Huzur

Huzur

Son dakika huzur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan huzur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını huzur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Huzur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan huzur gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.477 huzur haberi bulunmuştur. Tüm huzur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Valisi Köşger: "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir"
Adana Valisi Köşger: "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte huzur ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir" dedi.
25.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki mazbata töreni sonrası DEM Parti yöneticilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içerikli sözlerine ilişkin Mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri…
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri… Mübarek Ramazan Bayramı sona ererken bayramın son gününe özel mesaj paylaşmak isteyenler arama motorlarına yönelerek en güzel, farklı, anlamlı Ramazan Bayramının son günü mesajları araştırmaya başladı. İşte resimli dualı, kısa ve öz, yeni bayramın son günü mesajları...
12.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
Erdoğan çiftinden bayram mesajı
Erdoğan çiftinden bayram mesajı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.
10.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Ramazan Bayramı mesajı!
Bakan Yerlikaya'dan Ramazan Bayramı mesajı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yerlikaya, 'Ramazan boyunca olduğu gibi Ramazan Bayramında da kalbimiz başta Filistin olmak üzere tüm mazlumlarla birlikte atacak. Ramazan Bayramımız ülkemize, Milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluklar getirsin.' dedi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta, kaç rekat? Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı?📿Tesbi namazı duası ile Kadir Gecesi tesbih namazı kılmanın fazileti
Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta, kaç rekat? Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı?📿Tesbi namazı duası ile Kadir Gecesi tesbih namazı kılmanın fazileti Kadir Gecesi tesbih namazının kılınışı, ne zaman ve saat kaçta olduğu, kılınacak rekat sayısı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Tesbih namazı nasıl kılınır, Kadir Gecesi olması nedeniyle Kadir Gecesi namazı kapsamında aranan konu başlıklarından biri oldu. Kadir Gecesi namazları arasında yer alan tesbih namazı ile ilgili olarak Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı, tesbih namazı nasıl kılınır, kaç rekat, Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta? Sorularına aranan yanıt yoğunlaştı. Kadir Gecesi, İslam inancında son derece kutsal kabul edilen bir gecedir. Bu mübarek zaman diliminde, Müslümanlar Allah'ın rahmet ve mağfiretinin en yoğun olarak tecelli ettiğine inanır. Dolayısıyla, Kadir Gecesi'nde tesbih namazı kılmak, bu özel gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmek için önemli bir fırsattır. Peki, Tesbih namazı nedir, neden kılınır?
5.04.2024 Yaşam
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı ve temsilciliklerimizi hedef alan saldırılarının yakından takip edildiği belirtilmiştir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Huzur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki huzur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.