Yalan Haber

Yalan Haber

Son dakika yalan haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalan haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalan haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalan Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalan haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.151 yalan haber haberi bulunmuştur. Tüm yalan haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sarıyer'de katıldığı programda Erzincan'da yaşanan maden faciası hakkında konuştu. Kurum, "21 Haziran 2022'de işletmeye Çevre Kanunu'ndaki en üst sınırdan idari para cezası verildi. İşletmenin faaliyetinde çevre mevzuatı kapsamında görülen eksiklikler nedeniyle; işletme men edildi ve 3 ay kapısına mühür vuruldu. Bununla da kalınmayıp; işletmenin çevreyi kirletmesi nedeniyle; Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Özet olarak; biz, kanunda öngörülen bütün cezai süreçleri hiçbir müsamaha göstermeksizin kararlılıkla uyguladık. İşletmenin, tüm tedbirleri aldığı bilirkişi raporlarıyla tespit edilince faaliyetine tekrar başladı" dedi.
14.02.2024 Gündem
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten TB2 İHA iddialarına tepki
AK Parti'li Çelik'ten TB2 İHA iddialarına tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yangınlar sonrası gündeme gelen TB2 İHA iddialarına tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bayraktar TB2 İHA’ların yangınları önlemede kullanılmasını, siyaset ve gazetecilik kılığına girmiş linç kampanyası ile hedef almaya çalışıyorlar. Siyaset ve gazetecilik kılığına girmiş sinsi linç kampanyalarını yürütenler, belgeler ve rakamlar karşısında bir kere daha yalancı durumuna düşmüşlerdir." dedi.
30.07.2023 Gündem
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten dezenformasyon yapanlara tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten dezenformasyon yapanlara tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir" dedi.
26.04.2023 Gündem
Ev sahiplerinden fahiş kira oyunu! ‘Depremzede’dir iki, üç kat öder!
Ev sahiplerinden fahiş kira oyunu! ‘Depremzede’dir iki, üç kat öder! Son birkaç yıldır yaşanan fahiş kira artışlarının yanı sıra Kahramanmaraş merkezli on ili etkileyen yıkıcı depremin ardından vatandaşlar başka illere göç etmeye başladı. Bunu fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçılar ev tutmak isteyen vatandaşlara değerinin çok üzerinde kira isterken, halihazırda evde oturan kiracının da kirasını neredeyse 3-4 katına çıkarmak istiyor.
9.04.2023 Gündem
Tutuklanan Nurdağı Belediye Başkanı: Yıkım sebebi belli değil
Tutuklanan Nurdağı Belediye Başkanı: Yıkım sebebi belli değil Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde tutuklanan Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın kullandığı sosyal medya hesabından bugün paylaşım yapıldı. Paylaşımda Kavak, ruhsatı kendi adına kayıtlı olan binanın yıkıldığını belirterek, “Ancak henüz yıkım sebebi belli olmamakla birlikte soruşturmanın tamamlanması ile söz konusu binanın yapımında herhangi bir demir eksikliği veya yanlış kum kullanımının olmadığı anlaşılacaktır” dedi.
2.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz
Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz. İstanbul için hazır olmalıyız. Kaybedecek vakit yoktur. Derhal harekete geçmeliyiz." dedi.
21.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, "Fransız çimento devi Lafarge'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine nasıl destek verdiğini, yardımcı olduğunu, onlara tüneller açmak suretiyle oralarda nasıl mikserlerle betonlar döktürdüğünü anlattığımda bunu Fransızlar anlamıyordu. Fransa'nın Başkanı Sayın Macron'a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron'a Lafarge'nin hesabını sordular." dedi.
21.10.2022 Gündem
Edirne Valiliğinden, Yunanistan ve göçmen açıklaması
Edirne Valiliğinden, Yunanistan ve göçmen açıklaması Edirne Valiliği, göçmenler üzerinden kaos oluşturmayı hedefleyen gerçekdışı paylaşımlar nedeniyle İpsala Sınır Kapısı etrafında toplanan gruba kolluk kuvvetleri tarafından kontrollü müdahale edilerek göçmen grubunun Geri Gönderme Merkezine alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında, "Yunanistan medyasının bahse konu olayı da göçmenlerin sınırı geçmeye zorlanması şeklinde lanse etmesi, göçmenlere karşı takındığı insanlık ve hukuk dışı tutumu defalarca tespit edilmiş olan Yunanistan’ın alışılageldik suçluluk psikolojisi olarak görülmektedir." denildi.
