Yeni Doğan Bebek

Yeni Doğan Bebek

Son dakika yeni doğan bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni doğan bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni doğan bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Doğan Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni doğan bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 760 yeni doğan bebek haberi bulunmuştur. Tüm yeni doğan bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.. Doktorlar Fırat S. ile İlker G'nin, irtibatlı oldukları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla ortak hareket ettiği tespit edildi. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenildi. Öte yandan operasyonda 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi
27.04.2024 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
Şanlıurfa’da sır olay! Çantayla gömülmüş bebek cesedi bulundu
Şanlıurfa’da sır olay! Çantayla gömülmüş bebek cesedi bulundu Şanlıurfa’da mezarlıkta çanta içerisinde bir kısmı toprağa gömülmüş yeni doğan bebek cesedi bulundu.
19.10.2021 Gündem
Ambulans devrildi! Yeni doğan bebek öldü, 2 sağlıkçı ve şoför yaralı
Ambulans devrildi! Yeni doğan bebek öldü, 2 sağlıkçı ve şoför yaralı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, şarampole devrilen ambulansta yeni doğan bebek yaşamını yitirdi, şoför ve 2 sağlık çalışanı ise yaralandı.
19.08.2021 Gündem
Japonya’da 2020 yılında doğum oranında rekor düşüş
Japonya’da 2020 yılında doğum oranında rekor düşüş Japonya’da koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde evlilik oranlarının düşmesiyle birlikte 2020 yılında doğum oranının yüzde 2.8 düştüğü açıklandı.
7.06.2021 Dünya
Bebek ölümlerinin birincil nedeni! Yatırırken bunu yapmayın!
Bebek ölümlerinin birincil nedeni! Yatırırken bunu yapmayın! Amerikan Sağlık Otoritesi Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, bebek ölümlerinin en çok yanlış yatırma şekli ve yatak düzeninden kaynaklı olduğunu açıkladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Vefik Arıca, “Türkiye’de 1 milyon 500 bin doğumdan 3 bin ile 6 bin arasındaki bebek ani gelişen olaylara bağlı olarak ölüyor” dedi.
15.05.2021 Sağlık
DNA 10 bin yıl önceki toplulukların geleneklerine ışık tuttu
DNA 10 bin yıl önceki toplulukların geleneklerine ışık tuttu ODTÜ ve Hacettepe üniversitelerinin öncülüğünde 11 ülkeden 57 bilim insanı, aynı yapıya gömülen insanlardan aldıkları DNA analizleri, eski topluluklarda kan bağının yanı sıra farklı "sosyal akrabalık" türlerinin de olabileceğini ortaya çıkardı.
15.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Çalışanlara kötü haber! Paralar kesiliyor, 4 ay ödeme yok...
Çalışanlara kötü haber! Paralar kesiliyor, 4 ay ödeme yok... Çalışan on binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Paralar kesiliyor. 4 ay boyunca ödeme yok ve hiçbir para desteğini alamayacaklar. Büyük mağduriyet yaşanıyor. Günü tamamlayamadıkları için devlet yardımlarını almaya hak kazanamıyorlar. Çalışan anne adayları pandemi döneminde kısa çalışma ödeneği aldı veya ücretsiz izne çıkarıldı. Son 1 yılda 90 gün prim ödeme koşulu bulunuyor. Kısa çalışmada olan veya ücretsiz izne çıkarılan kişiler bu süreyi tamamlayamayınca büyük mağduriyet yaşıyor. Çünkü bu destekler analık izni başladığı zaman kesiliyor. Prim koşulu da tamamlanamayınca 4 ay boyunca parasız kalıyorlar. Doğum yapanlara 232 lira destek veriliyor, bunun da şartı 120 gün koşulu. Eğer şart sağlanmazsa ödeme yok. Bu mağduriyetlerin önlenmesi için acil yasa değişikliği gerekiyor.
27.01.2021 Ekonomi
'Hem Kadın Hem Anne' 7. bölüm fragmanı!
'Hem Kadın Hem Anne' 7. bölüm fragmanı! Kanal D’nin sunuculuğunu İpek Dağıstanlı’nın yaptığı programı “Hem Kadın Hem Anne” yeni bölümü ile ekrana geliyor.
