Yasaklama

Yasaklama

Son dakika yasaklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasaklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasaklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasaklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasaklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 889 yasaklama haberi bulunmuştur. Tüm yasaklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi ​Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele kapsamında; 13 Aralık 2023 tarihi itibarı ile Gümrük Muhafaza birimlerince, 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde, 17,2 milyar TL değerinde ticari eşya olmak üzere toplam 21,9 milyar TL değerinde ele geçirilme gerçekleştirildiğini söyledi.
15.12.2023 Gündem
O ülkeden TikTok'u yasaklama kararı
O ülkeden TikTok'u yasaklama kararı Nepal hükümeti, 'sosyal yapıya zarar verdiği' gerekçesiyle Çinli sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanması kararı alındığını duyurdu.
14.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor ‘Kanlı Para’ adlı oyun okullarda giderek yayılıyor. Şiddet içeren oyun yasaklansa da öğrenciler gizlice ellerinden kan akana kadar oynuyor. Uzmanlar oyunun bulaşıcı hastalıklara ve kalıcı hasarlara yol açabileceği uyarısında bulunuyor.
22.10.2023 Yaşam
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Gram altın satılmayacak mı, Gram altın satışı yasaklandı mı?
Gram altın satılmayacak mı, Gram altın satışı yasaklandı mı? Yeni bir genelge ile basılı altınların en az 1 gram, azami 100 gram ağırlığında üretilebileceği açıklanınca, vatandaşlar Gram altın satılmayacak mı, Gram altın satışı yasaklandı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.
9.08.2023 Ekonomi
Zeytinyağı ihracatıyla ilgili flaş karar! 3 ay yasaklandı
Zeytinyağı ihracatıyla ilgili flaş karar! 3 ay yasaklandı Gündemden düşmeyen zeytinyağı fiyatları ve sezon için beklenen düşük rekolte tahminleri ardından zeytinyağı ihracatı yasaklandı.
2.08.2023 Ekonomi
Kargo firmalarının ‘adreste bulamadık’ yalanına karşı uyarı! Fırsatçılar devreye giriyor, vatandaş iki kere mağdur oluyor
Kargo firmalarının ‘adreste bulamadık’ yalanına karşı uyarı! Fırsatçılar devreye giriyor, vatandaş iki kere mağdur oluyor Kargo firmaları ‘adreste bulamadık’ bahanesi ile onlarca vatandaşı mağdur etti. Artan şikayetler üzerine ise Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Teslim edilmeyen kargolar nedeni ile çok sayıda vatandaşın dolandırıldığını belirten TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, tüketicilerin yapmalarını tek tek sıraladı.
1.06.2023 Ekonomi
'7 kişinin süresiz olarak stadımıza girişinin yasaklandığını bildiririz'
'7 kişinin süresiz olarak stadımıza girişinin yasaklandığını bildiririz' Fenerbahçe, Sevilla maçında sahaya yabancı madde atan 7 taraftarına ömür boyu men cezası verdi.
30.03.2023 Fenerbahçe
Seçim propagandası döneminde uyulması gereken usul ve esaslar Resmi Gazete'de
Seçim propagandası döneminde uyulması gereken usul ve esaslar Resmi Gazete'de      14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde propaganda döneminde uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 
16.03.2023 Gündem
Bakara suresi 285. ve 286. Ayetin anlamı nedir? Bakara Suresi 285. 286. Ayetin meali, okunuşu, tefsiri...
Bakara suresi 285. ve 286. Ayetin anlamı nedir? Bakara Suresi 285. 286. Ayetin meali, okunuşu, tefsiri...  Kahramanmaraş merkezli depremlerin 5. gününde enkaz altından arama-kurtarma ekiplerince çıkarılan bir vatandaş, Bakara Suresi'ni okuyarak hayata tutundu. Peki, Bakara suresi 285. ve 286. Ayetin anlamı nedir? Bakara Suresi 285. 286. Ayetin meali, okunuşu, tefsiri... 
10.02.2023 Gündem
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır?
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır? Telefonunuzu internete bağlamak istiyor ancak ağda kayıtlı değil hatası alıyorsanız bunun pek çok sebebi olabilir. Ağda kayıtlı değil hatasını çözmek için birçok yol vardır ve bunları tek tek denemek gerekir. Her yöntem çözüme götürmeyebilir. Ancak ağda kayıtlı değil hatasının nedenleri bulunduğunda çözüm de kolay olacaktır. Hadi gelin ağda kayıtlı değil hatasının neden olduğuna, nasıl çözüleceğine birlikte bakalım.
