Yazı

Yazı

Son dakika yazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.559 yazı haberi bulunmuştur. Tüm yazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular UEFA Koferans Ligi Çeyrek Final ilk mücadelesinde, Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, rövanşta tur için sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi Yunan basını çarpıcı olaya imza atarken, Teknik Direktör İsmail Kartal için skandal ifadelerin kullanıldığı bir yazı yayınlandı. İşte detaylar...
16.04.2024 Fenerbahçe
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.
3.04.2024 Futbol
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim? "Sandığımdan hangi aday, kaç oy çıktı 2024, hangi parti kazandı?" sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına gitti, diğer illerde de oy verme ise saat 08.00'de başladı. Oy verme işlemlerinin sona erip sandıkların sayılmaya başlamasının ardından vatandaşlar oy kullandıkları sandıklardan hangi adayın ne kadar oy aldığını araştırmaya başladı. Peki, Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
31.03.2024 Gündem
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi. Altınok, 'Kimin yalancı kimin dosdoğru olduğunun belgesidir. Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım.’ dedi.
28.03.2024 Gündem
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle eğitim kurumlarının tatil edildiği 1 Nisan 2024 Pazartesi günü üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılacaklar.
28.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi!
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi! Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, TFF’nin Süper Kupa maçını 7 Nisan’da oynatma kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ketenci, TFF ve Galatasaray'a yüklendi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, "Mısır üzerinden ABD'ye geçmişlerdi. ABD ile adli yazışmalarımızı gerçekleştirdik. 7 Mart tarihinde de iade talebimizi illettik. Bugün itibarıyla bize ABD'den cevabi yazı geldi. İstenen belgeler vardı ve bu belgeleri tamamladık" diye konuştu. Tunç, "Dün itibarıyla bu dosya ile ilgili 2 gözaltı gerçekleşti" dedi.
12.03.2024 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? Savcılık harekete geçti
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? Savcılık harekete geçti Silivri Başsavcılığı, 15 yıl önce Münevver Karabulut’u öldürmesinin ardından cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun ölümüne yönelik Savcılıkça Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan otopsi kayıtlarını istedi. Adli Tıp Kurumu’na yazı yazılarak Cem Garipoğlu’nun otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere dair fotoğraf ve video kayıtlarının hazırlanmasını ve taraflarına gönderilmesi talep edildi. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor?
12.03.2024 Gündem
Ramazanda camilere asılan ışıklı yazı nedir, ramazanda minarede yanan ışığın adı ne? Ramazan ayında camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır?
Ramazanda camilere asılan ışıklı yazı nedir, ramazanda minarede yanan ışığın adı ne? Ramazan ayında camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır? Ramazanda camilere asılan ışıklı yazıya ne denir, camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır? Ramazan ayı heyecanı başladı. Ramazan ayının sevinci yaşanırken ramazan ayına ve oruca dair soruların da ardı arkası kesilmedi. Ramazanda camilere asılan ışıklı yazı da bu kapsamda merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Ramazanda minarede yanan ışığın adı ne? Ramazan ayında camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır?
9.03.2024 Ramazan
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi Adana'da kuzey ilçelere kar yağarken, kar yağmayan Kozan'a ise suni kar getirildi.
6.03.2024 Adana
Memurlara sicil affı 2024! Memurların disiplin affı gelecek mi, memur sicil affı çıkacak mı?
Memurlara sicil affı 2024! Memurların disiplin affı gelecek mi, memur sicil affı çıkacak mı? Memura sicil affı var mı, sicil affı çıkacak mı? Memura disiplin affı ile ilgili aramalar arttı. Memura disiplin affında yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Memur disiplin affı, en son 2006 yılında yasalaşmıştı. Aradan 18 yıl geçti, yeni bir sicil affının çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Peki, memura sicil affı çıkacak mı?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Adana'da termometreler 23 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar açık alanlara akın etti
Adana'da termometreler 23 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar açık alanlara akın etti Adana’da Şubat ayının sonunda termometreler 23 dereceyi gösterdi, bahar havasını gören vatandaşlar parklara ve mesire alanlarına akın etti.
26.02.2024 Adana
Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Tevhid bayrağı nedir, Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu?
Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Tevhid bayrağı nedir, Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu? Suudi Arabistan’ın Miss Asia 2024 isimli güzellik yarışmasına gönderdiği Rumi Al-Qahtani'nin vücuda sardığı bayrak sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların ardından “Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu?” sorusuna yanıt ararken Suudi Arabistan bayrağı ile tevhid bayrağı aynı mı, Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Sorusunun yanıtı da gündem oldu. Peki, Tevhid bayrağı nedir?
22.02.2024 Gündem
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.