19.10.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki!
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin, "Özellikle kendisine eşlik eden gazetecileri de atlatarak 8 saat süreyle ortadan kaybolması ziyadesiyle kuşkuludur. Kılıçdaroğlu'na soruyorum; o gizemli 8 saat içinde neredeydin? Kimlerle fiskos yaptın, kimlerle geniş bir planın parçası olmayı içine sindirebildin? Kılıçdaroğlu, bu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır" dedi.
18.10.2022 Siyaset
Sosyal medya yasası nedir, onaylandı mı? Sosyal medya yasasının kabul edilen maddeleri nelerdir (Sosyal medya yasası 18 madde)?
Sosyal medya yasası nedir, onaylandı mı? Sosyal medya yasasının kabul edilen maddeleri nelerdir (Sosyal medya yasası 18 madde)? Mayıs ayının sonunda Meclis’e sunulan Sosyal Medya Yasası komisyona gidecekken, ertelenmişti. Meclis açıldıktan sonra tekrar gündeme alınan Sosyal Medya Yasası’nın 18 maddesi kabul edildi. Yasanın 19. maddesi görüşülüyor. Yasa ile Türkiye'de haber üreten ve yayın yapan internet medyası, sosyal ağ şirketleri, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kuruluşlar ve kişiler faaliyetlerinden sorumlu tutulacak. İnternet kullanıcılarının her türlü suistimalden, ihlalden ve saldırıdan korunması hedefleniyor. Peki, Sosyal medya yasası nedir, Sosyal medya yasası maddeleri nelerdi? İşte Sosyal medya yasası 18 madde…
13.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: Gabar bölgesini 2023'te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız
Bakan Soylu: Gabar bölgesini 2023'te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz şehitlerimizin intikamını alıyoruz. Bize çok çektirdiler, bu ülkenin gücünü çok zayıflatmaya çalıştılar. Amerika'yı arkalarına aldılar, Avrupa’yı arkalarına aldılar ve bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalıştılar. Allah bize nasip edecek Gabar bölgesini 2023'te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülkenin beraberliğine, birliğine, ekonomisine hep beraber omuz vermek zorundayız" dedi.
12.08.2022 Siyaset
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu Trump'ın evine FBI tarafından baskın düzenlenip aranması tüm dünyada gündem olmuştu. Günlerdir yankısı devam eden olaylar giderek kızışırken FBI baskınıyla ilgili olarak ortaya atılan son iddia olayın boyutunu bambaşka yerlere taşıdı. ABD Adalet Bakanı Garland, eski ABD Başkanı Trump'ın Florida'daki evinin FBI tarafından aranması kararını şahsen onayladığını açıkladı...
12.08.2022 Dünya
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti.
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis bugün AB Parlamentosu başkanı Roberta Metsola'nın daveti üzerine Avrupa Parlamentosu'na seslendi. Ancak söz konusu toplantı hiç de Yunan Başbakan'ın beklediği bir havada gerçekleşmedi.
5.07.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyona karşı büyük mücadele veriyoruz
İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyona karşı büyük mücadele veriyoruz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye’ye karşı yürütülen dezenformasyona karşı büyük bir mücadelede veriyoruz. Türkiye markasına zarar vermek için her fırsatı değerlendiren mecra ve kesimler için de hukuki düzenlemelerimizi yapıyor, sektörün beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda mevzuat çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
14.06.2022 Gündem
'Dezenformasyon düzenlemesi' Meclis'te görüşülmeye başlandı!
'Dezenformasyon düzenlemesi' Meclis'te görüşülmeye başlandı! TBMM Adalet Komisyonu, sosyal medya ile internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren ve 'dezenformasyon düzenlemesi' olarak adlandırılan Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
9.06.2022 Siyaset
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım...
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım... Google’ın AB üyesi bazı ülkelerde verilerini kullandığı yaklaşık 300 medya kuruluşuna telif hakkı ödemeyi kabul etmesinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Türkiye’deki yayıncıların telif hakkı alabilmesi için yasa çalışması başlatıldı.
8.06.2022 Siyaset
Tapuda yeni dönem! 4000 lira sınırı ve...
