Yangın Açıklaması

Yangın Açıklaması

Son dakika yangın açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yangın açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yangın açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yangın Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yangın açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 yangın açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm yangın açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İspanya’da 30 farklı noktada yangın! 2 bin hektarlık alan küle döndü
İspanya’da 30 farklı noktada yangın! 2 bin hektarlık alan küle döndü İspanya’da itfaiye ekipleri, en az 30 farklı noktada çıkan yangınlarla mücadele ediyor.
18.07.2022 Dünya
Çeşme'de makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Çeşme'de makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı İzmir'in Çeşme ilçesinde makilikte başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Zeytineli mevkisine ve İzmir - Çeşme otoyolunun bir bölümüne de sıçradı. Kaynak sırasında sıçrayan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu başlayan yangınla ilgili 7 işçi, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Çeşme ilçesinde iki ayrı noktada çıkan yangınların kısmi kontrol altına alındığını açıkladı. Gelen son açıklamaya göre İzmir Çeşme'de iki ayrı noktada dün çıkan yangınlar tamamen kontrol altına alındı.
14.07.2022 Yaşam
Çeşme'de makilik yangını! İzmir-Çeşme otoyolu trafiğe kapandı
Çeşme'de makilik yangını! İzmir-Çeşme otoyolu trafiğe kapandı İzmir'in Çeşme ilçesinde makilikte yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. İzmir-Çeşme otoyolunun Uzunkuyu mevkii, makilik alanda çıkan yangın nedeniyle trafiğe kapandı.
13.07.2022 Yaşam
Orman Bakanı Kirişci ile İçişleri Bakanı Soylu, orman yangının yaşandığı bölgeye gitti
Orman Bakanı Kirişci ile İçişleri Bakanı Soylu, orman yangının yaşandığı bölgeye gitti Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın da şiddeti ile büyüdü. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevler gökyüzünü kızıla boyadı. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, incelemelerde bulunmak ve çalışmaları yerinde takip etmek üzere Marmaris'e hareket etti. 
21.06.2022 Gündem
Fenomen olmak için mesire alanını yaktılar!
Fenomen olmak için mesire alanını yaktılar! Erzurum’da mesire alanında çıkan yangın itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Tiktok akımı için yangını çıkardığı iddia edilen 4 çocuk ise gözaltına alındı.
17.04.2022 Yaşam
Komşularının kabusu olan kadının yaşadığı binada yangın; 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Komşularının kabusu olan kadının yaşadığı binada yangın; 5 kişi hastaneye kaldırıldı Tuzla'da 16 dairenin bulunduğu 3 katlı binanın giriş katında yangın çıktı. Geçen hafta komşuları ile yaşadığı sorunlar nedeniyle davalık olduğu için haberlere konu olan D.Ç.'ye ait olduğu belirtilen dairede çıkan yangına, itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sırasında dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırılırken, dairenin sahibi D.Ç. ifadesi için emniyete götürüldü.
7.04.2022 Yaşam
Bayrampaşa’da korkutan iş yeri yangını
Bayrampaşa’da korkutan iş yeri yangını Bayrampaşa’da gıda üretimi yapan bir fabrikanın imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gökyüzüne yükselen siyah dumanlar dron ile havadan görüntülendi.
15.02.2022 Gündem
Kamerun’da gece kulübünde yangın: 16 ölü, 8 yaralı
Kamerun’da gece kulübünde yangın: 16 ölü, 8 yaralı Kamerun’da bir gece kulübünde hava fişeklerin patlamasının ardından meydana gelen yangında en az 16 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
23.01.2022 Dünya
Bayrampaşa'da ayakkabı imalathanesinde yangın
Bayrampaşa'da ayakkabı imalathanesinde yangın İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir ayakkabı imalathanesi alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
23.12.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Tunceli Valiliği'nden 'yangın' açıklaması
Tunceli Valiliği'nden 'yangın' açıklaması Tunceli Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, Hozat ilçesindeki Gedikler mevkisinde operasyon sırasında helikopter bombardımanı sonrası orman yangını çıktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
31.07.2021 Gündem
Bakanlardan son dakika yangın açıklaması: İşlem başladı...
