Yeni Evim Kampanyası

Yeni Evim Kampanyası

Son dakika yeni evim kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni evim kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni evim kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Evim Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni evim kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 yeni evim kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm yeni evim kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yeni Evim' kampanyasında dikkat çeken detay! Bunu yapan ev sahipleri kampanyadan men ediliyor
'Yeni Evim' kampanyasında dikkat çeken detay! Bunu yapan ev sahipleri kampanyadan men ediliyor 'Yeni Evim' kampanyası ile ilgili bilinmeyen ayrıntılar ortaya çıktı. Fahiş fiyat oyunu yapan müteahhit ve ev sahipleri kampanyadan men edilip cezalarla karşı karşıya kalıyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, konuyla ilgili detaylardan bahsederek, "Yeni Evim kampanyası sonrası fahiş fiyat artışı yapan ev sahipleri tespit edilmesi halinde, projeden men ediliyor" ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Ekonomi
Yeni evim kampanyası başvuru sitesi 2023! Yeni evim kampanyası.com.tr açıldı mı, başvurusu nasıl yapılır, yeni evim kampanyasına uygun projeler hangileri?
Yeni evim kampanyası başvuru sitesi 2023! Yeni evim kampanyası.com.tr açıldı mı, başvurusu nasıl yapılır, yeni evim kampanyasına uygun projeler hangileri? Yeni evim kampanyasına başvurular başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak çalışmalarıyla hayata geçen “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasına başvuruların başlamasıyla kampanya hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Yeni evim kampanyası başvuru sitesi ne, yeni evim kampanyası.com.tr açıldı mı, başvurusu nasıl yapılır, yeni evim kampanyasına uygun projeler hangileri?
17.01.2023 Ekonomi
0.69 kredi hesaplama! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?
0.69 kredi hesaplama! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? 0.69 konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar, yeni evim konut kampanyası başvurularının başlamasıyla arttı. Konut kredisi kampanyasına başvuru yapacaklar Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank konut kredisi nasıl hesaplanır? sorusuna yanıt arıyor.
16.01.2023 Ekonomi
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı Antalya'da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Ersin Yazıcı'nın '17 milyon turist' hedefiyle tüm yılların rekor hedefini ortaya koyduğu 2023'ün Ocak ayının ilk 15 günü beklenen ölçüde turist sayısına ulaşıldı. 15 günde kente hava yoluyla gelen turist 125 bini bulurken, 1-15 Ocak arası itibarıyla tüm yılların rekoru kırıldı.
16.01.2023 Ekonomi
'Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı
'Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı Bakanlar Nureddin Nebati ve Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün başladığını ve katılım bankaları dahil kamu bankalarından müracaatta bulunulabileceğini bildirdi
16.01.2023 Ekonomi
'Yeni Evim’ kampanyasında bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! Bakanlıktan açıklama geldi
'Yeni Evim’ kampanyasında bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! Bakanlıktan açıklama geldi Orta gelirliye konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ‘Yeni Evim’ modeli ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Sıfır konutlarda faizi yüzde 0.69’a kadar indirip vadeyi 15 yıla uzatan ve ilk kez taksitlere 3 yıl destek sunulan ‘Yeni Evim’ modeli bugün başladı. Bugünden itibaren dairesini bulup bankalara başvuranlar kampanya şartlarından yararlanabilecek. Peki süreç nasıl işleyecek, taksitlere nasıl destek verilecek, taksitlerde gelirin yüzde 40’ı ne anlama geliyor? Merak edilenleri yanıtladık.
16.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor! İşte kredi ve ödeme detayları ortaya çıktı
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor! İşte kredi ve ödeme detayları ortaya çıktı Orta gelirliye konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ‘Yeni Evim’ modeli ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Sıfır konutlarda faizi yüzde 0.69’a kadar indirip vadeyi 15 yıla uzatan ve ilk kez taksitlere 3 yıl destek sunulan ‘Yeni Evim’ modeli bugün başladı. Bugünden itibaren dairesini bulup bankalara başvuranlar kampanya şartlarından yararlanabilecek. Peki süreç nasıl işleyecek, taksitlere nasıl destek verilecek, taksitlerde gelirin yüzde 40’ı ne anlama geliyor? Merak edilenleri yanıtladık.
