Yaş Farkı

Yaş Farkı

Son dakika yaş farkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaş farkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaş farkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaş Farkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaş farkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.049 yaş farkı haberi bulunmuştur. Tüm yaş farkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin'
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin' Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün beş yıllık ilişkileri, yaklaşık bir yıl önce bitmiş, ikilinin arasındaki 20 yaş farkı ise gündemden düşmemişti. Onur Ünlü, önceki gece Beyoğlu sokaklarında yeni sevgilisi ile görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sinirlendi.
20.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır'
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır' Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 24 yaş küçük aşkı Yasemin Gergeç ile evliliğe yeşil ışık yakarak; yaş farkı konusu hakkında açıklama yaptı.
2.10.2023 Magazin
Caner Cindoruk dizideki kızı ile aşk yaşıyor!
Caner Cindoruk dizideki kızı ile aşk yaşıyor! Caner Cindoruk, dizide kızını canlandıran Mina Koyuncular ile aşk yaşıyor. Çiftin arasındaki yaş farkı ise çok konuşuldu.
1.09.2023 Magazin
Berdan Mardini genç sevgilisiyle aşkını sosyal medyadan ilan etti!
Berdan Mardini genç sevgilisiyle aşkını sosyal medyadan ilan etti! Ünlü türkücü Berdan Mardini bir süre önce çocuklarının annesi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.Mardini'nin genç sevgilisi Dilara Talay ile paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İkili arasındaki yaş farkı çok konuşuldu.
4.07.2023 Magazin
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi 2018'de nikâh masasına oturan Vincent Cassel ile Tina Kunakey'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Birlikte sık sık paylaşım yapan ve her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ikiliyle yakın bir kaynak, ünlü çiftin ayrıldığını öne sürdü. İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi!
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi! Survivor Asena kimdir, Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor 2023 ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2023 yarışmasında bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışacak. Gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ ise merak konusu oldu. İşte Survivor 2023 Asena'nın hayatı ve biyografisi.
14.01.2023 Televizyon
Gerontofili nedir, kime denir? Gerontofili neden olur?
Gerontofili nedir, kime denir? Gerontofili neden olur? Gerontofili terimi Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Sinan için ortaya atılan Gerontofili iddiası bu terimin araştırılmasına neden oldu. Peki gerontifili ne demektir? Gerontifili kimler için kullanılır?
29.12.2022 Sağlık
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.
14.12.2022 Magazin
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? '41. madde açık ve net' deyip çözümü açıkladı
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? '41. madde açık ve net' deyip çözümü açıkladı EYT düzenlemesi ile ilgili gelişmeler art arda yaşanmaya devam ederken, prim ve kıdem tazminatı için destek açıklaması geldi. Son görüşmelerin yapılmasından sonra ise yaş sınırı getirilip getirilmeyeceği merak konusu oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Mehmet Akif Cenkci, hem borçlanma hem de yaş şartı ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.
8.12.2022 Emekli
Ümmü Gülsüm Bint Ali Kimdir? Hz. Ömer'in Eşi Ümmü Gülsüm'ün Hayat Hikayesi...
Ümmü Gülsüm Bint Ali Kimdir? Hz. Ömer'in Eşi Ümmü Gülsüm'ün Hayat Hikayesi... Hz. Ömer Hz. Muhammed'in vefatından sonra İslam dininin başına geçmesinden dolayı önemli peygamberler arasındadır. Halife olan bu peygamber Hz. Muhammed'in sahabesidir. Hz. Ömer'in doğum tarihi olarak 585 yılı verilmektedir. Mekke'de dünyaya gelen Hz. Ömer Hz. Muhammed'ten 12 ya da 13 yaş küçüktür. Literatürdeki bilgilerden bu yaş farkı anlaşılmaktadır. Ümmü Gülsüm bint Ali ise işte bu önemli peygamberin eşi olarak anılmaktadır. 
1.12.2022 Dini Bilgiler
Hz. Yusuf Sözleri Nelerdir? Hz. Yusuf'un Züleyha İle İlgili Sözleri...
