Gazete Vatan Logo

Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, dvlottery.state.gov Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir, Türkiye saati ile saat kaçta açıklanıyor?

Green Card sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanıyor? sorularına yanıt aranıyor. Green Card (Yeşil Kart) sonuçları merakla bekleniyordu. Green Card hakkı kazananlar 21 yaş altı çocuklarına ve eşlerine ömür boyu ABD’de yaşama, yerleşme ve çalışma imkanı sağlayabiliyor. Dünya üzerinde 55 bin kişiye sürekli oturma vizesi veren Green Card için başvuranlar arasında çekiliş düzenleniyor. Peki, dvlottery.state.gov Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir, Türkiye saati ile saat kaçta açıklanıyor?

Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, dvlottery.state.gov Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir, Türkiye saati ile saat kaçta açıklanıyor?

Green Card başvurusu yaparak Amerika’ya yerleşmek isteyenler sabırsızlıkla Green Card 2022 sonuçları açıklamasını bekliyor. 1990 yılından bu yana göçmenlik vizesi DV Lottery (Diversity Visa Program) adı altında her yıl bir defa yaptığı bir çekiliş ile ABD vatandaşı olma imkanı sunuluyor. Peki, Green Card sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanıyor? Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir? İşte dvlottery.state.gov Green Card sonuçları sorgulama

GREEN CARD SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR?

Green Card başvuru sonuçları 7 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da ABD hükümeti tarafından açıklanacak.

GREEN CARD BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

GREEN CARD SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

GREEN CARD NEDİR?

Green Card kazanan kişiler, Amerika Birleşik Devletleri’nde ömür boyu yaşama ve çalışma hakkına sahip oluyor. Green Card sahipleri, oy kullanmak dışında Amerikan vatandaşları ile tamamen aynı haklara sahip oluyor. Amerika’da tüm ailesiyle beraber yaşayabiliyor, İş kurabiliyor, isterse devlet memuru olabiliyor. Aynı zamanda ABD’ye tamamen yerleştikten sonra, 5 sene içinde tam vatandaşlığa geçilebiliyor.

Haberin Devamı