Tapuda yeni dönem! 4000 lira sınırı ve... Tapu işlemleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ev, arsa alacak milyonları ilgilendiriyor. Sistem değişiyor. Görev tanımları değiştirilerek, tapu işlemlerinin noterlerden yapılmasına olanak sağlandı. Buna göre noterlerin taşınmaz satış vaadi sözleşmesi yapmak, bu sözleşmeyi taraflardan birinin talep etmesi, harç ve giderleri ödemesi halinde elektronik ortamda tapu siciline şerh koymak, ayrıca taşınmaz satış sözleşmesi yapma yetkisi olacak. Bu işlemler karşılığında noter ücreti dışında herhangi bir ücret alınmayacak. Noter ücreti taşınmazın değerine göre 500 Türk Lirası’ndan az ve 4 bin Türk Lirası’ndan fazla olamayacak.
26.05.2022 Ekonomi
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması!
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sığınmacı göçü ve mülteci sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'ye gelen göçmenler" adı altında dolaşan videolarla ilgili konuşan Akar, "Yalan haber, video ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." diyerek, Suriyelilerin geri dönüşleri ile ilgili de açıklama yaptı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar “Suriyeliler geri dönüyor mu?” ve “Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Bakan Akar'ın sığınmacı açıklaması…
7.05.2022 Gündem
Sosyal medya düzenlemesi geliyor! Bunu yapan yandı, Dezenformasyona ceza getirilecek
Sosyal medya düzenlemesi geliyor! Bunu yapan yandı, Dezenformasyona ceza getirilecek Sosyal medya düzenlemesi geliyor. Dezenformasyonla mücadele yasası hazırlıkları kapsamında, sosyal medyaya yönelik düzenlemelerin 3 ana başlıktan oluşması bekleniyor. Sosyal medyadaki dezenformasyona ilk kez ceza getirileceği aktarılırken, "Dezenformasyon, terör kadar tehlikeli." ifadesini kullanan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal konuyla alakalı 7-8 aydır çalışmaların devam ettiğini belirtti.
15.04.2022 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı dehşete düşüren katliam! Ukraynalı gazeteci Bucha'daki vahşeti anlattı: Korkunç tecavüz iddiası...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı dehşete düşüren katliam! Ukraynalı gazeteci Bucha'daki vahşeti anlattı: Korkunç tecavüz iddiası... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken dünya Bucha'dan gelen fotoğrafları konuşuyor. Rus ordusunun geri çekilmesi ile bölgede yaşanan vahşet gün yüzüne çıkarken Ukraynalı gazeteci yaşanılanları ABD basınına anlattı. İngiliz Guardian gazetesi ise Rus askerlerinin tecavüzü bir silah olarak kullandığını yazdı.
4.04.2022 Dünya
16 milyarlık vurgunla gündem olmuşlardı! Samsunlu kardeşler arabaya bakmadan 300 bin lira vermiş
16 milyarlık vurgunla gündem olmuşlardı! Samsunlu kardeşler arabaya bakmadan 300 bin lira vermiş Samsun'da polisin şüphe üzerine yaptığı aramada araçlarında ruhsatsız silah çıkan ve mobil bankacılık uygulamasının yazılımsal hatasından faydalanıp, 70'e yakın işlemle 16 milyar TL'yi hesaplarına geçirdiği ortaya çıkan Recep (26) ve Emre Gezek (27) kardeşlerin, internetten görüp beğendikleri otomobil için telefonla anlaştıkları galerici Fatih Alto'nun hesabına 300 bin TL gönderdikleri belirlendi. Parayı bankaya geri iade eden galerici Alto, "Arabaya gelip bakmadan hesaba 300 bin TL gönderdiler” dedi.
29.03.2022 Gündem
Bakan Akar'dan NATO'ya 'Haksız ihracat kısıtlamaları' konusunda tepki
Bakan Akar'dan NATO'ya 'Haksız ihracat kısıtlamaları' konusunda tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin NATO'ya, müttefiklere, dostlarına ve ortaklarına karşı üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, "Türkiye, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Afganistan'a ve Kafkaslar'dan Afrika'ya ve ötesine kadar NATO'nun aktif ve yapıcı bir üyesi olmaya devam edecektir" dedi.
27.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalan Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalan haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.