Yayladağı

Yayladağı

Son dakika yayladağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayladağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayladağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayladağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayladağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 yayladağı haberi bulunmuştur. Tüm yayladağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi Asrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Enkaz kentin gizli cenneti: Karamağara Kanyonu
Enkaz kentin gizli cenneti: Karamağara Kanyonu Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan ve ‘gizli cennet’ olarak bilinen Karamağara Kanyonu, açılan dalış merkeziyle birlikte dalış tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelecek.
22.10.2023 Yaşam
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen, yeni başarılara odaklandı.
17.10.2023 Gündem
60 yıldır üretiliyor 81 ilden talep yağıyor!
60 yıldır üretiliyor 81 ilden talep yağıyor! Hatay’ın Yayladığı ilçesinde yaklaşık 60 yıldır üretimi yapılan lokum, Türkiye’nin 81 iline gönderiliyor. Yayladağı lokumunun en çarpıcı özelliği ise pişirim şekli, dişlere ve damağa yapışmaması sebebiyle tercih ediliyor.
1.08.2023 Ekonomi
Hatay'da  3.5 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 3.5 büyüklüğünde deprem Hatay'ın Yayladağı ilçesinde saat 08:38'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
27.07.2023 Gündem
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 25 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Ak (57), emeklilik kararının ardından dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu'na verince, resmi kayıtlara göre 2007'den beri yurt dışında göründüğünü öğrendi. Emeklilik işlemi askıya alınan Ak, "Hayatımda ülke dışına hiç çıkmadım. Bu süreçte evlendim, boşandım, tüm seçimlerde oy kullandım. Adıma sahte pasaport çıkaranların yakalanmasını istiyorum" dedi.
28.03.2023 Gündem
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Akar, "Bazı fitne fesat yuvaları 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarını ortaya attı. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür." dedi.
19.02.2023 Gündem
Hatay’da 7 DEAŞ’lı yakalandı
Hatay’da 7 DEAŞ’lı yakalandı Hatay’da DEAŞ terör örgütüne bağlı hücre yapılanması içerisinde faaliyet gösteren 7 terörist yakalandı.
3.12.2022 Gündem
CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar?
CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir’in belediye ile davasında karar çıktı. Restoranında kanunlara aykırı olarak tadilat yapması nedeniyle yargılandıkları davada mahkemekimlik sorgusu yaptı. Mahkemenin sorularını cevaplayan CZN Burak’ın eğitim durumu ve aylık geliri de ortaya çıktı. Peki, CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak ayda ne kadar kazanıyor? İşte detaylar…
20.10.2022 Ünlüler Dünyası
MSB: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı
MSB: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı. 
26.04.2022 Gündem
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor?
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor? CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı oluyor! Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nın süperstarı Cristiano Ronaldo, fenomen şef CZN Burak ile restaurant açacak. Açıklama, CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir’den geldi. Peki, CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor? İşte detaylar…
28.03.2022 Magazin
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Bir dönümden en fazla 1 kilo çıkıyor, kilosu 90 bin lira...
Bir dönümden en fazla 1 kilo çıkıyor, kilosu 90 bin lira... Bir dönümden en fazla 1 kilo çıkıyor, ABD, Japonya, Çin ve Hollanda’dan yoğun talep var. Kilosunu 90 bin liradan satıyor, güneş ışığından uzakta karanlık bir ortamda saklanıyor. Osmanlı devletinin önemli kültür bitkisi olarak bilinen bu bitki Türkiye’nin ikinci üretim merkezi haline gelen Hatay’da da yetiştirilmeye başladı ve hem ilaç hem de kaliteli kozmetik sanayisinde kullanılıyor. Yayladağı ilçesinde üretim yapan Münevver Ezelsoy, çiçeğinin de reçel olarak yapıldığını belirterek, “Pazarımızı netleştirdiğimiz zaman üretmemiz için bir sebebi yok. Satışımızın yüzde 45’i ortalama bizim maliyetimiz oluyor” dedi.
21.01.2022 Ekonomi
Serinlemek için suya giren 14 yaşındaki kız çocuğu boğuldu
Serinlemek için suya giren 14 yaşındaki kız çocuğu boğuldu Hatay'ın Yayladağı ilçesinde, ailesiyle piknik yapmak için gittikleri baraj gölüne giren 14 yaşındaki kız çocuğu R.Ö., boğuldu.
5.06.2021 Yaşam
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 2011 yılında devlet desteğiyle ekimine başlanan ve bu dönem yetiştirme alanı 4 bin 180 dekara çıkan çileğin hasadına başlandı. Büyük bir bölümü ihracata giden ve ilçe ekonomisine 80 milyon TL civarında katkı sunan Yayladağı çileği, tarlada kilosu 12 TL'den satılıyor.
18.05.2021 Ekonomi
Kazada öldüğü ortaya çıktı! Reyhanlı ve Ulukışla saldırılarının sanığını...
Kazada öldüğü ortaya çıktı! Reyhanlı ve Ulukışla saldırılarının sanığını... Suriye iç savaşında ismi karmaşık ilişkileri nedeniyle sık sık gündeme gelen, Reyhanlı Katliamı ile IŞİD'ın Niğde saldırısında adı geçen Heysem Topalca'nın (54), trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı. Topalca hakkında, Adana 9uncu Ağır Ceza Mahkemesinin 29 Aralık 2015te verdiği, 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.
24.02.2021 Gündem
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın oldu
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın oldu Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın'ın yerine AK Parti Meclis Üyesi ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Yalçın seçildi.
4.02.2021 Siyaset
Mustafa Sayın kimdir? Koronavirüsten vefat eden Yayladağı Belediyesi Mustafa Sayın kaç yaşındaydı?
Mustafa Sayın kimdir? Koronavirüsten vefat eden Yayladağı Belediyesi Mustafa Sayın kaç yaşındaydı? Koronavirüs testinin pozitif çıktığını 30 Aralık’ta sosyal medya hesabından duyurduktan sonra süreci evinde geçirdiğini belirten Mustafa Sayın, durumunun ağırlaşması üzerine Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hatay’ın Yayladağı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayın’ın koronavirüse yenik düştü. Mustafa Sayın kimdir?
29.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yayladağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayladağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.