20.11.2020 Televizyon
'Emzirme anne ile bebeğin birbirine bağlanmasını sağlıyor'
'Emzirme anne ile bebeğin birbirine bağlanmasını sağlıyor' Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Beslenme ve Metabolizma Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selda Bülbül, emzirmenin anne ve bebeği birbirine daha fazla bağladığını belirtti.
6.10.2020 Sağlık
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! 15 lira ve 5 yıl...
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! 15 lira ve 5 yıl... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih ve ücretler belli oldu. Ehliyet ve kimlikte yeni dönem başladı. Bir taraftan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kimlik ve ehliyet yenileme işlemi sürerken, bir taraftan da ehliyeti kimlik kartına entegre etme uygulaması devreye alındı. Peki ehliyetinizi ve kimlik kartınızı çipli hale getirmek için ne yapmalısınız? İki kartın birleştirilmesi nasıl olur? Ücreti kaç para?
6.10.2020 Yaşam
Eski kimlikler ne zamana kadar geçerli, yeni kimlik son tarih ne? Eski kimlikle sınava girilir mi YKS? YKS eski kimlik geçerli mi, yeni kimlik şart mı?
Eski kimlikler ne zamana kadar geçerli, yeni kimlik son tarih ne? Eski kimlikle sınava girilir mi YKS? YKS eski kimlik geçerli mi, yeni kimlik şart mı? Eski kimlikler ne zamana kadar geçerli? Yeni kimlik son tarih ne? Soruları YKS başvuru kılavuzunun açıklanmasıyla arttı. YKS’de eski kimliklerin geçerli olup olmadığını, yeni kimliğin şart olup olmadığını merak eden adaylar arama motorlarına yöneldi. İşte detaylar…
14.05.2020 Gündem
Gebelikte diyabeti olan kadınlarda depresyon riski 2 kat fazla
Gebelikte diyabeti olan kadınlarda depresyon riski 2 kat fazla İngiltere'de yayınlanan yeni bir makale, gebelik diyabeti (gestasyonel diyabet) ile depresyon ilişkisini ortaya koydu. 62 araştırmanın analiz sonuçlarına göre, gebelik diyabeti tanısı alan 4 kadından birinde depresyon görülüyor. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hasan Aydın ise "Bu durum tedavi edilmezse doğacak çocuk ileriki yaşamında depresyona meyilli ve içine kapanık olabilir" dedi.
16.11.2019 Sağlık
Kimlik ve ehliyet yenilemede son gün ne zaman? Kimlik ve ehliyet yenileme ücretleri …
Kimlik ve ehliyet yenilemede son gün ne zaman? Kimlik ve ehliyet yenileme ücretleri … Kimlik ve ehliyet yenilemeden son gün ne zaman? Kimlik ve ehliyet yenilemek için gerekli başvuru belgeleri nelerdir? 2019 yılının son günlerine yaklaşırken birçok vatandaş tarafından merak ediliyor. Kimlik ve ehliyet yenilemesi yapmak isteyenler konuyla ilgili araştırmalar yapıyor. Peki, Kimlik ve ehliyet yenilemede son gün ne zaman? Kimlik ve ehliyet yenileme ücretleri ne kadar?
14.11.2019 Yaşam
Annelere uyarı: Yeni doğan bebeğinizi internetten tanımayın
Annelere uyarı: Yeni doğan bebeğinizi internetten tanımayın Yeni doğan bebeklerin bakımı sırasında dikkat edilmesi gerekenler konusunda annelere tavsiyelerde bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi Uzman Dr. İlknur Demir, annelerin bebeklerine dokunarak onları tanıması gerektiğini vurguladı.
6.11.2019 Sağlık
Yeni doğan bebek hastaneden çıkmadan kimliği çıkıyor
Yeni doğan bebek hastaneden çıkmadan kimliği çıkıyor 4 bin 524 bebeğin nüfus kaydı ilk defa doğdukları sağlık kuruluşlarında yapıldı, kimlikleri ailelerinin adreslerine gönderildi. Artık aileler yeni doğan çocuklarına kimlik kartı çıkartabilmek için nüfus müdürlüklerine gitmeyecek. 4 ilde 30 sağlık kuruluşunda devam eden uygulama, ilerleyen dönemde ülke geneline yayılacak. Sadece doğum kaydı değil, ölüm tescili de sağlık kuruluşlarında yapılabiliyor.