Hz. Yusuf Sözleri Nelerdir? Hz. Yusuf'un Züleyha İle İlgili Sözleri... Allah tarafından gönderilen peygamberlerden bir tanesi de Hz. Yusuf'tur. Bu peygamberin gönderiliş amacı diğer peygamberler gibi toplumuna Allah'ın dinini yaymak, tanıtmak ve onları tebliğ etmektir. Batıda Hz. Yusuf Joseph, ismiyle bilinmektedir. Aynı zamanda Hz. Yusuf'un ismi Kuran'da diğer adı geçen yirmi beş peygamberden biridir. 
1.12.2022 Dini Bilgiler
Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor?
Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, 13 yıllık hayat arkadaşı Billur Kalkavan hakkında açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan’ın son anlarını anlatan Buğra Bahadırlı, tanıştıkları günden bu yana yaşadıklarını, ünlü oyuncunun hastalık sürecini ve son zamanlarda yaşadıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alan Buğra Bahadırlı ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? İşte detaylar…
23.10.2022 Ünlüler Dünyası
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti!
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti! 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio 4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'dan ayrıldı. 47 yaşındaki Leonardo DiCaprio'nun hep kendinden yaşça küçük kadınlarla birlikte olması sosyal medyada gündem haline geldi. Yaklaşık iki ay önce 25 yaşına giren Morrene'den ayrılması sosyal medyada tiye alındı. Oscar ödüllü oyuncudan sonra dünyada ve Türkiye'de bazı ünlülerin kendisinden yaşça küçük isimlerle aşk yaşaması merak edildi. Yaş farkına aldırmadan ilişkisini sürdüren de oldu, aşklarını evlilikle taçlandıranlar da... Bir süre sonra bu yaş farkını sorun edip ilişkisini bitirenler de... Sizin için ünlülerin kendilerinden küçük sevgililerini ve eşlerini derledik. İşte detaylar...
1.09.2022 Magazin
Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un uçak anısı gündem oldu!
Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un uçak anısı gündem oldu! Evlendikleri günden beri yaş farkı yüzünden sık sık gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin uçak hikâyesi gündem oldu. Son dönemde sosyal medya hesabı açarak eşiyle birlikte sık sık fotoğraf paylaşan Yağmur Atacan, uçakta son anda bilet bulunca olanlar oldu. Altuğ eşiyle uçakta ayrı kalınca bakın ne dedi...
24.07.2022 Magazin
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti...
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti... ABD'de yaşayan Kaitlin Armstrong erkek arkadaşının kısa süreli birliktelik yaşadığı kadına unutulmaz bir ders verecekti. Ancak yaptığı hareket hem onun hem de genç kadının hayatını kararttı. Kıskançlık krizine giren ve öfke kontrolünü kaybeden 34 yaşındaki yoga hocasının yaptıkları filmleri aratmadı.
2.07.2022 Dünya
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor...
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor... 27 yaşındaki Kanadalı ressam Anna Weyant'ın Instagram'ında sergilediği ve plajda 400 dolara sattığı tablolarının değeri üç yıl sonunda 1,6 milyon dolara ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Weyant, "İnsanlar beni tebrik etmeyi sürdürüyor ama bu satış beni rahatlatmak bir yana üzerimdeki baskıyı daha da arttırdı” ifadelerini kullandı. Peki ama dudak uçuklatan bu başarı nasıl geldi? İşte film gibi bir hikâye...
24.06.2022 Kültür Sanat
Pınar Altuğ mutlu evliliğiyle ilgili konuştu! Yağmur Atacan açıklaması...
Pınar Altuğ mutlu evliliğiyle ilgili konuştu! Yağmur Atacan açıklaması... Yağmur Atacan ile nikâh masasına oturan Pınar Altuğ, Ocak 2009'da Su adını verdikleri kızlarının dünyaya gelmesiyle anne olma mutluluğu yaşadı. Eşi ile arasındaki yaş farkı gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, mutlu evliliğinden, kalabalıktan uzak doğa ile iç içe hayatından ve karavan sevdasından bahsederken, formda görüntüsünün sırrını da anlattı.
17.06.2022 Magazin
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş'
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş' 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışına katıldı. Ankara’ya hem iş hem de kızı Zeyno’yu görmek için gelen sanatçıya, mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Karadağlı, “Bu arkadaş bana hiç benzememiş" dedi.
2.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yaş Farkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaş farkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.