Yaşlı Adam

Yaşlı Adam

Son dakika yaşlı adam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşlı adam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşlı adam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşlı Adam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşlı adam gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.423 yaşlı adam haberi bulunmuştur. Tüm yaşlı adam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay yaşamını yitirdi.
31.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe’de tanıtım broşürü dağıtırken saldırıya uğrayan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in tedavisi için kendi doktorlarını görevlendirdi.
26.03.2024 Gündem
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu Alınan bilgiye göre, alzaymır hastası Osman Yoğurtoğlu'ndan (76) bir gündür haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
5.03.2024 Adana
Yaşlı adam Türkiye'de 3. kez yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu
Yaşlı adam Türkiye'de 3. kez yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu Adana’da karın damarında balonlaşma şikayetiyle hastaneye başvuran yaşlı adam, Türkiye’de üçüncü kez yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.
16.02.2024 Adana
Adana'da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti
Adana'da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti Adana’da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna “cinsel organın” göstererek taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.
31.10.2023 Yaşam
Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay
Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay Torununun vaftiz törenine katılan parkinson hastası yaşlı adam çocuk havuzunda boğularak öldü. Törendekilerin fark etmediği olayı Facebook üzerinden görüntüleri izleyen kişiler saniye saniye izledi.
20.10.2023 Yaşam
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam dehşete düşüren o anları anlattı: Korku ve acıdan ayının ağzına elimi soktum ve dilini sıktım
Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam dehşete düşüren o anları anlattı: Korku ve acıdan ayının ağzına elimi soktum ve dilini sıktım Merada hayvanları için ot toplarken ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam yaşadıklarını anlattı. Artvin’in Şavşat ilçesi Cevizli köyünde ayının saldırdığı yaşlı adam 5 gündür hastanede tedavi görüyor. Yaşananları anlatan 82 yaşındaki Mustafa Bilen, saldırı sırasında ayının dilini tutarak zaman kazandığını komşularının ardından yetişerek ayıyı öldürdüğünü söyledi.
11.10.2023 Gündem
Köye inen ayı tarladaki yaşlı adama dehşeti yaşattı!
Köye inen ayı tarladaki yaşlı adama dehşeti yaşattı! Artvin'in Şavşat ilçesinde köye inen ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam yaralandı. Çevredeki vatandaşların ayıyı öldürmesiyle kurtarılan şahıs, 112 ekiplerince yapılan müdahalenin ardından kaldırıldığı İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
9.10.2023 Yaşam
Sarıyer'de 5 gün boyunca dehşeti yaşadı! Uçurumdan düşen adam böyle hayatta kaldı
Sarıyer'de 5 gün boyunca dehşeti yaşadı! Uçurumdan düşen adam böyle hayatta kaldı Sarıyer'de uçurumdan düşen 65 yaşındaki Remzi Geyik düştüğü yerde 5 gün boyunca kurtarılmayı bekledi. Bugün piknikçiler tarafından fark edilen yaşlı adam kurtarıldı. Geyik'in, 5 gün boyunca yanında bulunan suyu içerek hayatta kaldığı öğrenildi.
5.10.2023 Yaşam
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
İstanbul Arnavutköy'de inanılmaz olay! Ekipler olay yerine harekete geçti...
İstanbul Arnavutköy'de inanılmaz olay! Ekipler olay yerine harekete geçti... Arnavutköy'de hayvanları ve bahçesi için hortumla su çeken bir kişi, metrelerce derinlikteki yağmur suyu kanalına düştü. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri şahsı bulmak için çalışma başlattı. Hayvancılık yapan iki kişi hayvanlarına su getirmek için D-20 Otoyolu kenarındaki su kuyusuna geldi. Yaşlı adam su kuyusuna girdi arkadaşı ise dışarı bekledi. Su kuyusuna girdikten sonra saatlerce haber alamayan arkadaşı itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yaşlı adam girdiği su kuyusundan 4 saat sonra sürünerek çıktı.
5.07.2023 Yaşam
Kayıp olarak aranan yaşlı adam dünyaca ünlü ekonomist çıktı
Kayıp olarak aranan yaşlı adam dünyaca ünlü ekonomist çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde 8 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği Tina ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.
24.06.2023 Gündem
74 yıldır kimliksiz yaşıyor! 'Babamın soyadını alamadan eşimin soyadını aldım'
74 yıldır kimliksiz yaşıyor! 'Babamın soyadını alamadan eşimin soyadını aldım' Gaziantep’te yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Körükçügil, geçmişte İl Nüfus Müdürlüğünün yanmasından dolayı kimlik çıkaramadığı ve ardından da kimlik çıkarmayı sürekli ertelediği için zor günler geçiriyor. Aslında hayatta olan ama resmi kayıtlarda hiçbir varlığı bulunmayan yaşlı adamın bu durumu Ay Lav Yu filmini ve filmdeki "Aslında varız ama yokuz" repliğini akıllara getirdi.
7.06.2023 Yaşam
Rüyada Yaşlı Adam Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yaşlı Adam Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yaşlı Adam Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yaşlı Adam Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüya gören kişilerin kafalarında her zaman için soru işaretleri belirir. Çünkü bu işaretleri rüyanın merak edildiğini gösterir. Yani her insanın tüp rüyaları merak etme potansiyelleri olduğu görülmektedir. Bunun yanında rüya gördükçe gelecek hayatın ipuçları alınır. Doğal olarak her rüya yeni bir işaret ve aynı zamanda uyarıdır. Ayrıca rüyaların olumlu veya olumsuz sonuçlara yol açmaları mümkündür. 