16.01.2023 Ekonomi
EYT ne zaman yasalaşır, ilk maaşlar ne zaman alınır? Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz açıkladı
EYT ne zaman yasalaşır, ilk maaşlar ne zaman alınır? Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz açıkladı Milyonlarca kişi EYT'nin ne zaman yasalaşacağı ve ilk maaşların ne zaman alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün Çalışma Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bugün ise Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz sürece ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
15.01.2023 Emekli
'Yeni Evim' kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu! İşte kredi için ödeme rehberi
'Yeni Evim' kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu! İşte kredi için ödeme rehberi Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ‘Yeni Evim’ modeli ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sıfır konutlarda faizi yüzde 0.69’a kadar indirip vadeyi 15 yıla uzatan ve ilk kez taksitlere 3 yıl destek sunulan ‘Yeni Evim’ modeli yarın başlıyor. Yarından itibaren dairesini bulup bankalara başvuranlar kampanya şartlarından yararlanabilecek. Peki süreç nasıl işleyecek, taksitlere nasıl destek verilecek, taksitlerde gelirin yüzde 40’ı ne anlama geliyor? Merak edilenleri yanıtladık.
15.01.2023 Ekonomi
EYT nedeniyle acil satılık ilanı!
EYT nedeniyle acil satılık ilanı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında askerlik ve doğum borçlanması için SGK'ya başvuranlar, ödemelerini yapabilmek amacıyla araç, arsa, cep telefonu veya bazı ev eşyalarını internetten satışa çıkardı. Emlak ve ürün satışı yapılabilen sitelerde yüzlerce 'EYT nedeniyle satılık' ilanı yer alıyor. İlanların çoğunda da 'acil' ibaresi bulunuyor.
15.01.2023 Ekonomi
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası Kuyumcu Levon Gagaçyan, Patrik Sahak Maşalyan ve din adamları hakkında ortaya attığı iddialar üzerine kendisine tanınan bir haftalık sürede ‘tövbe’ etmeyince, Ermeni Patrikhanesi tarafından aforoz edildi.
15.01.2023 Gündem
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi!
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi! ABD yönetimi Türkiye’ye F-16 satışı için harekete geçti, ancak Kongre’de Menendez’in başını çektiği muhalif isimlerden hemen olumsuz açıklamalar geldi.
15.01.2023 Gündem
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu Orta gelirliye yönelik düzenlenen Yeni Evim kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin tüm verilerin ellerinde bulunduğunu ve fırsatçıların radarlarında olduğunu dile getirdi. İkinci el konutların ise bu kampanyaya dahil olmayacağını belirten Nebati, bankalarla görüşerek yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Nebati, "son noktaya geldiğimizde belirlenen faiz oranlarıyla ikinci el konut konusuna girilebilir" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
2023 İkinci el konut kredisi faiz oranları açıklandı mı, kampanya ne zaman? İkinci el konut kredisi şartları neler, faiz oranları düşecek mi, başvurular başladı mı?
2023 İkinci el konut kredisi faiz oranları açıklandı mı, kampanya ne zaman? İkinci el konut kredisi şartları neler, faiz oranları düşecek mi, başvurular başladı mı? İkinci el konut kredisi ile ilgili aramalar Orta Gelirliye Konut Kredisi kampanyasının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından duyurulmasının ardından arttı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum vatandaşlara yeni konut projesi sinyali vererek, "İkinci el konutları vatandaşlarımızın alabilmesi için de çalışmalar yapacağız." açıklamasında da bulundu. Peki, ikinci el konut kredisi başladı mı, ne zaman? 2. El konut kredisi faiz oranları ne, düşecek mi, ödeme planı nasıl olacak?
11.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! İkinci el konutlar için yeni kampanya geliyor
Bakan Kurum duyurdu! İkinci el konutlar için yeni kampanya geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İkinci el konutlarla ilgili vatandaşlarımızın alabilmesi için çalışmaları da yapacağız. Tüm dünyada sosyal konut anlayışı rafa kaldırılmışken biz cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Cep telefonlarına taksit düzenlemesiyle ilgili flaş karar!
Cep telefonlarına taksit düzenlemesiyle ilgili flaş karar! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yeni kararı açıkladı. 12 bin lira ve altındaki telefonlarda tüketici kredisi vade sınırı 12 ay oldu. 12 bin lira üzerindeki telefonlarda ise tüketici kredisi vade sınırı 3 ay olarak belirlendi.
