Kritik açıklama geldi! 6.5 büyüklüğünde deprem bekleniyor
Kritik açıklama geldi! 6.5 büyüklüğünde deprem bekleniyor Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi, Kuzeydoğu ve Doğu Anadolu fay hatlarının geçtiği Bingöl Karlıova'nın deprem üretme potansiyelinin yüksek olduğunu, sismik boşlukta olan Yedisu'da ise 6 ile 6,5 büyüklüğünde deprem olabileceği uyarısında bulundu, Yedisu ve köylerdeki yapıların hızlıca elden geçirilmesi gerektiğini söyledi.
24.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığından Bingöl depremine ilişkin açıklama
İçişleri Bakanlığından Bingöl depremine ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan depremde Yedisu ilçesi Elmalı köyünde 5, Dinarbey köyünde 2 vatandaşın yaralandığını bildirdi.
14.06.2020 Gündem
Annenin kalbi o vahşete dayanamadı!
Annenin kalbi o vahşete dayanamadı! Bingöl’ün Yedisu ilçesinde gönül ilişkisi yaşadığı şahısla birlikte kocasını öldürdüğü iddia edilen kadının annesi, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
16.04.2015 Yaşam
Sevgilisiyle birlik olup, kocasını öldürdü
Sevgilisiyle birlik olup, kocasını öldürdü Yedisu'da kendisinden 5 gündür haber alınamayan Cevdet Külluğ, ölü bulundu. Olayla ilgili Külluğ'un eşi ve gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen kişi tutuklandı.
14.04.2015 Yaşam