Yasak Aşk Cinayeti

Yasak Aşk Cinayeti

Son dakika Yasak aşk cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasak aşk cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasak aşk cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak Aşk Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak aşk cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 yasak aşk cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm yasak aşk cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu! Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.
1.04.2024 Gündem
'Yasak aşk' cinayeti! Eşinin akrabasına kaçtı, ortaya çıkınca saldırıya uğradılar
'Yasak aşk' cinayeti! Eşinin akrabasına kaçtı, ortaya çıkınca saldırıya uğradılar İstanbul Küçükçekmece'de Hülya Ç. iddiaya göre resmi nikahlı kocasının akrabasına kaçtı. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Hülya Ç. ile kaçtığı Nurullah Çağur'a silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda Nurullah Çağur hayatını kaybetti. Hülya Ç., silahın ateşlendiği sırada eğilerek mermilerden kurtuldu.
15.04.2023 Yaşam
Depremzedelere imar yalanı ile tuzak! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı
Depremzedelere imar yalanı ile tuzak! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, vatandaşların yüksek katlı binalardan çok müstakil dubleks için arazi arayışına girmesi dolandırıcıların iştahını kabarttı. Deprem fırsatçıları, imara açılmayacak tarım arazileri satmaya başladı.
6.04.2023 Ekonomi
Nişantaşı’nda ‘yan baktın’ dehşeti! 'Dengesiz ve takıntılı biriydi'
Nişantaşı’nda ‘yan baktın’ dehşeti! 'Dengesiz ve takıntılı biriydi' Nişantaşı’ndaki bir apartmanın görevlisi Kadir Keleş, yan bakma nedeniyle tartıştığı komşu eczanenin çalışanı Gökhan Baran’ı ruhsatsız tabancasıyla göğsünden iki kurşunla vurarak öldürdü.
6.04.2023 Yaşam
Türkiye'de çürük bina sayısı 5 milyona yakın! 191 okulun altından fay geçiyor
Türkiye'de çürük bina sayısı 5 milyona yakın! 191 okulun altından fay geçiyor TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda konuşan uzmanlar, Marmara’nın olası bir depreme hazır olmadığını belirtirken, Türkiye’de 5 milyona yakın binanın çürük olduğunu söyledi. Türkiye’de 48 bin 600 okulu incelediklerini belirten uzmanlar, 191 okulun fay üstünde olduğunu açıkladı.
6.04.2023 Gündem
Yasak aşk cinayeti! Hülya’nın ifadesi ortaya çıktı
Yasak aşk cinayeti! Hülya’nın ifadesi ortaya çıktı Şanlıurfa’da, eşinin kardeşi Ferdi B.'yi (41) tabancayla vurup başında bekleyen Hülya B. (33), tutuklandı. Hülya B.’nin ifadesi ortaya çıktı.
5.04.2023 Yaşam
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış Gaziantep'te bir haftadır kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Ömer Yılmaz'ın öldürüldükten sonra Fırat Nehri'ne atıldığı ortaya çıktı. Ömer Yılmaz'ın cesedi nehirden çıkarıldıktan sonra adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 1'i kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
18.03.2023 Yaşam
Yasak aşk cinayeti şok etti! Filmleri aratmayacak olay! Eşiyle ilişkiye girince...
Yasak aşk cinayeti şok etti! Filmleri aratmayacak olay! Eşiyle ilişkiye girince... Antalya’nın Manavgat ilçesinde ölümlü kaza olarak ihbar edilen olayın, jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda yasak aşk cinayeti olduğu ortaya çıktı.
30.07.2022 Yaşam
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı Çiftçinin vahşeti yıllar sonra ortaya çıkınca ülkede şok etkisi yarattı. İngiltere'de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan kadının cesedi hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yerde bulundu. Cinayeti işlediğini kabul etmeyen koca, suçu seri katile yıkmaya çalışsa da gerçekler teker teker gün yüzüne çıkıyor.