6.01.2023 Ekonomi
Konut müjdesinin ardından harekete geçtiler! Ev sahipleri zam üstüne zam yaptı
Konut müjdesinin ardından harekete geçtiler! Ev sahipleri zam üstüne zam yaptı Orta gelirliye yönelik ev projesinin açıklanmasıyla birlikte fırsatçılar yine boş durmadı. Sıfır dairelerin fiyatları arttı. Proje sıfır daireleri kapsamasına rağmen ikinci el dairelerin de fiyatlarında artış gözler önüne serildi. Gayrimenkul uzmanı projenin açıklamasıyla birlikte ev fiyatlarını 300 bin, 500 bin artıranların olduğunu aktardı. Bakanlık kararlı, “Fırsatçılar projeye dahil olamayacak” açıklaması geldi, fiyat artışlarının önüne geçmek için de bir komisyon kurulacak, ekspertiz raporları oluşturulacak. İşte haberin detayları...
6.01.2023 Gündem
Türkiye'de yeni salgın alarmı! Griple COVID birbirine girdi
Türkiye'de yeni salgın alarmı! Griple COVID birbirine girdi Son günlerde hastaneler üst solunum yolu şikâyetleriyle dolup taşıyor. Influenza (grip), Rhinovirus, RSV, COVID gibi virüsler dolaşımda. Üstelik ABD’de yayılmaya başlayan Omikron’un Kraken varyantı da yeni bir dalga endişesine yol açtı. Peki bizi ülkece yatağa düşüren virüs hangisi? COVID miyiz grip mi? Yoksa Kraken de Türkiye’ye geldi mi? İşte tüm detaylar...
6.01.2023 Gündem
Yeni Evim Kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Gelire göre taksit desteği
Yeni Evim Kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Gelire göre taksit desteği Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Orta gelirlileri ev sahibi yapacak yeni finansman modeli açıklandı. Faizin yüzde 0.69’dan başladığı, vadenin 15 yıla uzadığı kampanyada en dikkat çeken ayrıntı ‘Hazine desteği’ oldu. İlk 3 yılda taksit ödemelerine Hazine destek verecek. Desteğin miktarı hane gelirine göre değişecek. Geliri düşük olan daha çok desteklenecek. İşte ev sahibi olmak isteyen vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
6.01.2023 Ekonomi
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu!
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu! Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 2023 kıdem tazminatı tavan ücreti netlik kazandı. Aralık ayının enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra memur zamları da netlik kazandı. Bu kapsamda vatandaşın gözü kıdem tazminatına çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte 2023 kıdem tazminatı hakkında merak edilen sorular, 2023 Kıdem Tazminatı ne kadar oldu? İşte, konuyla ilgili yaşanan son gelişmeler…
5.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2023 Gündem
Gece kulübüne silahlı saldırı! İçeridekiler ateşle karşılık verdi
Gece kulübüne silahlı saldırı! İçeridekiler ateşle karşılık verdi Sarıyer’de motosikletli ve kasklı iki saldırgan bir gece kulübüne gelerek defalarca ateş açıp hızla kaçtı. Kulüpten çıkan kalabalık grup, saldırganları korkutmak için havaya ateş alınca kurşunlar, Kağıthane’deki bir binaya isabet etti. Saldırı anları kameralara yansırken, olayla ilgili 1 şahıs yakalandı.
5.01.2023 Gündem
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Bakanlık ise ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.
5.01.2023 Ekonomi
Yeni evim projesi ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? Başvuru şartları ve örnek ödeme planı!
Yeni evim projesi ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? Başvuru şartları ve örnek ödeme planı! İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasına yönelik çekilişler devam ederken Orta Gelirliye Konut Kampanyası başlatıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detaylarını açıkladı. Peki, Yeni Evim kampanyasında ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? İşte Yeni evim projesi ödeme planı…
5.01.2023 Ekonomi
Özel sektörde yüksek maaş alanlar için zam oranı verildi!
Özel sektörde yüksek maaş alanlar için zam oranı verildi! Asgari ücret, memur ve emekli zam oranlarının netleşmesinin ardından özel sektör çalışanları kendi maaşlarına yapılacak zam nmiktarını araştırmaya başladı. Yüksek maaş alanların alacağı zam oranları ile ilgili dikkat çeken açıklama
5.01.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Evim Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni evim kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.