Yapılandırma Ödeme

Yapılandırma Ödeme

Son dakika Yapılandırma ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yapılandırma ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yapılandırma ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 919 yapılandırma ödeme haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritasıKandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 92'si deprem bölgesi diye bir ifade var bunu sevmiyorum. Herkes kendini yüzde 8'de kabul ediyor. Türkiye'nin yüzde 100'ü deprem bölgesi" ifadelerini kullandı. Özener ile Ersoy olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.08.2023Gündem
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Yarın son gün, hemen...
SGK resmen duyurdu! Yarın son gün, hemen...SGK harekete geçti ve resmen duyurdu. Çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından art arda yapılan açıklamalar ile vatandaşlar uyarıldı. SGK yazılı olarak yaptığı açıklamada vatandaşların merak ettiği detayları paylaştı. SGK’nın borç yapılandırmasına yaklaşık 1.2 milyon kişi, 61 milyarlık borç için başvurdu. 1.6 milyar lira peşin ödeme yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yapılandırılan prim borçlarının ilk taksit ödemesinde son günün 30 Kasım olduğunu hatırlattı.
29.11.2021Ekonomi
Yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son ödeme tarihi ne zaman?
Yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son ödeme tarihi ne zaman? Yapılandırma Kanunu kapsamında, 1 milyonun üzerinde vatandaşın borçları yapılandırılmıştı. Borç yapılandırmada ilk taksit ödemeleri için verilen süre doluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçların ilk taksit ödemesinde son gün hatırlatması yaptı. Avantajların kaybedilmemesi ve yapılandırmanın bozulmaması için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerekiyor. Peki, Yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son ödeme tarihi ne zaman? İşte yapılandırma son ödeme tarihi…
29.11.2021Ekonomi
Yapılandırmada son gün ne zaman? SGK yapılandırma ödemesi nasıl yapılır?
Yapılandırmada son gün ne zaman? SGK yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? SGK’dan uyarı! 30 Kasım’da sona erecek. Ödemeyen avantajdan yararlanamayacak. Vergi ve bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren yapılandırma başvuruları 30 Eylül’de sona ermişti. Yapılandırılan borçların ilk taksit ödemeleri için verilen süre doluyor. Peki, Yapılandırmada son gün ne zaman? SGK yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? İşte detaylar…
21.11.2021Ekonomi
İnternet vergi dairesi borç ödeme nasıl yapılır? Yapılandırma ödeme tarihleri!
İnternet vergi dairesi borç ödeme nasıl yapılır? Yapılandırma ödeme tarihleri!Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığından (GİB) alınan bilgilere göre; vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 9 Haziran 2021 tarihinde yürürlüğe giren 7326 sayılı kanun kapsamında başvurular devam ediyor. Başvurular Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresi veya e-Devlet üzerinden, vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla da yapılabilecek. Peki, Yapılandırma ödemeleri ne zaman son, yapılandırma ödeme nasıl yapılır?
25.08.2021Gündem
Borcu olana iyi haber! Yüzde 50'si siliniyor, 14 gün süre...
Borcu olana iyi haber! Yüzde 50'si siliniyor, 14 gün süre...Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Enflasyon farkının yüzde 50’si siliniyor. 1 Mart'a kadar ödenmesi gerekiyor. İlk iki taksitin zamanında ödenmesi büyük avantaj sağlıyor. 36 ay vade imkanı sunuluyor. Borç, ilk taksit süresinde peşin ödenirse enflasyon farkının yüzde 90’ı siliniyor. Taksiti seçenler, ilk taksiti ödedikten sonra ikinci taksit süresinde kalan borcun tamamını ödemek isterse, enflasyon farkının yüzde 50’si siliniyor.
16.02.2021Ekonomi
65 yaş üstü için vergi dönemi! Vergi ödemeleri ertelendi mi? 65 yaş üstü vergi ödemelerini nasıl yapacak?
65 yaş üstü için vergi dönemi! Vergi ödemeleri ertelendi mi? 65 yaş üstü vergi ödemelerini nasıl yapacak?Corona virüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından, 65 yaş üstü işletme sahipleri 1 Haziran itibarıyla muaf tutuldu. Vergi süreçleri başlayan bu mükellefler, mücbir sebep dönemine ilişkin ertelenen beyanname ve bildirimleri ile ilgili açıklama geldi. Peki, 65 yaş üstü işletme sahipleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf mı? 65 yaş üstü vergi ödemelerini nasıl yapacak? Vergi ödemeleri ertelendi mi? Kronik hastalığı olan 65 yaş üstü muhtasar ve KDV beyannamelerini ne zaman verecek? İşte 65 yaş üstü için vergi ödemeleri hakkında merak edilenler...
4.06.2020Gündem
Yeniden yapılandırma için son şans!
