor, başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
9.11.2021 Gündem
Green Card başvuruları başladı mı, başvuru tarihleri açıklandı mı? DV-2023 Green Card başvurusu
Green Card başvuruları başladı mı, başvuru tarihleri açıklandı mı? DV-2023 Green Card başvurusu Green Card başvuruları başladı mı? Yeşil kart olarak da bilinen Green Card başvuruları hakkındaki detaylar merak ediliyordu. Amerika Birleşik Devletleri içinde çalışma izni ve ikamet hakkı veren Green Card başvuruları bugün başlıyor. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
6.10.2021 Gündem
32 ABD vatandaşı daha Afganistan'dan tahliye edildi
32 ABD vatandaşı daha Afganistan'dan tahliye edildi Beyaz Saray, 21 ABD vatandaşı ve 11 yeşil kart (green card) sahibinin daha Afganistan'dan tahliye edildiğini bildirdi.
10.09.2021 Dünya
Beyaz Saray'dan "Taliban'a yönelik yaptırımlarla" ilgili açıklama
Beyaz Saray'dan "Taliban'a yönelik yaptırımlarla" ilgili açıklama Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Taliban'a yönelik yaptırımların gevşetilmesinin hiç gündeme gelmediğini, Taliban'ı eylemlerine göre değerlendireceklerini açıkladı.
2.09.2021 Dünya
Büyüknohutçu çifti cinayetinde acı detay! Son parasıyla katilin ilaçlarını almış...
Büyüknohutçu çifti cinayetinde acı detay! Son parasıyla katilin ilaçlarını almış... Antalya'nın Finike ilçesinde 9 Mayıs 2017’de eşi Aysin Büyüknohutçu ile birlikte evinde katledilen çevreci Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun, cinayetten iki gün önce katil Ali Yamuç’un tedavisi için uğraştığı ve ilaç parasını ödediği ortaya çıktı.
14.08.2021 Gündem
İnternet ortamında satıldıkları tespit edildi!
İnternet ortamında satıldıkları tespit edildi! Uzmanlar, söz konusu sanal mecralarda yıl başından bu yana 1200'den fazla Kovid-19 aşısı, sahte aşı pasaportu ya da sahte negatif test sonucu reklamı tespit etti.
24.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Biden'dan flaş karar! Kısıtlamaları kaldırdı
Biden'dan flaş karar! Kısıtlamaları kaldırdı ABD Başkanı Joe Biden, eski başkan Donald Trump'ın ABD'de yaşama ve çalışma izni sağlayan yeşil karta getirdiği kısıtlamaları kaldırdı.
25.02.2021 Dünya
Pandemi sonrası yatırımcılar akın etti! Sigorta şubesi...
Pandemi sonrası yatırımcılar akın etti! Sigorta şubesi... Pandeminin ve doğal afetlerin ana gündem maddesi olduğu 2020 yılında, vatandaşlar hem kendilerini hem de yatırımlarını güvence altına almak için harekete geçti. TSB verilerine göre sigorta sektöründeki toplam prim üretimi bir önceki yıla göre yüzde 19,3 arttı. Türkiye'de yatırımcıların yeni gözdesi ise sigorta şubeliği oldu.
11.02.2021 Ekonomi
'ABD vize işlemlerinin normale dönmesinin yıllar alabilir'
'ABD vize işlemlerinin normale dönmesinin yıllar alabilir' ABD Eski Başkanı Donald Trump’ın vize başvurularına getirdiği sınırlamalar ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ABD vize işlemlerinde normale dönülmesinin yıllar alabileceği belirtildi.
3.02.2021 Dünya
İstanbul'da yeni sağlık üssü! Cumhurbaşkanı Erdoğan hizmete açtı
İstanbul'da yeni sağlık üssü! Cumhurbaşkanı Erdoğan hizmete açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor. Mesafe diyoruz uyulmuyor, maske diyoruz uyulmuyor. Bu hastalıktan korunmanın çaresi bulunana kadar her vatandaşımız kendi tedbirini kendisi uygulayacaktır. Maskesiz dolaşmayalım diyoruz. Aksi halde sonu ölüme varacak tehdidin kapısını açmış oluruz." ifadelerini kullandı.
5.09.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesinden vaka açıklaması: 1 ay içinde...
Bilim Kurulu üyesinden vaka açıklaması: 1 ay içinde... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay, Avrupa ülkelerinde test sayısına oranla vaka sayılarında azalma sürecine girildiğini belirterek, "Böyle bir seyri biz de izleyeceğiz. Vakalarımız plato çizerek yavaş yavaş azalacak. Avrupa'da görülen rakamlar bu dönüşümün 1-1,5 ay içinde olacağı yönünde sonuçlar veriyor" dedi.
13.04.2020 Corona Virüsü
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton...
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı istinaf dilekçesinde sanık Osman Kavala’nın Gezi olaylarının başlamasından kısa bir süre önce, 5 Nisan 2013 tarihinde, sanık Gökçe Tüylüoğlu ile birlikte, Açık Toplum Enstitüsü merkezinin yer aldığı Budapeşte’ye George Soros’un da katıldığı toplantıya gittiklerinin tespit edildiği belirtildi. İstinaf dilekçesinde ayrıca Açık Toplum Vakfı kurucusu ve eski Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan İshak Alaton ile sanıklardan Gökçe Tüylüoğlu arasında geçen, FETÖ’nün kendilerine destek vermesi için yapılan telefon görüşmesine de yer verildi.
11.04.2020 Gündem
2020 yılında muhtar maaşları ne kadar oldu? 50 bin muhtarı ilgilendiriyor…
2020 yılında muhtar maaşları ne kadar oldu? 50 bin muhtarı ilgilendiriyor… Maaş katsayısında yapılan artışlar, muhtar maaşlarını da arttırdı. Bu artıştan 50 bin 278 muhtar yararlanacak. Peki 2020 yılında muhtar maaşları ne kadar oldu? Şehirlere göre muhtar maaşlarında değişiklik olacak mı? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
İspanya’da yeşil kart kararı
İspanya’da yeşil kart kararı İspanya’da Valencia bölgesinde oynanacak futbol karşılaşmalarında hakemler, sarı ve kırmızı kartın yanı sıra artık futbolculara yeşil kart da gösterecekler.
27.10.2019 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Kart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşil kart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.