30.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Kadıköy Belediye Başkanı'ndan skuter açıklaması! Bugün yarın toplayacağız
Kadıköy Belediye Başkanı'ndan skuter açıklaması! Bugün yarın toplayacağız Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede kullanımı oldukça yaygın olan skuterlara yönelik uygulama öncesi bilgilendirme toplantısı yaptı. Odabaşı, "Yaya hakkı öncelikli bir haktır. Kaldırımı işgal eden tüm skuterları bugün yarın topladığımızı göreceksiniz, sözde kalmayacak" dedi.
16.01.2023 Gündem
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz'
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz' Site ve 7/24 kamera ile izlenen apartmanlarda oturanların tercihlerini belirleyen en önemli etken güvenlik oluyor. Özellikle çocuklar site ve apartman bahçelerinde serbestçe oyun oynayabiliyor. Ancak kimi aileler çocuklarının izlenmesinden rahatsız olabiliyor. Peki site yöneticilerinin kameradan site sakinlerini ve çocuklarını izleme yetkisi var mı? Blok girişinde çocuklar oturup cips yedikleri ve etrafı kirlettikleri için suçlu gibi başlarını eğdirerek fotoğraflarını çekebilir mi? Bu fotoğrafları da ekleyip ailelerine uyarı yazısı gönderebilir mi? Ceza hukukçusu Prof. Dr. Devrim Güngör, “Yöneticinin insanları hizaya getirme yetkisi yoktur. Güvenlik kamera kayıtlarını kendi telefonu veya bilgisayarı üzerinden anlık olarak takip etmesi, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmektir ve suçtur” uyarısında bulundu.
9.01.2023 Ekonomi
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Tiny house davasında dikkat çeken karar!
Tiny house davasında dikkat çeken karar! Tiny house ile ilgili son dakika gelişmesi İzmir’in Karaburun Belediye Meclisi'nce ilçe sınırlarında tekerlekli küçük ev konulmasını yasaklaması üzerine açılan davadan dikkat çeken bir karar çıktı.
29.11.2022 Ekonomi
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu Gaziantep Valiliği, kent genelinde tüm eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
25.11.2022 Gündem
Ev sahibi- kiracı herkes için geçerli! Yargıtay'dan yasak kararı
Ev sahibi- kiracı herkes için geçerli! Yargıtay'dan yasak kararı Yargıtay site ve apartmanda yaşayanları doğrudan ilgilendiren bir karar imza attı. Kapı önüne ayakkabı ve ayakkabılık ile bisiklet, spor aleti gibi eşyalar koymak ve geçişi engellemek Yargıtay içtihatları ışığında yasak. Uyarınıza rağmen kapı önüne ayakkabı, eşya koyan kiracı ya da ev sahibi komşunuza dava açmak mümkün.
21.11.2022 Gündem
Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar?
Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar? Kamu personel alımı ilanlarında dönem dönem gümrük muayene memuru alımı ilanları yayınlanıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlara pek çok kişi ilgi gösteriyor. Gümrük Muayene Memurunun görevi, sorumlulukları ve maaşı da sıklıkla merak ediliyor. Peki, Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar? Gümrük muayene memuru nasıl olunur? İşte gümrük muayene memuru maaşı ve aldıkları eğitimler…
16.11.2022 Memur
Apartman ve siteler için 'ayakkabılık' kararı!
Apartman ve siteler için 'ayakkabılık' kararı! Apartmanlarda ve sitelerde ortak geçiş alanı olarak değerlendirilen kapı önlerine ayakkabılık koyana Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, apartmanın ortak alanında (merdiven boşluğunda) bulundurulan ayakkabılık, ortak yerlerin amacı dışında kullanılmasına sebep olacağından, kaldırılması gerektiğine hükmetti.
25.10.2022 Gündem
İsveç: Toplamda iki boru hattında 4 sızıntı var
İsveç: Toplamda iki boru hattında 4 sızıntı var İsveç Sahil Güvenlik yetkilileri bugün açıklama yaparak Kuzey Akım 1 ve 2deki gaz sızıntılarıyla ilgili farklı açıklamalar nedeniyle detaylı bilgi verdi. Açıklamada İsveç sularında hali hazırda iki gaz sızıntısı olduğunu, buna ek olarak Danimarka sularında da iki ayrı sızıntı olduğunu vurguladı.
29.09.2022 Dünya
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama Hakkari'de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yasaklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasaklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.