29.05.2023 Yaşam
‘Köy hayatını çok seviyorum’ dediği için evlenmeye kalktı, 520 bin TL dolandırıldı
‘Köy hayatını çok seviyorum’ dediği için evlenmeye kalktı, 520 bin TL dolandırıldı Kıbrıs’ta yaşayan bir kişi, eşiyle Adana’daki köylerine gelmediği için kavga edip sosyal medyada bir kadınla tanıştı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ dediği için evlenmeye kalkan adam, evlilik vaadiyle 24 seferde toplam 520 bin lira dolandırıldı. 2 tarla satan, banka ve tefecilerden borç alan yaşlı adam şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.
18.04.2023 Haber
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı Her şey Kıbrıs’ta yaşayan bir kişinin köy hayatı yaşamak istemesi ile başladı. Adana’daki köylerine gelmediği için eşiyle kavga eden adama, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadın hayatının kabusunu yaşattı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ sözlerine adeta mest olan adam, evlilik vaadi ile tam 24 kez dolandırıldı. İşte kurbanı kara kara düşündüren kaybettiği mal varlıkları.
18.04.2023 Yaşam
Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama: Savaşın sonlandırılması gerektiğini vurguladık
Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama: Savaşın sonlandırılması gerektiğini vurguladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda ortak basın toplantısı düzenledi.
7.04.2023 Gündem
Yaşlı adam kalbinden bıçaklanmıştı, bakın sebebi ne çıktı
Yaşlı adam kalbinden bıçaklanmıştı, bakın sebebi ne çıktı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evinde kaçak alkol satan 60 yaşındaki adamın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin tutuklanan 2 sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunma yapan sanık Emirhan Ö.K., "Abdülbaki elindeki bıçağı İlhan'a sallayarak, 'Abi bize alkol ver, parasını sonra getireceğiz' dedi. İlhan da, 'Git daha önce aldıklarının parasını getir' diyerek küfür etti, bıçağı bize doğru savurdu. Kendimizi korumak amacıyla camın önünde gördüğüm bıçağı alarak ben de savurdum" dedi. Maktulün kardeşi sanıklardan şikayetçi olmazken, mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan birinin tahliyesine karar verdi.
7.04.2023 Gündem
Selde sürüklenen Reşat amcadan yeni haber! Nasıl kurtuldu? İşte son durumu
Selde sürüklenen Reşat amcadan yeni haber! Nasıl kurtuldu? İşte son durumu Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sonrası akıntıya kapılarak sel suları sürüklenen ve bir ara kurtarılmak için elini uzatan Reşat Ayva isimli vatandaştan haber geldi. Öte yandan Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen seller nedeniyle can kaybı 16'ya yükseldi.
16.03.2023 Yaşam
Türkiye'nin konuştuğu yaşlı adam selde sürüklendiği anları anlattı
Türkiye'nin konuştuğu yaşlı adam selde sürüklendiği anları anlattı Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sonrası akıntıya kapılarak sel suları ile yaklaşık 2 kilometre sürüklenen ve bir ara kurtarılmak için elini uzatan yaşlı adam, cep telefonu ile de görüntülenen o anları anlattı.
16.03.2023 Vatan TV
Enkaz altında torununun scooterını buldu, gözyaşlarına hakim olamadı
Enkaz altında torununun scooterını buldu, gözyaşlarına hakim olamadı Ailesinden 6 kişiyi kaybeden yaşlı adam, enkazların arasında kaybettiği torunun scooterını görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
20.02.2023 Gündem
Hatay'da anne ve iki çocuğu enkazdan sağ olarak çıkarıldı
Hatay'da anne ve iki çocuğu enkazdan sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş depreminin büyük yıkıma sebep olduğu Hatay'dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.
7.02.2023 Gündem
Doktorlar görünce inanamadı! Karnından ve bacağından çıkardılar
Doktorlar görünce inanamadı! Karnından ve bacağından çıkardılar Yıllarca ağrılarından rahatsız olan 74 yaşındaki Ömer Demir, geçirdiği iki kalça protezi operasyonu sonrası doktorların gerekli bulmasına rağmen yeniden ameliyat olmak istemeyince kalçasındaki protez vücudunda hareket etmeye başladı. Baş kısmı karnından diğer parçası bacağından çıkarılan protezle ilgili konuşan Demir, "Neredeyse karnına girecek’ dediler, benim tuhafıma gitti. Protez buradan çıksa gelip karnıma girse farkında olmam mı dedim, ameliyat olmadım. Şu an Allah’a şükür, yürüyorum, ameliyat olduğum bacağımda hiç sorun yok, doktorlarıma güveniyorum” dedi.
19.01.2023 Yaşam
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay ABD'nin Vermont eyaletinde bulunan bölgenin gizemi 80 yıldır çözülemedi. Bir bir ortadan kaybolan insanlar, orada yaşayanlarda büyük endişe ve panik yarattı. En 'doğaüstü' olan kayıp ise, otobüs hareket halindeyken sırra kadem basan kişiydi. İşte hakkında uzaylılardan şehir efsanelerine kadar pek çok teoriler ortaya atılan 'Bennington Üçgeni'ne dair kan donduran detaylar...
10.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlı Adam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşlı adam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.