Yalı

Yalı

Son dakika yalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.055 yalı haberi bulunmuştur. Tüm yalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar ve saatleri < 27.28 Nisan İzmir bisiklet turu kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar ve saatleri < 27.28 Nisan İzmir bisiklet turu kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
26.04.2024 Yaşam
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümü var mı, 12 Nisan Yalı Çapkını bugün yayınlanacak mı? Yalı Çapkı'nın 66. Bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bayram nedeniyle birçok dizinin ekran macerasına ara verilince, Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı? Yalı Çapkını 66. bölümü ne zaman yayımlanacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.04.2024 Magazin
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sakarya’nın Karasu ilçesinde arıza nedeniyle sağ şeritte duran TIR’a çarpan akaryakıt tankerinin yedek şoförü İsmail Acar (50) hayatını kaybetti, sürücü E.G. ağır yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşanırken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathanenin dizilere de ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
3.02.2024 Gündem
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi!
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi! Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinden final gibi bir haber geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin'in kimden hamile kaldığı sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Yanan otomobilde sıkışan sürücüyü TIR şoförü kurtardı
Yanan otomobilde sıkışan sürücüyü TIR şoförü kurtardı Sakarya'nın Karasu ilçesinde devrilip, alev alan otomobilde sıkışan sürücü İrfan Aşık, yoldan geçen TIR şoförü Orhan Parlak tarafından kurtarıldı. O anlar kameraya yansırken, alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.
8.01.2024 Gündem
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı Her bölümü olaylı, her sahnesi kafa karıştırıcı Yalı Çapkını dizisinde iddialar her gün bir başka şekliyle ortaya çıkıyor. Cuma günlerinin rakipsiz yapımı, bir süredir düşen reytinglerden şikayeçiydi. Pelin'in hamile olarak dönmesi Seyran ve Ferit ilişkisine bombayı koymuştu. Ancak akıllarda bebeğin babasının kim olduğu da kalmıştı. Londra'dan karnı burnunda dönen Pelin'in bebeğinin babasına görünce yok artık demek mümkün. İşte Yalı Çapkını'ndaki bomba detay...
15.12.2023 Televizyon
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülü sahibini buluyor. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan ve ödülün en büyük adayı olan iki isim sürprize yer vermedi. Adaylar arasında Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'inin yanısıra geçtiğimiz yılın kazanan çifti Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da vardı.
3.12.2023 Televizyon
Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı! Kiralar dikkat çekti
Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı! Kiralar dikkat çekti Başrolünü Mert Ramazan Demir ile paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisinde rol alan, oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Afra Saraçoğlu, yeni evine taşındı. Ünlü ismin taşındığı bölgedeki kira fiyatları dikkat çekti.
16.11.2023 Magazin
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor!
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor! Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda beklenen final geldi. Pelin'in dayısı Seyran'ı boşayıp Pelin'le evlenmesi için Ferit'i tehdit etti. Kıyamet ise Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor.
9.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu!
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu! Yalı Çapkını 45 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Seyran'dan tokadı yedi. "Ben bu çatı altında daha fazla kalamam" diyerek evi terk eden Nükhet'in peşinden hiçbir şeye eyvallahı olmayan Halis Ağa koştu.
7.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm 2. fragmanı: Seyran ve Suna kardeşliği bitti, Halis Ağa Nükhet'i kovuyor!
Yalı Çapkını 44. bölüm 2. fragmanı: Seyran ve Suna kardeşliği bitti, Halis Ağa Nükhet'i kovuyor! Yalı Çapkını 44 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Suna'ya evlenme teklifi etti. Kardeşinin gölgesinde kalmaya artık tahammül edemeyen Suna'nın Seyran ile olan kardeşliğini bitirdiği görüldü. Öte yandan Halis Ağa, Nükhet'in planlarından haberdar oldu.
2.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti!
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti! Yalı Çapkını 44 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Sultan'ı odasına gönderenin İfakat olduğunu söyleyen Ferit, Seyran'dan af diledi. Nükhet, İfakat'in fişini çekmek için planlarına devam etti. Öte yandan Kaya, Suna ile evlenmek istediğini ilk kez dile getirdi.
30.10.2023 Televizyon
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı Merak edilen sonuçlar açıklandı. 27 Ekim 2023 Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, MasterChef All Star reyting sonuçları verileri belli oldu. Özellikle seyircinin "İzlemeyeceğiz" protestolarının yapıldığ Yalı Çapkını dizisinin son bölümünün reytingleri merak konusu oldu. Peki dün akşamı en çok izlenen dizi, program hangisi oldu? İşte 27 Ekim reyting sonuçları...
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!"
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!" Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonunda senaryoda yaşanan değişiklikle gündeme gelmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit hikayesine yaşanan değişim, Pelin ve annesinin geri dönüşü seyircinin tepki gösterdiği konuların başında gelirken, Kaya ve Suna arasındaki aşka da eleştiriler dinmek bilmiyor. Bugün sosyal medyada Yalı Çapkını'nın eski senaristi Mehmet Barış Günger'in yaptığı paylaşım çok konuşulanlar arasına girdi.
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı!
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı! Yalı Çapkını 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım yalıyı birbirine kattı. Sultan'a Ferit ile birlikte olduğunu itiraf ettin Kazım, Kaya ve Suna'yı öpüşürken yakaladı. İfakat'ın geçtiğimiz sezon Fuat/Suna planı bu sezon Kaya/Suna olarak devam etti. Halis Ağa'nın İfakat'i saçlarından tutup, "Bu ne kepazeliktir böyle" dediği anlarda Nükhet görülmeye değerdi.
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var...
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var... Yalı Çapkını dizisinde Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in rol aldığı dizinin bu akşamki bölümünde Seyran, Suna ve Asuman'ın A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formalarını giyerek kutlama yapması sosyal medyada tepki çekti. İşte o sahneye gelen bazı yorumlar...
26.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.