Bakanlardan son dakika yangın açıklaması: İşlem başladı... Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu basın mensuplarına orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu ise dün akşam yaşana olaya ilişkin, “Can ve mal kaybı var, evi, arazisi yandı vatandaşlar dün akşam biraz gergindi. Ufak tefek itiş kakışlar olmuş tabii. 3 şüpheliye emniyet güçlerimiz tarafından işlem başladı. Büyük bir gerginlikti. Başka yere çekenler olmuş, Yangından dolayı protesto edildi diye. Bize de tepkiler oldu” ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Gündem
Manavgat yangın neden çıktı? Manavgat orman yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Manavgat Belediye Başkanı yangın açıklaması
Manavgat yangın neden çıktı? Manavgat orman yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Manavgat Belediye Başkanı yangın açıklaması Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıkan yangın poyrazın etkisiyle hızla yayıldı, mahalle ve köylere ulaştı. Yangın nedeniyle oluşan dumandan göz gözü görmezken, 3 kişinin ölüm haberi geldi. Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Peki, Manavgat yangın neden çıktı, sabotaj ihtimali var mı? İşte Manavgat yangını son durum
29.07.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yangın açıklaması! 'İblisin çocukları...'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yangın açıklaması! 'İblisin çocukları...' MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı'nda Hatay'daki orman yangınını PKK'nın üstlenmesiyle ilgili konuşarak, "Bunlar iblisin çocukları, ihanetin çakallarıdır." dedi.
13.10.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli açıkladı! Bugün başlayan 11 orman yangınının 10’unu kontrol altına aldık
Bakan Pakdemirli açıkladı! Bugün başlayan 11 orman yangınının 10’unu kontrol altına aldık Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün başlayan 11 orman yangınının 10’unu kontrol altına alındığını bildirdi.
8.09.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan yangın açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan yangın açıklaması İçişleri Bakanlığı, Karadeniz'de farklı noktalarda meydana gelen orman yangınlarının çıkış nedeninin araştırıldığını, şu ana kadar terör ve sabotaj izine rastlanılmadığını bildirdi.
24.12.2019 Gündem
Bakan Pakdemirli'den son dakika yangın açıklaması
Bakan Pakdemirli'den son dakika yangın açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli İzmir'deki orman yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
20.08.2019 Gündem
Karaköy'de otelde yangın paniği
Karaköy'de otelde yangın paniği KARAKÖY'de bulunan 9 katlı bir otelin bodrum katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İBB'den yangına ilişkin yapılan açıklamada, mahsur kalan 4 kişinin itfaiye ekiplerince tahliye edildiği bildirildi
3.12.2018 Gündem
Orman yangınında bilanço gittikçe ağırlaşıyor
Orman yangınında bilanço gittikçe ağırlaşıyor ABD'nin California eyaletinin kuzeyindeki orman yangınları nedeniyle hayatını kaybeden 14 kişinin daha cansız bedenine ulaşılması ile toplam can kaybı 23'e yükseldi.
11.11.2018 Dünya
F.Bahçe ve Beşitaş'tan yangın açıklaması!
F.Bahçe ve Beşitaş'tan yangın açıklaması! F.Bahçe ve Beşiktaş'dan Dubai'de çıkan otel yangınıyla ilgili açıklama geldi.
31.12.2015 Fenerbahçe
Akasya Acıbadem'den Yangın Açıklaması
Akasya Acıbadem'den Yangın Açıklaması Haftasonu Akasya rezidansta yangın paniği yaşandı. Firma konuyla ilgili açıklama geçti.
5.05.2014 Arşiv
Atalay'dan yangın açıklaması
Atalay'dan yangın açıklaması İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde sekiz hastanın ölümüyle sonuçlanan yangına erken müdahale edildiğini aksi takdirde olayın daha vahim sonuçlar doğuracağını söyledi...
26.05.2009 Siyaset
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yangın açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.