16.06.2022 Dünya
Çocukların videosunu gizlice çekip sosyal medyada paylaştı! Savunması 'pes' dedirtti
Çocukların videosunu gizlice çekip sosyal medyada paylaştı! Savunması 'pes' dedirtti Gaziosmanpaşa'da oyun oynayan çocukları gizlice çekip sosyal medyada paylaştığı tespit edilen Pakistan uyruklu S.A. gözaltına alındı. Savcılığın talebini yerinde gören mahkeme S.A.'nın tutuklanmasına karar verdi. S.A. cezaevine götürüldü.
19.04.2022 Yaşam
Yasak aşk cinayeti! Karısıyla komşusunun ilişkisini öğrenince parçalara ayırdı
Yasak aşk cinayeti! Karısıyla komşusunun ilişkisini öğrenince parçalara ayırdı Büyükçekmece'de eşi Nubar Aslan'la ilişkisi olduğundan şüphelendiği Süleyman Akbaba'yı öldürüp 7 parçaya ayıran Alpaslan Aslan ile 3 diğer sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme sanık Alpaslan Aslan’a haksız tahrik indirimi uygulayarak ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl hapis cezası verirken, Nubar Aslan’ın ise ‘kasten öldürmeye yardım’ suçundan 15 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmedildi.
19.04.2022 Yaşam
14 gün önce nehre düşen Yağmur Özkan'ın cesedi bulundu!
14 gün önce nehre düşen Yağmur Özkan'ın cesedi bulundu! Muş’ta 14 gün önce Karasu Nehri’ne düşen Yağmur Özkan'ın cesedi, polis dalgıçlar öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda bulundu.
7.03.2022 Yaşam
Beşiktaş'ta kadınları içeri almayan restoran işletmecilerine soruşturma
Beşiktaş'ta kadınları içeri almayan restoran işletmecilerine soruşturma İstanbul Beşiktaş’ta 2 kadını tesettürlü oldukları için içeri almadıkları iddia edilen restoran yetkilileri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen, “nefret ve ayrımcılık” suçundan soruşturma başlattı.
7.03.2022 Gündem
Yasak aşk cinayeti! "Karısını sevgilisiyle bastı"
Yasak aşk cinayeti! "Karısını sevgilisiyle bastı" Adana’da babasının öldürdüğü eşinin cesedini 3 gün boyunca evde sakladığını itiraf eden ancak mahkemede bütün suçu babasının işlediğini söyleyen kadın, beraat etti. Kardeşi ölen ve cesedi halen bulunmayan Fadime Tabak beraat kararına itiraz ederek, "Kardeşim bunu sevgilisiyle yakalamış. Mahkeme suçu babasının üstüne attı ve serbest kaldı. Babası 73 yaşında ve adam kıprayamıyordu. Öyle bir insan benim kardeşimi nasıl öldürecek. Adam zaten gözaltına alınırken hayatını kaybetti." dedi.
7.03.2022 Yaşam
Yasak aşk cinayeti! Kürekle öldürüp gömdüler
Yasak aşk cinayeti! Kürekle öldürüp gömdüler Gaziantep’te, Harun Özyer ve arkadaşı İbrahim Canmaya’nın cesetleri, bir çukura gömülü halde bulunmuştu. Katliamın, Özyer’in yasak aşk yaşadığı kadının yakınları tarafından gerçekleştirildiği belirlendi.
29.11.2021 Yaşam
Kuzeninin karısıyla ilişkisinin bedeli ağır oldu! Yasak aşk cinayeti
Kuzeninin karısıyla ilişkisinin bedeli ağır oldu! Yasak aşk cinayeti Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde fındık bahçesinde cesedi bulunan Ali Kemal Bayır’ı (44), teyzesinin oğlu Özgür Bayraktar’ın (35) öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınıp tutuklanan Bayraktar’ın ifadesinde kuzenini eşi ile ilişkisi olduğu için öldürdüğünü iddia etti.
8.11.2021 Yaşam
Karısı ile birlikte olan adama acımadı! 'Fotoğrafını gördüm...'