6.10.2019 Gündem
Yeni doğan bebek inşaata terk edildi!
Yeni doğan bebek inşaata terk edildi! Sakarya'nın Hendek ilçesinde, bir inşaatta yeni doğan kız bebek bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen bebek hastanede tedavi altına alınırken, polis soruşturma başlattı.
17.07.2019 Yaşam
Ehliyet ve kimliğini değiştirmeyenler dikkat! Yapmanız gereken...
Ehliyet ve kimliğini değiştirmeyenler dikkat! Yapmanız gereken... Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kimlik ve ehliyet yenileme işlemi sürüyor. Hala çipli kimliklerini almayan ve ehliyetini değiştirmeyenler acele edin.
7.07.2019 Gündem
Dünya devinin dağıtım merkezindeki çöpte ölü bebek bulundu
Dünya devinin dağıtım merkezindeki çöpte ölü bebek bulundu Dünyanın en büyük şirketlerinden Amazon'un ABD’nin Arizona eyaletindeki dağıtım merkezi binasındaki bir tuvalette çöp kutusunda yeni doğmuş ölü bebek bulundu.
17.01.2019 Dünya
Annedeki tedirginlik, şüphe ve stres süt yapımını azaltıyor
Annedeki tedirginlik, şüphe ve stres süt yapımını azaltıyor Anne sütü ve emzirmenin önemine dikkat çekmek amacıyla Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde anneler ve anne adayları bir araya geldi. Anne adaylarına sütün faydaları ve emzirme yöntemlerini anlatan Yeni Doğan Bebek Hemşiresi Derya Köksal, "Süt yapımında annenin psikolojik olarak desteklenmesi gerekir. Özellikle yakınları tarafından desteklenmeleri çok önemli. Annedeki tedirginlik, şüphe ve stres kesinlikle süt yapımını azaltıyor" dedi.
4.11.2018 Sağlık
Erkek bebek beklerken kız çocuğu olduğunu öğrenince uçurumdan attı!
Erkek bebek beklerken kız çocuğu olduğunu öğrenince uçurumdan attı! Çin'de erkek çocuk bekleyen cani baba, doğan çocuğunun kız olduğunu öğrenince bebeği naylon poşete koyarak uçurumdan aşağı attı.
2.11.2018 Dünya
Yeni doğan bebek vahşice öldürüldü
Yeni doğan bebek vahşice öldürüldü Gaziantep'te, iple boğularak öldürüldükten sonra yüksekten atıldığı belirlenen yeni doğan kız bebeğin, cesedi bulundu.
26.09.2018 Yaşam
Yeni doğan bebek aç bırakılıp, başına taşla vurularak öldürülmüş
Yeni doğan bebek aç bırakılıp, başına taşla vurularak öldürülmüş Afyonkarahisar'da 6 yıl önce dünyaya getirdiği bebeğini aç bırakıp, başına taşla vurarak öldürdüğü ileri sürülen kadın ile anne ve babası tutuklandı
6.08.2018 Yaşam
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Müzakere ile çözeceğiz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Müzakere ile çözeceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, son dönemde ABD ile yaşananlara ilişkin Türk milletinin tehdide boyun eğmeyeceğini belirterek, “Kimse Türkiye’den baskıyla, yaptırımla netice alamaz. Var olan sorunlar var, biz bunları gündeme getiriyoruz” dedi.
4.08.2018 Gündem
Vicdansız anne! Yeni doğan bebeğini sokağa bıraktı ve...
Vicdansız anne! Yeni doğan bebeğini sokağa bıraktı ve... Peru'da doğduktan kısa süre sonra annesi tarafından sokağa terk edilen bebek, sokak köpekleri tarafından parçalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebeğin durumu 24 saat içinde belli olacak.
24.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Doğan Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni doğan bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.