Gazete Vatan Logo

'Yasak aşk' cinayeti! Eşinin akrabasına kaçtı, ortaya çıkınca saldırıya uğradılar

İstanbul Küçükçekmece'de Hülya Ç. iddiaya göre resmi nikahlı kocasının akrabasına kaçtı. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Hülya Ç. ile kaçtığı Nurullah Çağur'a silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda Nurullah Çağur hayatını kaybetti. Hülya Ç., silahın ateşlendiği sırada eğilerek mermilerden kurtuldu.

'Yasak aşk' cinayeti! Eşinin akrabasına kaçtı, ortaya çıkınca saldırıya uğradılar

Olay saat 13.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Balıkçın Caddesi üzerinde meydana geldi. Hülya Ç. ve Nurullah Çağur'un el ele yürüdükleri sırada arkalarından koşarak gelen bir kişi önce Nurullah Çağur'un kafasına 2 el ateş etti daha sonra da Hülya Ç.'ye doğru ateş ederek olay yerinden kaçtı.

EĞİLEREK KURTULDU

Hülya Ç. saldırganın silahı kendisine doğrultup ateşlediği anda eğilerek vurulmaktan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibiyle sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nurullah Çağur hayatını kaybederken polis ekipleri ifadesini almak için Hülya Ç.'yi polis merkezine götürdü.

EŞİNİN AKRABASINA KAÇTI

İddiaya göre Hülya Ç., eşinin akrabası olan Nurullah Çağur'a kaçtı. Resmi nikahlı kocanın Hülya Ç. ile Nurullah Çağur'un ilişkilerini öğrenmesinin ardından saldırının gerçekleştiği öğrenildi.

Cinayet anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.