Karısı ile birlikte olan adama acımadı! 'Fotoğrafını gördüm...' Konya'da tartıştığı kişiyi boş arazide bıçaklayarak öldüren Suriyeli zanlı tutuklandı. Cinayeti itiraf eden zanlı, "Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Mansur el-Kaddas'ın telefonunda eşimin fotoğraflarını gördüm. İkisini yüzleştirince aralarında ilişki olduğunu anladım. Boş arazide yakalayarak bıçakladım” dedi. Öte yandan Suriye’ye kaçmak isterken sınıra 50 kilometre mesafede yakalanan El Yasin'in, ülkesindeki töreye göre eşini de öldürmeyi planladığı belirtildi.
28.06.2021 Yaşam
Korkunç yasak aşk cinayeti! Kocasını 10 parçaya böldü
Korkunç yasak aşk cinayeti! Kocasını 10 parçaya böldü Bingöl'de evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Bilgeç için kayıp başvurusu yapılmış, arama çalışmalarında izine rastlanmamıştı. Yılmaz Bilgeç'in babası foseptik çukurundan kötü kokular alınca tüyler ürperten gerçek ortaya çıktı. Kayıp adamın, eşi tarafından öldürülüp 10 parçaya ayrılarak çukura atıldığı öğrenildi. Kocasını öldürüp 10 parçaya ayıran Beyhan Bilgeç tutuklandı. Kadının yasak aşk yaşadığı, mesajları gören kocasıyla tartıştığı, uyumasını bekleyip öldürdüğü ortaya çıktı.
9.05.2021 Gündem
Yasak aşk cinayeti! Yakın arkadaşıyla karısı...
Yasak aşk cinayeti! Yakın arkadaşıyla karısı... İstanbul Bağcılar'da geçen yıl 11 Haziran'da karısı Sevcan E. ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla çocukluk arkadaşı Tolga Varlıoğlu'nu (30) parkta öldüren Mustafa E.'nin (27) yargılamasına dün devam edildi.
2.02.2021 Yaşam
'Yasak aşk' cinayeti! Önce mali müşaviri öldürüp intihar etti
'Yasak aşk' cinayeti! Önce mali müşaviri öldürüp intihar etti Zeytinburnu'nda bir kadın iddiaya göre yasak aşk yaşadığı mali müşaviri ofisinde öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olay sırasında ofiste bulunan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili polisin başlattığı çalışmalar sürüyor.
22.12.2019 Yaşam
Müge Anlı programında, yasak aşk cinayeti şoku!
Müge Anlı programında, yasak aşk cinayeti şoku! 25 Kasım bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Müge Anlı’nın programında yine kan donduran bir itiraf geldi. Kayıp olan Turgut Özyürek’in eşi, Necla Özyürek’in birlikte yaşadığı Hayrettin Atasoy öldürdğüü ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı’da ne olmuştu? Turgut Özyürek olayının detayları…
26.11.2019 Yaşam
Karısı ve amcasının oğlunun yasak aşkı... Ve karar çıktı
Karısı ve amcasının oğlunun yasak aşkı... Ve karar çıktı Konya'nın Altınekin ilçesinde eşi Ali Sarı'yı (37), ilişki yaşadığı amcasının oğluna öldürttüğü gerekçesiyle haklarında 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla dava açılan Zekiye Sarı (33) ve İskender Sarı (49), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.11.2019 Gündem
Yasak aşk cinayeti davasında astsubay: “Canımı koruduğum için pişmanım”
Yasak aşk cinayeti davasında astsubay: “Canımı koruduğum için pişmanım” Çekmeköy’de polis memurunun hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin müebbet hapis istemiyle yargılanan astsubay, “Canımı koruduğum için bile pişmanım. İlişki boyutunda hatalıydım” dedi. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
10.01.2019 Yaşam
Bodrum’u sarsan cinayetteki kilit isim yasak aşkı itiraf etti
Bodrum’u sarsan cinayetteki kilit isim yasak aşkı itiraf etti Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 Ocak'ta iş adamı cinayeti davasında tutuklu sanığın boşandığı eski eşi, öldürülen iş adamı ile 3 yıldır ilişkisi olduğunu itiraf etti.
4.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasak Aşk Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak aşk cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.