Yeniden yapılandırma için son şans!Kamuya yönelik borçların yeniden yapılandırılmasına yönelik düzenleme kapsamında ödemelerini zamanında yapmayarak haklarını kaybedenler, yarın gün sonuna kadar bu borçlarını ödemeleri halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebilecek.
27.02.2019Ekonomi
Son dakika... SGK yapılandırma ödemeleri ertelendi
Son dakika... SGK yapılandırma ödemeleri ertelendiSosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borç yapılandırmasından yararlananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihinin 7 Eylül'e kadar ertelendiği bildirildi.
31.08.2018Ekonomi
SGK, yapılandırma ödeme süresini uzattı
SGK, yapılandırma ödeme süresini uzattıSOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, kuruma borcu olanların, bu borçlarını yapılandırmalarına olanak sağlayan kanundan yararlanmak isteyenlerin taksit ya da diğer ödemelerini yapacakları son tarih olarak 2 Ocak 2017 Pazartesi gününün bildirildiğini, ancak yaşanan olumsuzluklar nedeniyle bu tarihin 6 Ocak olarak yeniden düzenlendiğini kaydetti.
3.01.2017Ekonomi
Borcu olanlar bu tarihe dikkat!
Borcu olanlar bu tarihe dikkat!142 sayfalık Tebliğ Taslağı’nda, vatandaşların hangi prodesürlere uyacağı örneklerle anlatılıyor...
2.03.2011Ekonomi
Deprem bölgesinde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesinde mücbir sebep hali uzatıldıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024'e ertelendiğini açıkladı.
30.11.2023Gündem
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldıHazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halini 30 Nisan 2024'e uzattı.
29.11.2023Gündem
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştıYapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.
4.08.2023Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Ödemeler için son gün
Borcu olanlar dikkat! Ödemeler için son günSGK kapsamında yapılandırılan borçlar ile sigorta primi borçları için bugün son ödeme günü. Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü ise yarın.
3.08.2023Ekonomi
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldıGelir İdaresi Başkanlığı, vergi borcu yapılandırma ile MTV ikinci taksit ödeme süresinin 4 Ağustos Cuma günü sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
31.07.2023Ekonomi
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman?
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman?Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan borç yapılandırma ile ilgili son açıklama geldi. SGK tarafından son ödeme tarihi 31 Temmuz olan borç yapılandırma, cari dönem prim borçlarının ödeme süresi uzatıldı mı sorusu gündemdeki yerini aldı. Sigortalıları ve işverenleri yakından ilgilendiren karar sonrası internette, "Borç yapılandırma süresi uzatıldı mı? Vergi ödememeleri son günü ne zaman? soruları araştırılmaya başlandı.
31.07.2023Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! SGK duyurdu, yapılandırma tarihi değişti
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! SGK duyurdu, yapılandırma tarihi değiştiBorcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin 3 Ağustos 2023 saat 23:59'a kadar uzatıldığını duyurdu.
31.07.2023Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son günBorcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yine motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin de bugün son günü.
31.07.2023Ekonomi
Bakan Işıkhan: SGK prim yapılandırmasıyla vatandaşlarımızla temiz bir sayfa açtık
Bakan Işıkhan: SGK prim yapılandırmasıyla vatandaşlarımızla temiz bir sayfa açtıkÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SGK borçlarının yapılandırmasına yönelik kanuna ilişkin, “SGK Prim Yapılandırmasıyla vatandaşlarımızla temiz bir sayfa açtık. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir çalışma hayatı için yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
5.07.2023Ekonomi
SGK prim yapılandırmasında sayı belli oldu! 12, 18, 24, 36 ve 48 taksit imkanı
SGK prim yapılandırmasında sayı belli oldu! 12, 18, 24, 36 ve 48 taksit imkanıSGK prim yapılandırmasında yeni gelişme. Sayı resmen belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK borçlarının yapılandırmasına yönelik kanun kapsamında “SGK Prim Yapılandırmasıyla vatandaşlarımızla temiz bir sayfa açtık. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir çalışma hayatı için yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
5.07.2023Ekonomi
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldıCumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında süre uzatıldı. Kamuya olan borçlarını yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.
2.06.2023Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detaylarıBorcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Pandemi döneminde kesilen cezalara ilişkin müjde geldi. Rakamlar netleşti. Buna göre 321 bin kişinin ödediği 309 milyon TL'lik tutar iade edilecek. Bugüne kadarki en geniş kapsamlı vergi borcu yapılandırma kanun teklifinin de detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın beklediği vergi affı borç yapılandırma kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yasalaşacak olan düzenleme ile 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödeme hakkı tanınacak. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte vergi affı 2023 ile ilgili detaylar...
1.06.2023Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.