Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı

Son dakika yeni yıl mesajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni yıl mesajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni yıl mesajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Yıl Mesajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni yıl mesajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.593 yeni yıl mesajı haberi bulunmuştur. Tüm yeni yıl mesajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB paylaştı! Mehmetçikten yeni yıl mesajı
MSB paylaştı! Mehmetçikten yeni yıl mesajı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yurt içinde ve sınır ötesinde yılbaşında görev yapan Mehmetçiğin yeni yıl mesajlarını paylaştı.
31.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, jandarma üs bölgesinden yeni yılı kutladı
Bakan Yerlikaya, jandarma üs bölgesinden yeni yılı kutladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki jandarma üs bölgesinden yeni yıl tebrik videosu paylaştı.
31.12.2023 Gündem
Kurumsal yeni yıl mesajları 2024 | Şirket çalışanlarına, iş arkadaşına, patrona, yöneticiye yeni yıl mesajı ve firmalar, şirketler için yeni yıl mesajları
Kurumsal yeni yıl mesajları 2024 | Şirket çalışanlarına, iş arkadaşına, patrona, yöneticiye yeni yıl mesajı ve firmalar, şirketler için yeni yıl mesajları Yılın sonuna yaklaşırken, bir kez daha bir araya gelme ve birbirimize sevgi, umut ve pozitif enerjiyle dolu yeni bir yılın kapılarını aralama vakti geldi. 2023'ün birlikte üstesinden geldiğimiz zorluklarla dolu, ancak bir o kadar da öğretici ve başarılı bir yıl olduğunu göz önünde bulundurarak, 2024'e dair heyecanımızı paylaşıyoruz. Bu kapsamda yöneticiye, müdüre, iş arkadaşına gönderilecek mesajları ve sözleri derledik. İşte yöneticiye, müdüre, iş arkadaşına kurumsal yeni yıl kutlama mesajları ve şirketler için yeni, farklı, sağlık, başarı temenni kurumsal yılbaşı tebrik mesajları…
31.12.2023 Gündem
Bursa'da 1 Ocak'tan itibaren 250 gram ekmek 10 lira oldu
Bursa'da 1 Ocak'tan itibaren 250 gram ekmek 10 lira oldu Bursa’da simit fiyatlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam geldi. 1 Ocak’tan itibaren 250 gram ekmek 10 liradan tezgahlarda yerini alacak.
31.12.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yeni yıl mesajı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yeni yıl mesajı AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı yayımladı.
31.12.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den yeni yıl mesajı
MHP lideri Bahçeli'den yeni yıl mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk sporunu kirli amaç ve arzularına alet etmek için sürekli faal halde bulunan kim ya da kimler varsa, alayının karşısında sapasağlam durmaya 2024 yılında da azimle devam edeceğiz” dedi.
31.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Emine Erdoğan'dan yeni yıl mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
31.12.2023 Gündem
Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni yıl mesajı
Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni yıl mesajı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl mesajı gönderdi.
30.12.2023 Dünya
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi Yeni Zelanda her sene olduğu gibi yeni yılı ilk karşılayan ülke oldu, Yeni Zelanda ile birlikte bölge ülkeleri Samoa ve Tonga da 2023'e girdi. Avustralya Sydney'de takvimler değişmeden üç saat önce gökyüzünü havai fişekler aydınlattı.
31.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı yeni yıl mesajında, "Biz milletimizi hayat pahalılığı karşısında yalnız bırakmadık, kendi kaderine terk etmedik. 2022'yi de tıpkı son 20 yılımız gibi, sıkıntılarımızdan daha büyük kazançlarımızla kapattık. İnşallah 2023'te ülkemizde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, Cumhuriyetimizin yeni asrına yakışır çok daha büyük bir atılımı başlatacağız. 2023'te milletimizin her bir ferdine ve tüm insanlığa, barış, huzur, refah, esenlik dolu bir yıl diliyorum" dedi.
31.12.2022 Gündem
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı EYT ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Emekli olmak isteyen milyonlarca kişiye müjde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş sınırı olmadığını resmen duyurdu. Bu gelişme sonrası SGK şubelerinin önü, borçlanma kuyrukları ile dolup taştı. Şimdi ise 'danışmanlık' adı altında dolandırıcılar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar ise bu kişilerin yöntemlerine karşı uyardı.
31.12.2022 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi 2022’de gece gündüz çalışarak ülkemize kazandırdıklarımızın kısa bir özetini, hizmetkârı olmaktan şeref duyduğumuz milletimizle paylaşma vakti" ifadelerini kullandı.
31.12.2022 Gündem
Yılbaşı mesajı yerine "kansersiniz" mesajı attı
Yılbaşı mesajı yerine "kansersiniz" mesajı attı İngiltere'de özel bir hastanede çalışan doktor, hastalarına yeni yıl mesajı göndermek isterken toplu olarak "kansersiniz" mesajını gönderdi.
