Yardım Bekliyor

Yardım Bekliyor

Son dakika yardım bekliyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yardım bekliyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yardım bekliyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardım Bekliyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardım bekliyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.334 yardım bekliyor haberi bulunmuştur. Tüm yardım bekliyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür!
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür! Adana’da tapusunu almadığı arsasındaki evinden atılan ayakkabı tamircisi Hamza Avlar, tamirhane kulübesinde kedi ve kuşlarıyla birlikte yaşıyor. Yaşlılık aylığını sokak hayvanlarıyla paylaşan Avlar vatandaşlardan yardım bekliyor.
8.03.2024 Adana
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı Bingöl-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
20.11.2023 Gündem
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı...
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı... Tespih böcekleri mahallilerin hayatını kabusa çevirdi. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Vezirli Mahallesi tespih böceği istilasına uğradı. Evlerden kürek dolusu böcek temizlemek zorunda kalan vatandaşlar, yetkilerden yardım bekliyor. Tesbih böceği istilasının iklim farklılıkları ve yanlış zirai ilaçlama nedeniyle olabileceğini dile getiren Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Evin Polat Akköprü, "Tespih böceklerinin orada bulunmasının en önemli nedeni bölgenin sulak alanda olması. Nemi çok sever. Borik asit, diatomlu toprak kullanılarak böceklerin ölümü sağlanabilir" dedi.
18.10.2023 Gündem
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor Yaklaşık 5 bin yıldır var olan gümüş işçiliği yok olmak üzere. Sektör temsilcileri, “Bizler bu alanda çalışan son birkaç kişiyiz ve gençler de artık bu mesleği öğrenmek istemiyor” diyor. Bir başka ifadeyle bu mesleği öğrenen işsiz kalmaz!
8.10.2023 Ekonomi
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor Kocaeli'de özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan milyonlarca sivrisineğin görüntüsü, görenleri hayrete düşürüyor. Bir AVM'nin de içini adeta istila eden sinekler için vatandaşlar ve iş yeri yetkilileri yardım bekliyor.
29.06.2023 Yaşam
Yolda tanıştığı kadın hayatını kabusa çevirdi! Neyi var neyi yok alıp kaçtı!
Yolda tanıştığı kadın hayatını kabusa çevirdi! Neyi var neyi yok alıp kaçtı! Kayseri’de yaşayan Mükremin Tercan, iddiaya göre yolda gezerken tanıştığı kadın hakkındaki gerçekleri öğrenince dünyası başına yıkıldı.
23.11.2022 Yaşam
Vicdansızlar 400 kovan arıyı diri diri yaktı
Vicdansızlar 400 kovan arıyı diri diri yaktı Bursa'da vicdansızlar 400 kovan arıyı diri diri yaktı. Üretici Ethem Demircioğlu, tek geçim kaynağı arılarının yandığını görünce büyük üzüntü yaşadı.
28.10.2022 Yaşam
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı Kayseri’de telefon hattı almak isteyen Bahri Çağlar isimli vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. GSM operatörüne başvuru yapan Çağlar, üzerine kayıtlı tam 14 bin adet telefon hattı olduğunu ve ve bundan dolayı kara listeye alındığını öğrendi. Kendisinin kara listede bulunması sebebiyle üzerine hat alamayan Çağlar, soluğu savcılıkta aldı. Konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirten Çağlar, şu anda kızının adına aldığı hattı kullandığını ifade etti.
30.09.2022 Yaşam
Yarım saat süren yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi
Yarım saat süren yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde yağan ve yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı evleri de su bastı.
17.05.2022 Yaşam
Tatilde hemşehirlisiyle karşılaştı! Sırra kadem bastı
Tatilde hemşehirlisiyle karşılaştı! Sırra kadem bastı Turist olarak Sırbistan’a giden ve otelde karşılaştığı köylüsü Mustafa Özgül tarafından alacaklı kişilere rehin bırakıldığı iddia edilen Naim Öztürk’ten 6 aydır haber alınamıyor. Naim Öztürk’ün öldürülmüş olmasından korkan aile üyeleri, Türk ve Sırbistan makamlarına başvurdu.
