Yasin Obuz

Yasin Obuz

Son dakika yasin obuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasin obuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasin obuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasin Obuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasin obuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 yasin obuz haberi bulunmuştur. Tüm yasin obuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı!
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı! MasterChef Türkiye ile tanınan Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılarak ününe ün katmıştı. Adadaki kendine has tavırları ile adından söz ettiren Yasin Obuz, şimdilerde paraya para demiyor.
25.10.2022 Magazin
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Turneye giden Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Onların suçu yok
Turneye giden Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Onların suçu yok Oyuncu Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı.
21.05.2022 Magazin
MasterChef Güzide'nin paylaşımına Yasin Obuz'dan dikkat çeken yorum: 'Masan bile zenginlik kokuyor'
MasterChef Güzide'nin paylaşımına Yasin Obuz'dan dikkat çeken yorum: 'Masan bile zenginlik kokuyor' MasterChef Türkiye yarışmasının 2019 sezonunda yer alan Güzide Mertcan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında. Mertcan son olarak sofrasını Instagram'dan paylaştı. Sevilen yemek programında aynı yıl Güzide ile mücadele eden Yasin Obuz'un, arkadaşının sofrasına yaptığı yorum ise dikkat çekti. Güzide Mertcan, Yasin Obuz'un çok konuşulan yorumuna yanıt vermedi...
21.05.2022 Magazin
Survivor Yunus Emre Özden: Adayı yakacaktık!
Survivor Yunus Emre Özden: Adayı yakacaktık! 'Survivor 2020' ve 'Survivor 2022 All Star' kadrosunda yer alan Yunus Emre Özden, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularına cevap veren Özden, kendisi gibi Survivor’a geçtiğimiz haftalarda veda eden Yasin Obuz ile dikkat çöken bir anısını paylaştı.
25.04.2022 Magazin
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! Survivor'da kim elendi? İşte 5 Nisan'da Survivor'da elenen isim...
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! Survivor'da kim elendi? İşte 5 Nisan'da Survivor'da elenen isim... Survivor'da heyecan artık nefesleri kesmeye başladı. Dün gece itibariyle haftanın 4. eleme adayının da belli olduğu yarışmada bu kez kimin eleneceği merak konusu olmuştu. İşte son olarak Yasin Obuz'un veda ettiği Survivor All Star'da elenen son isim...
5.04.2022 Magazin
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var?
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var? Survivor birleşme partisi ne zaman yayınlanacak? Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmasının birleşme partisi tarihi, yarışmayı takip edenler tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde birleşme partisinin tarihini açıkladı. Peki, Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? 2022 Survivor All-Star birleşme partisi hangi gün, tarihi ne? İşte Survivor birleşme partisi hakkında merak edilenler…
26.03.2022 Televizyon
Survivor'da Yasin - Hikmet kavgasında neler yaşandı? Adem Kılıçcı anlattı!
Survivor'da Yasin - Hikmet kavgasında neler yaşandı? Adem Kılıçcı anlattı! Günüllüler takımında yer alan Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında ada konseyi yayını sonrası yaşanan kavga, Survivor All Star 2022'ye damga vurdu. Acun Ilıcalı, yapım ekibi olarak iki yarışmacı hakkında alınan son dakika kararlarını açıkladı. Kavgada araya giren Adem Kılıçcı ise o anlara dair bilinmeyen detayları Survivor izleyicisiyle paylaştı.
23.02.2022 Magazin
Survivor Yasin diskalifiye mi, elendi mi? Yasin-Hikmet kavgasında son dakika gelişmesi, Acun Ilıcalı kararı duyurdu, yasaklandı...
Survivor Yasin diskalifiye mi, elendi mi? Yasin-Hikmet kavgasında son dakika gelişmesi, Acun Ilıcalı kararı duyurdu, yasaklandı... Survivor 2022 yarışmasında Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz 27. bölümdeki eleme konseyinde ufak tartışma yaşamıştı. Yeni bölümde ise Survivor Yasin'in Hikmet'in üzerine yürüdüğü ekranlara yansıdı. Olayın ardından Survivor Yasin elenecek mi? sorusu akıllara geldi. Survivor All Star'da konseyde yaşanan büyük kavga sonrası Acun Ilıcalı yarışmada konseyi acil olarak topladı, Yaşanan kavga sonrası Survivor'da diskalifiye mi var sorusu merak konusu oldu. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, merak edilen kararı açıkladı. İşte Survivor acil konseyinde yaşananlar ve Yasin ile Hikmet'e verilen ceza...
22.02.2022 Magazin
Yasin diskalifiye mi oldu, Survivor Yasin elendi mi?