29.12.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni yıl mesajı
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni yıl mesajı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl mesajında "2022’de daha fazla çalışmaya hazırız. Yeter ki sağlık ve iyilikle dolu, mutlu bir yıl olsun." ifadelerini kullandı.
31.12.2021 Gündem
TBBM Başkanı Şentop'tan yeni yıl mesajı
TBBM Başkanı Şentop'tan yeni yıl mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Yeni yılın memleketimizde ve yeryüzünde barışa, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Bahçeli'den yeni yıl mesajı: 'Hoşgörü siyasetimize daha çok sirayet etmeli'
Bahçeli'den yeni yıl mesajı: 'Hoşgörü siyasetimize daha çok sirayet etmeli' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2022 yılında zilletin yeni oyunları dış destekle ortaya çıkacak olsa da, Türk milleti bu oyuna düşmeyecek, milli birlik ve diriliş ruhu ayağa kalkarak ülkesine, bayrağına, bağımsızlığına, vatanına sahip çıkacaktır. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir" dedi.
31.12.2021 Siyaset
BBP lideri Mustafa Destici'den yeni yıl mesajı
BBP lideri Mustafa Destici'den yeni yıl mesajı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "2022 yılının, birliğimizin, beraberliğimizin güçlenmesine; ülkemiz, milletimiz ve insanlık için, birlikle ve beraberlikle ulaşacağımız aydınlık günlere vesile olmasını diliyorum" dedi.
31.12.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yeni yıl mesajı
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yeni yıl mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2022 milletimizin ayağa kalktığı, görkemli Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına hazırlandığı bir yıl olacak" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: ‘Kurdaki dalgalanmayı ortadan kaldırdık’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: ‘Kurdaki dalgalanmayı ortadan kaldırdık’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl için bir video mesaj paylaştı. “2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye krizleri atlatarak kendini olumlu yönde ayrıştırmayı başardı. Ülkemizi büyüme sürecine sokarak ekonomide tarihi dönüşümü başlattık. Döviz kurunda yaşanan, ülkemiz ekonomisinin gerçekleriyle ve ilerleyişiyle uyumlu olmayan dalgalanmayı, serbest piyasa kuralları çerçevesinde aldığımız tedbir paketiyle ortadan kaldırdık" ifadelerini kullandı.
31.12.2021 Siyaset
O ülke yarın 2014 yılına girecek! Başbakandan yeni yıl mesajı
O ülke yarın 2014 yılına girecek! Başbakandan yeni yıl mesajı Doğu Afrika ülkesi Etiyopya, yarın 2014 yılına girmeye hazırlanıyor.
10.09.2021 Dünya
Rus kozmonotlar yeni yıla böyle girdi
Rus kozmonotlar yeni yıla böyle girdi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görev yapan Rus kozmonotlar Sergei Ryzhikov ve Sergei Kud-Sverchkov, uzaydan dünyaya yeni yıl mesajı gönderdi.
2.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Nikol Paşinyan alay konusu oldu: Türkiye pazarı sarsılmış durumda
Nikol Paşinyan alay konusu oldu: Türkiye pazarı sarsılmış durumda Dağlık Karabağ'da Azerbaycan tarafından hezimete uğradıktan sonra ülkesinde istenmeyen kişi ilan edilen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Türk ürünlerinin ülkeye girişini 6 ay yasaklama kararına ilişkin "Türkiye pazarı sarsılmış durumda. Eğer Azerbaycan'a destek vermekten vazgeçerlerse kararımızı tekrar gözden geçiririz" ifadesi sosyal medyada alay konusu oldu.
1.01.2021 Dünya
Trump'tan yeni yıl mesajı: Hatırlanmalıyız
Trump'tan yeni yıl mesajı: Hatırlanmalıyız ABD’nin 45’inci Başkanı Donald Trump, görevi Joe Biden’a devretmeden önce son yeni yıl konuşmasını yaptı. Trump, kendi yönetiminin koronavirüs aşısı çalışmalarına olan katkılarını vurgulayarak “Hatırlanmalıyız” dedi.
1.01.2021 Dünya
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan yeni yıl mesajı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan yeni yıl mesajı! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni yılın Türkiye ve insanlık için iyilik, güzellik, mutluluk ve sağlık getirmesi temennisinde bulunarak, "Çalışmalarımızla ve ortaya koyacağımız yeni projelerle inşallah 2021 yılı, bir çevre yılı olacak. Projelerimizin merkezinde yine insan olacak, doğa olacak, çevre olacak." ifadesini kullandı.
31.12.2020 Siyaset
Bakan Soylu: Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik
Bakan Soylu: Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yıl mesajında, virüs salgını ve afetlerle geçen bir yılın geride bırakıldığını ifade ederek, "Şehirde virüsle, dağda PKK virüsüyle mücadele ettik. Aziz milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, bütün vatandaşlarımız için sağlık, huzur, bereket ve tükenmek bilmeyen bir umut vesilesi olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
31.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Yıl Mesajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni yıl mesajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.