21.04.2022 Yaşam
Bankada hayatlarının şokunu yaşadılar! İspat etmeye çalışıyorlar
Bankada hayatlarının şokunu yaşadılar! İspat etmeye çalışıyorlar Elazığ'da yaşayan Nuran Küçük (65), kendisinin ve oğlu Hasan Küçük'ün (35) ölü olarak gösterildiğini, vefat eden kocasından kalan maaşını almaya gittiği bankada öğrendi. Ölen kocasının büyük dedesinden kalan mirastan hak sahibi olmamaları için ölü gösterildiklerini öne süren Nuran Küçük, "Kartı taktığımda para gözükmedi. İçeriye geçtim, sıra aldım. Sonra bu başıma geldi. Beyim öldüğünden beri ben buradayım. Ne yapacağımı bilmiyorum, ben paramı istiyorum. Nüfusta ölü olarak görünüyoruz" dedi.
5.03.2022 Yaşam
Ölen kocasının maaşını almaya gidince şok yaşadı! ‘Nüfusta ölü olarak görünüyoruz’
Ölen kocasının maaşını almaya gidince şok yaşadı! ‘Nüfusta ölü olarak görünüyoruz’ Elazığ'da yaşayan 65 yaşındaki Nuran Küçük, kendisinin ve oğlu 35 yaşındaki Hasan Küçük'ün ölü olarak gösterildiğini, vefat eden kocasından kalan maaşını almaya gittiği bankada öğrendi. Ölen kocasının büyük dedesinden kalan mirastan hak sahibi olmamaları için ölü gösterildiklerini öne süren Nuran Küçük, "Kartı taktığımda para gözükmedi. İçeriye geçtim, sıra aldım. Sonra bu başıma geldi. Beyim öldüğünden beri ben buradayım. Ne yapacağımı bilmiyorum, ben paramı istiyorum. Nüfusta ölü olarak görünüyoruz" dedi.
5.03.2022 Gündem
Elleri olmayan Rabia yardım bekliyor! "Ellerim okumama engel olmayacak"
Elleri olmayan Rabia yardım bekliyor! "Ellerim okumama engel olmayacak" Muş’ta doğuştan elleri olmayan 11 yaşındaki Rabia Şanci, hayalinin protez ele kavuşmak olduğunu söyledi. “Ben o ellerle inşallah devletime iyi bir birey olacağım, iyi işler yapacağım” diyen küçük Rabia, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.
3.01.2022 Yaşam
Sıfırın altında yaşam! Eşi ve 3 yaşındaki kızıyla mağara gibi depoda yaşam mücadelesi...
Sıfırın altında yaşam! Eşi ve 3 yaşındaki kızıyla mağara gibi depoda yaşam mücadelesi... Bursa'da evleri olmadığı için 3 aydır dere kenarındaki metruk binanın mağarayı andıran 2 metrekarelik deposunda yaşayan aile, görenlerin yüreğini burkuyor. Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü zamanlarda kızı ile eşini soğuktan korumak için odun yakan Mustafa Kayalar (20), hayırseverlerden iş ve kalacak bir ev istiyor.
23.12.2021 Yaşam
Konuşmak için mezarlığa çıkıyorlar! 'Misafir gelince utanıyoruz'
Konuşmak için mezarlığa çıkıyorlar! 'Misafir gelince utanıyoruz' Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Tekkale köyünde vatandaşlar, şebeke çekmediği için cep telefonuyla görüşme yapmak için yüksek noktadaki 1 kilometre mesafede bulunan mezarlığa çıkıyor. Köylüler, yıllardır yaşadıkları iletişim sorununun çözülmesini istiyor.
6.08.2021 Yaşam
Beyninde tümör oluşan 2 çocuklu kadın yardım bekliyor
Beyninde tümör oluşan 2 çocuklu kadın yardım bekliyor Sivas'ta yaşayan 2 çocuk annesi Halime Duman 3 yıl önce beyninde oluşan tümör nedeniyle duyma ve denge kaybı yaşadı, görme yetisini kaybetti, yürüyemedi. Geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından İstanbul'a gelen Duman'ın eski sağlığına kavuşabilmesi için doktorlar tekrar beyin sapı implant ameliyatı olması gerektiğini söyledi. Görme ve işitme yetisi kaybolduğu için eşi Halime Duman'ın bedeni üzerine dokunarak yazdığı harfler sayesinde iletişim kuran Emrah Duman ise 110 bin lira tutan ameliyat masrafları için hayırseverlerden yardım beklediğini belirtti.