Yasin diskalifiye mi oldu, Survivor Yasin elendi mi? Survivor Yasin diskalifiye mi oldu, elendi mi? Survivor 2022 yarışmasında Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz  eleme konseyinde ufak tartışma yaşayınca, Yasin’in akıbeti merak konusu oldu. Yeni bölümde de Survivor Yasin'in Hikmet'in üzerine yürüdüğü görüntüler ekranlara yansıdı.
22.02.2022 Televizyon
Survivor 2022 All Star'da ortalık karıştı, görüntüler kesildi! Acil durum konseyi toplandı!
Survivor 2022 All Star'da ortalık karıştı, görüntüler kesildi! Acil durum konseyi toplandı! Survivor 2022 All Star'daki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Yasin, Hikmet'in üzerine yürüyerek fiziki ve sözlü saldırıda bulundu. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8'de yayınlanmadı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı açıklayacak.
22.02.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon
Survivor All Star yarışmacısı Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday Girişken'e meydan okudu!
Survivor All Star yarışmacısı Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday Girişken'e meydan okudu! Survivor 2022 All Star henüz başlamadan yarışmacılar arasındaki polemikler gündeme gelmeye başladı. Survivor'da gönüllüler takımında yarışacak olan Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday'ın kendisi hakkında söylediği "Yapmacık ve itici" sözlerini hatırlatarak meydan okudu. Ogeday'ın röportajını paylaşan Yasin "Selamün aleyküm baba" notunu yazdı.
5.01.2022 Magazin
Survivor All Star başlamadan polemik başladı! O yorum yarışmacıları çıldırttı...
Survivor All Star başlamadan polemik başladı! O yorum yarışmacıları çıldırttı... Survivor All Star 2022'nin yarışmacıları belli oldu. 15 Ocak'ta başlayacak olan All Star başlamadan polemiği başladı. Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu’nun Survivor All Star öncesi yaptığı değerlendirme yarışmacıları kızdırdı. Hatipoğlu'na, Yasin Obuz, Mert Öcal ve Furkan Kızılay'dan yanıt gecikmedi.
2.01.2022 Magazin
Survivor Yasin Obuz mahkemelik oldu! Haciz...
Survivor Yasin Obuz mahkemelik oldu! Haciz... Katıldığı Masterchef programı ile adını duyuran ve sonrasında yer aldığı Survivor yarışması ile ünlenen Yasin Obuz, geçen yıl yaptığı açıklamada "1,5 yıl önce boşandım" dese de Obuz'un astrolog ve aynı zamanda modellik yapan eşi Yasemin Türen'den yeni boşandığı ortaya çıktı.
19.12.2021 Magazin
All Star 2022 kadrosu! Survivor 2022 All Atar kadrosu belli oldu, kimler var? İşte Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor All Star yarışmacı listesi...
All Star 2022 kadrosu! Survivor 2022 All Atar kadrosu belli oldu, kimler var? İşte Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor All Star yarışmacı listesi... Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu? All Star 2022 kadrosu merak ediliyor. TV8'de yayınlanacak olan Survivor All Star 2022 için geri sayım başladı. Yarışmacıların tam kadro listesi ortaya çıktı. İşte Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor All Star yarışmacı listesi...
6.12.2021 Magazin
Survivor Yasin Obuz estetik yaptırmıştı! Şimdi bambaşka biri...
Survivor Yasin Obuz estetik yaptırmıştı! Şimdi bambaşka biri... Önce Masterchef daha sonra Survivor programında tanıdığımız Yasin Obuz,burun estetiği yaptırdı. Estetikten sonraki hâlini takipçileriyle paylaşan Survivor Yasin adeta bambaşka biri oldu.
14.10.2021 Magazin
Survivor Yasin Obuz burnunu yaptırdı!
Survivor Yasin Obuz burnunu yaptırdı! 'Survivor'da tanınan Yasin Obuz, burun estetiği yaptırdı. Obuz,hastaneden paylaştı.
4.10.2021 Magazin
Bahar Candan Survivor yıldızını 5 bin TL maaşla işe aldı!
Bahar Candan Survivor yıldızını 5 bin TL maaşla işe aldı! 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, geçtiğimiz mart ayında "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medya fenomeni, 'Survivor' yıldızını 5 bin TL’ye işe aldı.
5.06.2021 Magazin
Batuhan Karacakaya, 'Survivor 2021'de!
Batuhan Karacakaya, 'Survivor 2021'de! Oyuncu Cemal Hünal'ın ardından 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir diğer ismin Batuhan Karacakaya olduğu söylenmişti. 'Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent'i Karacakaya'dan flaş Survivor paylaşımı geldi.
17.12.2020 Magazin
Survivor Yasin'e şok! İfşa oldu...
Survivor Yasin'e şok! İfşa oldu... 'Survivor 2020'ye damga vuran yarışmacılarından Yasin Obuz'un cep telefonu numarası, iddiasına göre sosyal medyada yayıldı.
23.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasin Obuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasin obuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.