Yalıkavak

Yalıkavak

Son dakika yalıkavak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalıkavak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalıkavak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalıkavak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalıkavak gelişmeleri de dahil olmak üzere 951 yalıkavak haberi bulunmuştur. Tüm yalıkavak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, denizlerde etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Yarın yapılması planlanan Bodrum- Datça arası feribot seferleri iptal edildi. Yetkililer balıkçılara denize açıklamayın uyarısı yaptı.
29.01.2024 Gündem
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti 'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da tatile devam ediyor. Müziğe verdiği arada spor eğitmenliğine yönelen 36 yaşındaki Yürük arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta sörf tahtası üzerinde eğlenceli anlar yaşadı. Kameralara yansıyan görüntüler gülümsetti.
26.08.2023 Magazin
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin (23) ile işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun (30) aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, romantik görüntüler sergiledi.
29.07.2023 Magazin
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor Mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Türkiye’nin sahillerinde 5 yıldızlı halk plajı konforu yaygınlaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ücretsiz halk plajlarına yenilerini ekliyor.
19.07.2023 Gündem
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" diye konuştu.
16.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi!
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. 32 yaşındaki güzel, önceki gün Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.
8.07.2023 Magazin
Bodrum'da plajlarda bayram yoğunluğu
Bodrum'da plajlarda bayram yoğunluğu Muğla'nın dünyaca turistik ilçesi Bodrum'da, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde de plajlarda yoğunluk yaşanıyor. Tatilciler, denize girerek biraz olsun serinleyerek sıcak havanın bunaltıcı etkisinden kurtulmaya çalışıyor.
29.06.2023 Yaşam
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti!
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti! Hamdi Alkan ile ayrılığından sonra son dönemde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan oyuncu Selen Görgüzel, tatil sezonunu Bodrum Yalıkavak'ta açtı. Köpeği Pablo ile denize giren 44 yaşındaki güzel, plajda ilgi odağı oldu.
29.06.2023 Magazin
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocukları Kurt Efe, önceki gün ilk defa görüntülendi. Yalıkavak’ta alışveriş yapan çift, ilgi odağı oldu.
25.06.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi!
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi! Adları birlikte anılan Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’un ilişkisi, Bodrum’da teknede çekilen fotoğraflarıyla belgelendi.
24.06.2023 Magazin
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor Spor Toto Süper Lig şampiyonu şampiyonu Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu eşi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü futbolcunun eşinin hamile olduğu görüldü.
24.06.2023 Magazin
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Eğlenceli çift, Bodrum Yalıkavak’ta tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, son olarak tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi.
17.06.2023 Magazin
Şevval Şahin denize girerken görüntülendi!
Şevval Şahin denize girerken görüntülendi! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin Bodrum'da tatiline devam ediyor. Şahin bu kez Yalıkavak’ta denize girerken görüntülendi.
12.06.2023 Magazin
Bodrum'da plajı domuzlar bastı! O anlar böyle görüntülendi
Bodrum'da plajı domuzlar bastı! O anlar böyle görüntülendi Muğla'nın Bodrum ilçesinde halk plajına inen domuzları gören vatandaşlar şok oldu.
10.06.2023 Yaşam
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı Yaz tatili planları yapanları ilgilendiren gelişme! Kiralık villa fiyatları uçuşa geçti, yeni kiralar açıklandı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kiralık villa ve konut fiyatları yükselişe geçti. Geçen sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villaların bu yıl aylık kirası 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar çıktı.
23.03.2023 Yaşam
Bodrum'da yılın ilk gününde denize girdiler
Bodrum'da yılın ilk gününde denize girdiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yılın ilk gününde güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler denize girdi. Bazı turistler ise plajda oturarak vakit geçirdi.
1.01.2023 Gündem
Arkadaşını uyurken 20 kez bıçaklayıp öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü
Arkadaşını uyurken 20 kez bıçaklayıp öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, güvenlik görevlisi Muzaffer E., horladığı için kendisini uyaran mesai arkadaşı Kenan Maral'ı (29) uyuduğu sırada 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerine teslim olan Muzaffer E., gözaltına alındı.  
2.12.2022 Yaşam
Bodrum'da küfürlü konuşma uyarısı silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı
Bodrum'da küfürlü konuşma uyarısı silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı Muğla'nın Bodrum ilçesinde restoranda küfürlü konuşan Ö.A., yan masada oturan ve kendisini uyaran A.K. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K.'nın telefonla haber verdiği oğlu Ö.K., restorana gelerek tabancayla Ö.A.'yı ayağından yaraladı. 
18.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalıkavak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalıkavak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.