Gazete Vatan Logo

Gece kulübüne silahlı saldırı! İçeridekiler ateşle karşılık verdi

Sarıyer’de motosikletli ve kasklı iki saldırgan bir gece kulübüne gelerek defalarca ateş açıp hızla kaçtı. Kulüpten çıkan kalabalık grup, saldırganları korkutmak için havaya ateş alınca kurşunlar, Kağıthane’deki bir binaya isabet etti. Saldırı anları kameralara yansırken, olayla ilgili 1 şahıs yakalandı.

Gece kulübüne silahlı saldırı! İçeridekiler ateşle karşılık verdi

Sarıyer Huzur Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda motosikletli ve kasklı iki şahıs, bir sokağa ters istikametten girerek gece kulübüne kurşun yağdırdı. Saldırının ardından şahıslar kaçarken, neye uğradığını şaşıran kulüptekiler yere yatarak saldırıdan kurtuldu. Silah seslerinin kesilmesinin ardından gece kulübünden çıkan yaklaşık 15 kişilik grup, motosikletli saldırganları korkutmak için defalarca havaya ateş etti.

Korkutmak için havaya sıktığı kurşunlar binaya isabet etti

Şahısların silahından çıkan kurşunlar, Kağıthane Yeşilce Mahallesi’ndeki bir ilaç şirketinin dış cephesine isabet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, havaya doğru ateş eden şahıslardan Suat T.’yi (29) gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette, “ateşli silahlar kanununa muhalefet” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından kaydı bulunan Suat T., işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Saldırı anı ve havaya ateş edildiği anlar kamerada

Sokak içerisindeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyen polis ekipleri, kaçan motosikletli şahısları ve Suat T. ile birlikte havaya doğru ateş eden diğer şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan yaşanan saldırı anı ve sonrasında havaya ateş edildiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletli şahısların sokağa gelerek gece kulübüne ateş edip kaçtıkları, arkasından çıkanların ise havaya doğru ateş ettikleri görülüyor.

Haberin Devamı