Yemin Töreni

Yemin Töreni

Son dakika yemin töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yemin töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yemin töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemin Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemin töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 498 yemin töreni haberi bulunmuştur. Tüm yemin töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kur'an-ı Kerim'e gerçekleştirilen saldırılarla ilgili, "Bu konunun vehameti karşı taraflarca anlaşılıyor. Danimarka ve İsveç bu provokasyonların zararlarını görmeye başladı. Bu süreç içinde de gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.
31.07.2023 Gündem
Yeni bakanlar TBMM'de yemin etti
Yeni bakanlar TBMM'de yemin etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan bakanlar TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.
7.06.2023 Gündem
TBMM'de yemin töreni... Yemin etmemiş olan vekiller yemin ediyor
TBMM'de yemin töreni... Yemin etmemiş olan vekiller yemin ediyor Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde daha önce yemin etmeyen milletvekilleri için yemin töreni düzenleniyor. Törende önce eski kabine üyeleri , daha sonra yeni kabinede yer alan bakanlar yemin etti.
7.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İbrahim Kalın eşlik etti.
4.06.2023 Gündem
Yeni kabineyi CNN TÜRK'te yorumladılar: Olumlu sinyallerini pazartesi piyasalarda göreceğiz
Yeni kabineyi CNN TÜRK'te yorumladılar: Olumlu sinyallerini pazartesi piyasalarda göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde kabineyi açıkladı. Gece Görüşü programında gazeteciler yeni kabineyi değerlendirdi.
3.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek Vekilleriyle buluşan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, “CHP’nin tarihinde umutsuzluk yok. Mücadelemize devam edeceğiz. Daha etkin mücadele edeceğiz” dedi. Parti kulislerinde ise Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini konuşuluyor.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin ederek görevine başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin ederek görevine başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda yemin ederek göreve başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreni öncesinde mazbatasını TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli'den aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreninin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmek için canla, başla çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.
3.06.2023 Gündem
Bakan Varank'tan yeni Kabine açıklaması: Değişiklikleri göreceğiz
Bakan Varank'tan yeni Kabine açıklaması: Değişiklikleri göreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni öncesi Bakan Varank, CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin töreni canlı izle! 3 Haziran 2023 Cumhurbaşkanı Meclis yemin töreni canlı yayını nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın ize!
Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin töreni canlı izle! 3 Haziran 2023 Cumhurbaşkanı Meclis yemin töreni canlı yayını nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın ize! Meclis TV yemin töreni canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Dün 600 yeni milletvekili, görevlerine başlamak için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeminlerini etti. TBMM'de 28. dönem başlarken, Meclis’i en yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Peki, Cumhurbaşkanı Meclis yemin töreni canlı yayın nasıl izlenir? İşte Cumhurbaşkanı yemin töreni canlı izleme ekranı ile Meclis TV canlı yayın bilgileri…
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yemin töreni ne zaman, saat kaçta? Erdoğan’ın yemin töreni canlı nasıl izlenir, Cumhurbaşkanı ne zaman yemin edecek?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yemin töreni ne zaman, saat kaçta? Erdoğan’ın yemin töreni canlı nasıl izlenir, Cumhurbaşkanı ne zaman yemin edecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için yapılan aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için 20 dünya lideri ve 45’e yakın bakan Meclis'te olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılacak törene NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de yapılacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin töreni ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman yemin edecek?
3.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin töreni nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
101 pare top atışı nedir? Neden yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan için 101 pare top atışı neden yapılıyor?
101 pare top atışı nedir? Neden yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan için 101 pare top atışı neden yapılıyor? 101 pare top atışı neden yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için birçok şehirde yapılan 101 pare top atışı yapılıyor. Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalma bir gelenek olan 101 para top atışı nedir?
2.06.2023 Gündem
Fatih Erbakan CNN TÜRK'e konuştu: Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı
Fatih Erbakan CNN TÜRK'e konuştu: Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı TBMM'deki yemin töreni ile yeni yasama dönemi başladı. Meclis'te gerçekleşen CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'ya konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimini değerlendirdi. Erbakan, konuşmasında "Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı. HDP de seçimin kaybedenlerinden. HDP ile ilgili Yeşil Sol isminin etkisi olduğunu ifade eden var. Muhafazakar seçmen de Sol kelimesine tepki oluştu." dedi.
2.06.2023 Gündem
Meclis yemin töreni canlı yayın izle! TBMM canlı yayın nasıl izlenir, Meclis TV yemin töreni nereden takip edilir? TBMM yemin töreni canlı izle
Meclis yemin töreni canlı yayın izle! TBMM canlı yayın nasıl izlenir, Meclis TV yemin töreni nereden takip edilir? TBMM yemin töreni canlı izle 14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni dönem bugün 14.00’te yemin töreni ile başlıyor. Yemin törenini izlemek isteyenler “TBMM TV canlı izle” aramasına başladı. Peki, yemin töreni nasıl izlenir? İşte TBMM yemin töreni canlı izle ile TRT 3 Meclis TV canlı yayın bilgileri…
2.06.2023 Gündem
TRT 3 canlı yayın izle! TRT 3 frekansı kaç, uydu ayarları nasıl yapılır? TRT 3 Meclis TV!
TRT 3 canlı yayın izle! TRT 3 frekansı kaç, uydu ayarları nasıl yapılır? TRT 3 Meclis TV!  TRT 3 canlı yayın izleme yolları aranıyor. Yemin törenini takip etmek isteyenler “TRT 3 canlı yayın kesintisiz nasıl izlenir, TRT 3 frekansı nedir?” sorgularına yanıt arıyor. Seçimlerin ardından yemin töreni gerçekleşiyor. Peki, TRT 3 frekansı kaç, uydu ayarları nasıl yapılır? İşte TRT 3 canlı izle için merak edilenler... 
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi! Meclis'te üç yemin töreni yapılacak
TBMM'de 28. yasama dönemi! Meclis'te üç yemin töreni yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi başladı. TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’de “28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni”nde Genel Kurul’a hitap ediyor.
2.06.2023 Gündem
Yeni kabine belli oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, tarih belli oldu
Yeni kabine belli oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu hafta yaptığı toplantılarla yeni kabineye son şeklini veriyor. Yarın Meclis’te yemin töreni yapılacak, ardından Erdoğan bakanları açıklayacak. Yeni dönemin ilk kabine toplantısı ise pazartesi günü yapılacak.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine büyük ilgi! 20 dünya lideri katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine büyük ilgi! 20 dünya lideri katılacak Ankara, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yemin töreni için dünyanın dört bir yanından lider ve dişişleri bakanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.
2.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a teslim etti.
1.06.2023 Gündem
28. dönem milletvekilleri cuma günü yemin edecek
28. dönem milletvekilleri cuma günü yemin edecek TBMM Genel Kurulu, 28’inci dönem milletvekillerinin yemin töreni için 2 Haziran Cuma günü saat 14.00'te toplanacak.
30.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çelik, "Demokrasi yarışını milletimizin her bir ferdi olgunlukla yönetti. Dünyanın yorumları neticesinde Cumhurbaşkanımız açık ara galibiyetle seçimi sonuçlandırdı. Türkiye Yüzyılı iradesinin milletimizden onay alması anlamına geldi." ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yemin Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemin töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.