2.08.2021 Sağlık
Minik Ela Deniz için zaman daralıyor!
Minik Ela Deniz için zaman daralıyor! SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 2 buçuk yaşındaki Ela Deniz'in ailesi tedavinin gerçekleştirilebilmesi için destek bekliyor.
31.03.2021 Sağlık
Liseli Osman, tasarladığı 'insanlı dron' için destek arıyor
Liseli Osman, tasarladığı 'insanlı dron' için destek arıyor Tokat'ta yaşayan lise öğrencisi Osman Rafet Okur (17), insan taşıyabilen dron tasarladı. 'Rafeat x' ismini verdiği projenin önce maketini oluşturan Okur, dronun prototipini yapmak için de harekete geçti. Şimdilik sadece iskeletini yapabilen genç mucit, dronunu tamamlamak için destek bekliyor.
3.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Hafter kaçırdı! Türk vatandaşlarından haber alınamıyor!
Hafter kaçırdı! Türk vatandaşlarından haber alınamıyor! Geçtiğimiz haftalarda Türk vatandaşları Nijerya'da deniz haydutları tarafından kaçırılmıştı. Bu konu günlerce gündemde kaldı. Aileler konuyla ilgili yardım bekliyor.
22.02.2021 Gündem
7 yaşındaki Beyza'nın yardım çığlığı
7 yaşındaki Beyza'nın yardım çığlığı İzmir’in Urla ilçesinde yaşayan ve göz kapağında doğuştan tümör hastası olarak dünyaya gelen 7 yaşındaki Beyza Kengel, tedavi olmak için yardım bekliyor. Sağ göz kapağında oluşan tümör yüzünden bir gözünü kullanamayan minik Beyza, "Okulda benimle dalga geçiyorlar. Hastalık bulaşır diye benimle oynamak istemiyorlar" dedi.
9.01.2021 Sağlık
Hastalık hayatını kararttı, evden dışarı çıkamıyor
Hastalık hayatını kararttı, evden dışarı çıkamıyor Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Merkez Mahallesinde yaşayan Yaşat Turgut (47), ayak ülseri hastalığı nedeniyle ayağında yaralar oluştuğu için eve hapsolan adam Sağlık Bakanından ve Cumhurbaşkanı’ndan yardım bekliyor.
13.10.2020 Sağlık
Herkesin korkulu rüyasıydı, Sivas'ta yine ortaya çıktı
Herkesin korkulu rüyasıydı, Sivas'ta yine ortaya çıktı Sivas’ta site bahçesinde görülen ve halk arasında et yiyen örümcek olarak bilinen 'Sarı Kız' örümceği vatandaşlarda paniğe neden oluyor.
26.07.2020 Yaşam
Minik Gökalp'in tedavisinin 2,5 ay içinde yapılması gerekiyor
Minik Gökalp'in tedavisinin 2,5 ay içinde yapılması gerekiyor Bursa'da, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) tip 2 teşhisi konan 21,5 aylık Gökalp bebeğin, Amerika’daki tedavisi için gerekli olan 2,4 milyon doları toplamak için son 2,5 ayı kaldı. Sosyal medya hesaplarından yardım kampanyası başlatan Küçük ailesi, devlet büyükleri, iş adamları ve vatandaşlardan yardım bekliyor.
12.07.2020 Yaşam
Küçük kızlarının sessiz dünyasına "ses" arıyorlar
Küçük kızlarının sessiz dünyasına "ses" arıyorlar Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde yaşayan Suriyeli Munzır Hadace (29) ve eşi, doğuştan işitme ve konuşma engelli 4 yaşındaki kızı Meryem Hadace'nin tedavisi için yardım bekliyor.
27.06.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yardım Bekliyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardım bekliyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.