Yasak Aşk

Yasak Aşk

Son dakika yasak aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasak aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasak aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.281 yasak aşk haberi bulunmuştur. Tüm yasak aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu! Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.
1.04.2024 Gündem
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi Cansu Tosun, Ümran Seyhan’la aşkı uğruna annesi Serpil Tosun’dan boşanan babası Kenan Tosun’la barıştı. Baba-kız Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2024 Magazin
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama Oyuncu Emine Ün 2012'de nikâh masasına oturduğu iş insanı Tolga Karakaş ile 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Etiler'de görüntülenen Emine Ün'e, "ikilinin mesajlarının ifşa olması" yönünde magazin basınına yansıyan haberler soruldu.
14.02.2024 Magazin
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu Libya'daki Şerare petrol sahasındaki üretimin durması nedeniyle petrol fiyatlarında yükseliş yaşanmaya başladı.
4.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ın gizli mesajları ifşa oldu! Olay yaratan yasak aşk ve Fatih Terim detayı
Seçil Erzan'ın gizli mesajları ifşa oldu! Olay yaratan yasak aşk ve Fatih Terim detayı Seçil Erzan’ın “Bankadan kırıp atmamı, içindeki tüm yazışmaları da silmemi söylediler. Yazışmaların bir kısmını sildim ve ekranını kırdım” dediği şahsi telefonunun şifresi çözüldü. Telefondan tam 180 bin WhatsApp mesajı çıktı. İşte o mesajlardan fon vurgununa ışık tutacak olan bazı detaylar...
4.01.2024 Gündem
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşaması magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yasak aşıklardan Kenan Tosun geçtiğimiz günlerde eşiyle boşandığını açıklamıştı. Boşanmanın haberlerinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tepe suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Magazin
1984 Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? 1984 Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
1984 Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? 1984 Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Çok fazla kişinin okuduğu ve sevdiği kitaplardan biri olan 1984 oldukça derin anlamlar ve mesajlar içermektedir. Bu kitap bir çeşit distopik dünyayı anlatmaktadır. Kontrol edilen totalier bir hükümet hikayesi olarak da bilinir. Dil manipülasyonları ve tehditkar bir anlatım şekli bulunmaktadır. Distopik dünya da yaşayan insanları konu alan 1984 kitabı kurgusu tamamlayıcı olan eserlerden biridir. George Orwell tarafından yazılan bu eser günümüzde filmlere konu olmuş ve yüksek baskı sayısına ulaşmıştır.
17.12.2023 Eğitim
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım!
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun, eşinden boşanma kararı aldığını ileri sürmüştü. Cansu Tosun geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında soruların sorulara da yanıt verdi.
6.12.2023 Magazin
Çift rahimli kadın iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kaldı
Çift rahimli kadın iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kaldı ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini duyurdu. Hatcher'ın doktoru, genç kadının iki rahminde iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kalmasının milyonda bir olduğunu ifade etti.
17.11.2023 Dünya
Erzurum'da eşini 11 kurşunla öldüren sanığa haksız tahrik indirimi
Erzurum'da eşini 11 kurşunla öldüren sanığa haksız tahrik indirimi Erzurum'da 20 yıllık eşi Yasemin Sarıyıldız'ı (38) 11 el ateş ederek öldüren Ezalettin Sarıyıldız, haksız tahrik ve takdiri indirim ile birlikte 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Yasemin Sarıyıldız'ın babası Hanifi Kurt, "Benim çocuğumu vurdular. 11 kurşun, bu bir katliam. Çocuğum öldü içim yanıyor. Türkiye hukukuna ben çok güveniyorum. Buna el atmalarını istiyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı silahla intihar etti. Kan donduran olayın detayları ve mesaj ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da Cansu Tosun, babası Kenan Tosun ile meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın çok konuşulan yasak aşkı hakkında ilk kez açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, annesine ihanet ettiği gerekçesiyle babasıyla artık görüşmediği iddiasına da cevap verdi.
10.11.2023 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş'tan ilk hamle!
Yasak aşk yaşayıp imam nikahı kıydığı iddia edilen Doğuş'tan ilk hamle! Şarkıcı Doğuş, "Esra Çömelek isimli bir kadınla yasak aşk yaşayıp, dini nikâh kıydıkları" iddiasına cevap vermemişti. Evli ve iki çocuk babası Doğuş, dokuz yıllık eşi Hoşkeden Hidayetkızı ile boşanacakları yönündeki haberler üzerine sessizliğini bozdu.
5.11.2023 Magazin
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon MİT’in Suriye’de etkisiz hale getirdiği MLKP yöneticisi Osman Nuri Ocaklı’ya yapılan nefes kesen operasyonun detayları ortaya çıktı. Ocaklı, aşk yaşadığı örgütün kadın sorumlularından H.A. ile PKK’nın sözde yöneticileri için oluşturduğu güvenli evde buluşunca nokta operasyonla öldürüldü.
3.11.2023 Gündem
Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğunu iddia etti! Programa katıldı, yasak aşk yaşadıklarını söyledi
Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğunu iddia etti! Programa katıldı, yasak aşk yaşadıklarını söyledi Esra Çömelek isimli kadın, evli ve iki çocuk babası Doğuş ile bir süre ilişki yaşadıklarını ve dini nikâh kıydıklarını iddia etti. Ünlü şarkıcıyla çektirdikleri fotoğrafları da yayınlayan Çömelek, "Bir ara eşiyle tartışmıştı ve eşyalarını alıp bana geldi" açıklamasında bulundu.
2.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı 'babalık' davası karara bağlandı. 35 yaşındaki Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu, yaşadığı süreci ve dava açma nedenini Kanal D'de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında anlattı. İşte detaylar...
13.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'a evlilik dışı ikiz çocuk şoku! Gizlice aldığı saç teli gerçeği ortaya çıkardı
Metin Akpınar'a evlilik dışı ikiz çocuk şoku! Gizlice aldığı saç teli gerçeği ortaya çıkardı 82 yaşındaki Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu, bir yıl önce Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazandı. İkizi Sevgi Nebioğlu'nun açtığı davada ise DNA raporları uyuştu ancak henüz karar çıkmadı. İkizlerin kendilerini evlat edinen bir ailede büyüdüğü anlaşıldı.
13.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.
10.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk!
Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk!  Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasından beri sessizliğini koruyan Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Güzel oyuncu, annesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.
10.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasak Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.